en son 12+5 ken gitmiştim bugün 16+3 ümİnşallah herşey yolundadır canımGüzel haberlerini bekliyoruz
En son kaç haftalıkken gitmiştinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son 12+5 ken gitmiştim bugün 16+3 ümİnşallah herşey yolundadır canımGüzel haberlerini bekliyoruz
En son kaç haftalıkken gitmiştinn
Bebeği hissedebiliyo musun canım ben de bugün 16+0 oldum sanki 2 gündür kıpırtı yok sinirim bozuluyoren son 12+5 ken gitmiştim bugün 16+3 üm![]()
Kızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti
Canım uygulamada kan hacmi arttığı için bu haftalarda görünmesi normaldir diyorduKızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti
Sol yanımda dün akşam sertlik vardı hafifte ağrısı oldu dün birazda üzülüp ağladım hırpaladım kendimi üzerine birde afedersin gaz sancım oldu fenaydım o yüzden bikaç gündür anlayamadım ama geceleri uyurken küçük pıtırtılar hissediyorum ya da gün içinde hareketsiz kaldıgımda ama zaten daha erken arada hissediyorsakta o bizim şansımız oluyor 22. haftaya kadar ara ara hissedebilirmişiz böyle sıklıkla olmasa da içini ferah tutBebeği hissedebiliyo musun canım ben de bugün 16+0 oldum sanki 2 gündür kıpırtı yok sinirim bozuluyor![]()
Geçen ay alt kasık bölgemde ortada dolaştırdı kuzum ama bu sefer gittiğimde göbek deliğimin hemen altında dolandırdı bebek büyümüş parça parça bakıcaz dedi sağa sola gitti baya. Ama yine aşağılarada indi benim rahmim rahim ağzına yakınmış o yüzden fark olabilir kuzumCanım bişey soracağım sen benden 2 hafta öndesin son kontrolünde doktorun usg cihazını karnının neresinde dolaştırdı hatırlıyor musun![]()
Canım erkek gibi ama em n değilimCanım bana da bir tahminde bulunabilir misin zahmet olmazsa T Tali89
8+2. Hafta görüntüsü:
Eki Görüntüle 3406458
Troid sorunun falan var mı canım ?Kızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Troid sorunun falan var mı canım ?
Tanıdığımın gebeliğinde çok kanaması olmuş dediğin gibi troid çıkmış ama onun kesede yırtılmıştı gerçiKızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canımCanım erkek gibi ama em n değilim
Sağol canımmSol yanımda dün akşam sertlik vardı hafifte ağrısı oldu dün birazda üzülüp ağladım hırpaladım kendimi üzerine birde afedersin gaz sancım oldu fenaydım o yüzden bikaç gündür anlayamadım ama geceleri uyurken küçük pıtırtılar hissediyorum ya da gün içinde hareketsiz kaldıgımda ama zaten daha erken arada hissediyorsakta o bizim şansımız oluyor 22. haftaya kadar ara ara hissedebilirmişiz böyle sıklıkla olmasa da içini ferah tut![]()
Ah kuzumm korkman normal, çok şükür bebeğin yaşıyor kanaman da geçer bian önce inşaAllahKızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Geçmiş olsun canımKızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Anladım canım benim çok teşekkür ederim cevabın içinGeçen ay alt kasık bölgemde ortada dolaştırdı kuzum ama bu sefer gittiğimde göbek deliğimin hemen altında dolandırdı bebek büyümüş parça parça bakıcaz dedi sağa sola gitti baya. Ama yine aşağılarada indi benim rahmim rahim ağzına yakınmış o yüzden fark olabilir kuzum
Kuzm bişey sorucam bide adet zamanların nasıl o doneme denk gelmiş olabilir misinKızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Canım sonuçların inşallah çok güzel gelir öncelikleBakalım kan sonuçları da gelsin de inşallah. Ya birde karnım şişmeye başladı ve deli gibi kaşınıyor karnımın kenarları gerilmeye başladı sanırım artık yağa başlamak lazım
Ah canım çok geçmiş olsun bebek iyiyse endişelenme en kısa zamanda kesilsin kanaman inşallahKızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Bir önceki kanama bir ay on gün önce olmuştu bana da öyle gibi sanki denk geliyorKuzm bişey sorucam bide adet zamanların nasıl o doneme denk gelmiş olabilir misin