2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Son günlerde benimki de birden ağlıyo uykusunda belki de diştir bilmiyorum ki ya. Bu arada benim bebe pankekten nefret etti parmak arasında ezilcek kıvamda yunuşacık oldu aslında ama öğürüp öğürüp attı ağzından🥲
anaa yavrum demek ki yadırgadı. diğerlerine göre katı formda tabii. birkaç kez daha verince alışır bence. ben de yutamaz diye hep parmağımla eze eze vermiştim. dün akşam da pide verdim eline yicek mi diye kdkddk ağzına götüre götüre ıslattı pideyi 🤣 en son bütün yutacak diye korktum aldım

Yeni güncellemeler 😅 desteksiz oturabiliyoruz ve kıçıyla gitmeye çalışıyor sanırım bizim kız emeklemeyecek bazı çocuklar poposuyla gidermiş ya galiba benim kızçe öyle yapacak babası da öyle yapmış küçükken 🥲
desteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.

anaa yavrum demek ki yadırgadı. diğerlerine göre katı formda tabii. birkaç kez daha verince alışır bence. ben de yutamaz diye hep parmağımla eze eze vermiştim. dün akşam da pide verdim eline yicek mi diye kdkddk ağzına götüre götüre ıslattı pideyi 🤣 en son bütün yutacak diye korktum aldım
Mİnicik parçalar verdim ezip ezip ama sevmedi😄 pideyi bende vermiştim ama hamur gibi yaptı boğazına yapışır diye korktum aldım elinden😱

geçen gün ilk kez pirinçli çorba verdim. pirinçleri hep çıkardı ağzından. çiğnemeye bile uğraşmadı :/
Şehriyeli verdin mi hiç ben önce şehriyeli denemeyi düşünüyorum
desteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.
Benimki de bir süre sonra öne eğiliyor sırt kasları tam gelişmedi bence yoruluyorlar dediğin gibi

Agshahahahah her alt değiştirmede kullandığım cümle😂😂. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu bu bebeler altını değiştirirken bile yoruluyorum ben 🤣
Poposu havadayken silmeye çalışıyorum öyle bi dönüyo ki🤦‍♀️ Ay bi de nasıl bu kadae güçlü olabilirler ya😄

Ben bugün yumurtayı beyazı ile verdim dün Osman gönğlalın paylaşımından sonra 😅 hemde terayağı ile yaptım yarım yumurta yedirdim sarı ve beyaz karışık inşallah bir sıkıntı olmaz

Ben bugün yumurtayı beyazı ile verdim dün Osman gönğlalın paylaşımından sonra 😅 hemde terayağı ile yaptım yarım yumurta yedirdim sarı ve beyaz karışık inşallah bir sıkıntı olmaz
Ben bir haftadir veriyorum beyazı ile birlikte bir sıkıntı olmadı şükür, gerçi yediği azıcık bir şey ama 😅

Ben cesaret edemiyorum ya çocuğu neyim kızarttığınu çözemiyorum 1 haftadır ikimiz de süt ürünü tüketmedik ama yine de bugün kızardı

Back
X