O kadar haklısın ki zaten aşırı hassas bir süreç yaşıyoruz. Bir de bu dış etkenler
benim ailem de onu alalım bunu yapalım beşiği biz alalım daha en başından söylemeye başladılar hiçbir şey yaptırmadım onlara çünkü aynı özveriyi diğer taraftan göremedim. Çok şükür zaten eşimle her şeyi alabiliyoruz kimseye de yük olmak istemiyoruz. Ama insan bu kadar heyecanlı hevesliyken çevresindekilerde de aynı heyecanı bekleyebiliyor. İhtiyaçlarımızı tamamlamalarını beklemiyoruz sadece ufacık bir hediye düşünülmek belki anlamıyorlar
ilk torun çok sevinirler heyecanımıza ortak olurlar sanıyordum
Kayınvalidemler en başından beri ne lazım ne aldınız neleri tamamladınız diye sormuyorlar bile o kadar ilgilenmiyorlar yani konuyla. Ama kim arasa kimle konuşsa ben de babaanne oluyorum diye reklam yapıyor herkese. Bir tane battaniye bir iki tane iç atlet 2 tane de alt üst takım almış hepsi de kocaman 1-2 yaş
bir poşete doldurmuş elime tutuşturdu. Hiçbiri de beğendiğim şeyler değil. Bu arada durumları da çok iyi
Sinirlerim bozulmuyor değil eşimle de konuşuyoruz allahtan o da benim gibi düşünüyor boşver beğenmezsen giydirmeyiz diyor. Göstermelik almış aldıklarını da yanı. Siz almışsınızdır zaten çok giyemez diye almadım bir şey diyor bi de. Muhtemelen oğlum zaten her şeyi yapıyor diye düşünüyor. Azıcık fazla parası gider diye ödü patlıyor. Hepsi aynı anladığım kadarıyla