• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti
Kızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti
Canım uygulamada kan hacmi arttığı için bu haftalarda görünmesi normaldir diyordu

Canım bana da bir tahminde bulunabilir misin zahmet olmazsa T Tali89 💓
8+2. Hafta görüntüsü:

C407522C-BAF7-4A4B-92D1-39DDF8D85D4F.webp

Bebeği hissedebiliyo musun canım ben de bugün 16+0 oldum sanki 2 gündür kıpırtı yok sinirim bozuluyor 😬🙂
Sol yanımda dün akşam sertlik vardı hafifte ağrısı oldu dün birazda üzülüp ağladım hırpaladım kendimi üzerine birde afedersin gaz sancım oldu fenaydım o yüzden bikaç gündür anlayamadım ama geceleri uyurken küçük pıtırtılar hissediyorum ya da gün içinde hareketsiz kaldıgımda ama zaten daha erken arada hissediyorsakta o bizim şansımız oluyor 22. haftaya kadar ara ara hissedebilirmişiz böyle sıklıkla olmasa da içini ferah tut🥰

Canım bişey soracağım sen benden 2 hafta öndesin son kontrolünde doktorun usg cihazını karnının neresinde dolaştırdı hatırlıyor musun 🙂
Geçen ay alt kasık bölgemde ortada dolaştırdı kuzum ama bu sefer gittiğimde göbek deliğimin hemen altında dolandırdı bebek büyümüş parça parça bakıcaz dedi sağa sola gitti baya. Ama yine aşağılarada indi benim rahmim rahim ağzına yakınmış o yüzden fark olabilir kuzum

Kızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar <3 ben uykuya doyamıyorum bu ara bir de çalışınca akşamları eve gidince 9-10 gibi uyuyorum hemen sizde durumlar nasıl bu konuda

Kızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Troid sorunun falan var mı canım ?

Troid sorunun falan var mı canım ?
Tanıdığımın gebeliğinde çok kanaması olmuş dediğin gibi troid çıkmış ama onun kesede yırtılmıştı gerçi

Sol yanımda dün akşam sertlik vardı hafifte ağrısı oldu dün birazda üzülüp ağladım hırpaladım kendimi üzerine birde afedersin gaz sancım oldu fenaydım o yüzden bikaç gündür anlayamadım ama geceleri uyurken küçük pıtırtılar hissediyorum ya da gün içinde hareketsiz kaldıgımda ama zaten daha erken arada hissediyorsakta o bizim şansımız oluyor 22. haftaya kadar ara ara hissedebilirmişiz böyle sıklıkla olmasa da içini ferah tut🥰
Sağol canımm 😊 (kimseyi takma senden önemli değil kimse)

Ah kuzumm korkman normal, çok şükür bebeğin yaşıyor kanaman da geçer bian önce inşaAllah 🤲

Geçmiş olsun canım 🙏🏻 Neden olduğunu bilmiyorum ama annemde bana hamileyken anlattığın şekilde hatta bi kova dolusu kan boşalmış , sen canını sıkma stres yapma bebeğin iyi bak 🩷 Dikkat et takip de ol sürekli yeterli.

Geçen ay alt kasık bölgemde ortada dolaştırdı kuzum ama bu sefer gittiğimde göbek deliğimin hemen altında dolandırdı bebek büyümüş parça parça bakıcaz dedi sağa sola gitti baya. Ama yine aşağılarada indi benim rahmim rahim ağzına yakınmış o yüzden fark olabilir kuzum
Anladım canım benim çok teşekkür ederim cevabın için 🌺😊

Kuzm bişey sorucam bide adet zamanların nasıl o doneme denk gelmiş olabilir misin

Bakalım kan sonuçları da gelsin de inşallah. Ya birde karnım şişmeye başladı ve deli gibi kaşınıyor karnımın kenarları gerilmeye başladı sanırım artık yağa başlamak lazım
Canım sonuçların inşallah çok güzel gelir öncelikle 💖 karın konusunda sakın ama sakın hatır hutur kaşıma. Çatlakları arttırırsın. Hindistan cevizi ve kakao yağı al, kaşındıkça sür göbeğine, hem masaj olur hem kaşıntısını alır hem de nemlendirdiği için çatlak ihtimalini azaltır 🌼

Ah canım çok geçmiş olsun bebek iyiyse endişelenme en kısa zamanda kesilsin kanaman inşallah🙏🏻

Back
X