- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
Evet canım son adet tarihini baz alıyorPeki böyle geriden geliyo ama mesela nst ye baslama tarihi falan ertelenmiyor degil mi hamile kaldiginiz zamani baz aliyor doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım son adet tarihini baz alıyorPeki böyle geriden geliyo ama mesela nst ye baslama tarihi falan ertelenmiyor degil mi hamile kaldiginiz zamani baz aliyor doktor
Klima hayat kurtariyor şuan bizlere ya . Bende klima yok vantilatör aldık çarpar diye de.korkuyorum boynum çok tutulur benim ignesiz 15 gunden once de düzelmez korkumdan açip karsisinda oturamiyorum bileCanım 7 24 evdeyim klima karşısında dışarı asla çıkmıyorum
Vallahi canım sıcağa o kadar dyanıksızım ki biraz terleme olsa gece uyanıyorum ve zerre yatamıyorum yıllardır böyleyim.Gece uyanıp ağladığımı bilirim bu şehirde sıcaktanKlima hayat kurtariyor şuan bizlere ya . Bende klima yok vantilatör aldık çarpar diye de.korkuyorum boynum çok tutulur benim ignesiz 15 gunden once de düzelmez korkumdan açip karsisinda oturamiyorum bile
28 dereceye ayarlıyorum ve bize vurmayacak şekilde gece rahat uyuyoruz öbür türlü çarpar doğrudurKlima hayat kurtariyor şuan bizlere ya . Bende klima yok vantilatör aldık çarpar diye de.korkuyorum boynum çok tutulur benim ignesiz 15 gunden once de düzelmez korkumdan açip karsisinda oturamiyorum bile
Ben de nefret ediyorum sicaktan sırılsıklam oluyorum 15 dk uyusam . Ne uyku kaldı ne bisey anlayacaginVallahi canım sıcağa o kadar dyanıksızım ki biraz terleme olsa gece uyanıyorum ve zerre yatamıyorum yıllardır böyleyim.Gece uyanıp ağladığımı bilirim bu şehirde sıcaktan
Her ay ödeme almak istiyorum diye belirttim böylece ay bitiminde onaylayacakAy bitiminde onaylayacak derken ?
Evet canım 27+3 haftalıkken doğum yaptım. Tam 1 aydır oğlum küvezde. Şuan çok şükür iyi. Yavaş yavaş kilo alıyor. Dua edin de sağlıklıca çıksın hastaneden. Çok fazla böyle erken doğum yapan varmış. Başta çok korkmuştuk. heelp sendromu şiddetli preklamlisiden dolayı doğum yaptım. Allahım kimseye yaşatmasın. 13 gün yattım hastanede. Kan değerlerim ve tansiyonum daha yeni yeni düzeliyor. Ama en zoru bebeğimi küvezde görmek. Minik savaşçım çıkacak ordan sağlıklı bir şekilde alacağım kucağımaKuzum galiba sen de dogum yapmıssın biraz once gordum. Nasılsınız şindi ne durumdaısnız
Şuan çok şükür daha iyiyim. Bebeğim için güçlü olmaya çalışıyorum. Dua edin bebeğim için kızlar. Sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin Allahımpengus ay hiç haberimiz yok ne oldu nasıl oldu iyimisiniz
Ben sürüyorum ama pek de bi faydası yok çok berbat durumda şuanBenim çok ağrı acı gibi değişik birşey yaşıyorum göğüs ucum çok fena krem sürsemmi diye düşünüyorum
Süt ineceği için oluyor bnce ben soğan koymayı düşünüyorum ama bu sıcakta da çok zor soğan yara olmasını engelliyormus hem. Hemde lansinoh krem aldım ondan sürerimBen sürüyorum ama pek de bi faydası yok çok berbat durumda şuan
Bu hafta sonunda eşim 50 yere söz vermiş sağolsun evde durmuyoruz ki haftaiçi zaman buldukça hazırlayacağım artıkBaşla kuzum hazırda bulunsun ben hazırladım bile
1-2 güneıkar herhalde kokusu sonra yerleştiririz artık yapıcak bişey yokBende dolabı bekliyorum. Hemen yerleştirmeyecegim. Sileceğiz öyle kalacak kapakları açık bir şekilde. Gün içinde camı açarım iyice havalanır
Kuşum magnet düşünüyorsan bende 15 tl ye yaptırdım hazırlanmış video attı kargoya vermiş bile 3 güne hazırladıBen de begendim canım site paylasir misin kaca yaptirdin
Aynı derecede kilo almışız kuzum ve yiyorum da ben yararı olsun diye ceviz muz yumurta balık vs habire yiyorum ama olmuyor alınmıyor öyle banada ilk başta full hep geride dedi 32 haftada 1 hafta ileriye geçti bence son haftalarda yakalıyorlar hiç endişe etmeBenimde sürekli 9 10 gün geriden geliyor bence bizle alakası yok.Bende senin gibi hiç Kilo almadım.Son haftalar bebek yakalar diye düşünüyorum
Ben aldım canım bugün 33+0’ım 32+0’da aldımKızlar merhaba 32+ ve calısan anneler calısabilir raporu aldınız mı bu hafta ya da çalışamaz raporu ? Bir de dün 32+2 günlükken kontrolüm vardı bebeğim dogum pozisyonuna geçmiş kilosu 2010 gram boyu 42 cm dedi. Sizce nasıl ?
Fark etmiyor kuzu sen tatil olduğun için sonuna ekleyemiyorsun 32+0’da çalışamaz alacaksın okula vereceksinCanım ben30+5 im. bişzm tatil zaten öğretmenim.Benim tahmini doğum 21 Eylül görünüyor.o belgeyi ben nasıl yapcam.nasıl alcam
E-devlette gözüküyor canım raporlarıma gir analık diye gözükürGörünmüyor yavrum bana direk mailden iletti doktorum asistanı
Canım sen çalışabilir mi aldın çalışamaz mı aldın? Tam olarak neyi soruyorsun?Ay bitiminde onaylayacak derken ?