2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar bu laboquick test yumurtlamadan 5 güne kadar hcg salgılıyormuş 1 saat önce test yaptım direk tek çizgi verdi zaten ne belirti me birşey karnım sürekli bağırsaklardan ses geliyor ve yumurtlamadan beri ishal var ben elendim sanırım adete 10 gün kaldı belirti olsa olurdu sanırım
Adete 10 gün kala testte cıkmadı diyemi olumsuzluga kapıldınız benmi yanlış anladım. Beklenen Adeti 3-4 gün geçene kadar negatif görüp sonra pozitife dönen bile var. Bknz benm ilk gebeligim öyleydi.

Çok erken erken ümitsizlik için

Mrb hanimlar 6sinda pik 7sinde siliklesti ovülasyon testi 11de kasiklarima bicak batmasi gibi batma arada kasik agrisi gun boyu üşümek ve bas agrisi dun bisey yoktu sadece bastirinca gogus yanlarim afif agri bugun gogusler ayni sadece arada bir sizlama oluyor kasiklarim adet olcakmisim gibi afif sirt ve bel agrisi var bat günüm 21in de

Kız var ya bu ovulasyon testi beni çok fazla strese soktu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum çok garip hissediyorum 😔😔

Mrb hanimlar 6sinda pik 7sinde siliklesti ovülasyon testi 11de kasiklarima bicak batmasi gibi batma arada kasik agrisi gun boyu üşümek ve bas agrisi dun bisey yoktu sadece bastirinca gogus yanlarim afif agri bugun gogusler ayni sadece arada bir sizlama oluyor kasiklarim adet olcakmisim gibi afif sirt ve bel agrisi var bat günüm 21in de
Benimde ayni canim pik 8 kasimdi asiri bel agrim basladi bugun kasiklarimda tuhaf, insallah yalanci belirtiler degildie kendimi de cok dinlemem ama calisirken agri boluyo surekli

Bende pek dinlemek istemiyorum ama bazen sanki bicak sokuyorlar gibi oluyor
Kafam zaten cok karisti ovulasuon kullandim ama adet takvimide kjllaniyorum gecen ay 25dinde adet oldum ama pik 6 sinda oldu takvime isaretledim adeti 21ne atti simdi hangisi adet olucak

Kafam zaten cok karisti ovulasuon kullandim ama adet takvimide kjllaniyorum gecen ay 25dinde adet oldum ama pik 6 sinda oldu takvime isaretledim adeti 21ne atti simdi hangisi adet olucak
test yapmıssın. testın pıkten sonra sılıklestıgı gun ovulasyon gunu onu 1 say ustune 14 gune gıt o adet tarıhın amabenım o luteal faz 15 mısal :) ben 15 eklıyorum bu sıtede 11 12 olan da gorduk :) sen 14 dıye dusun genel oyledır :) pık gunu ovulasyon dıye ısaretleme yanı. yanlıs cıkar. pık bazen 2 gun ust utse cıkar. sonra sılınır

Kızlar pik mi oldu ?

Eklentiler

• Screenshot_20241113-192206~2.png
    Screenshot_20241113-192206~2.png
    639,6 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba benim de sat 10 ekim bat 3 kasım gebelik testi ve ilk kan testine göre hamileyim 🌸
Canım gözün aydin. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin gebeliğin ❤️ ekledim seni de 💐
Eldorin Eldorin
Beni de ekler misin :) son adet 24 ekim beklenen 24 kasim ovulasyon pik 8 Kasım
Allah isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin Aminmn🌸
Ay bizim cok yakın ben de 6-7 kasım pik 8 Kasım çatlama gördüm 😍 güzel haberler alırız inşallah bir, bir buçuk haftaya 🙈 ekledim listeye 💐

Benimde döngüm bugun sabah hafif kırmızı leke geldi bu ayda olmadı galiba ama en azından ne zaman olduğumu öğrenmiş oldum akşama sökülür büyük ihtimalle kısmet öbür aya bakalım

Ben de sanki regl oldum biraz leke geldi ama kırmızı 🥺🥺

Selam kızlar bende elendim🤷🏼‍♀️ bu sabah kırmızılar geldi 2 gün önce nasip artık ne diyelim.geride kalan bekleyen herkese hayırlı çift çizgili günler diliyorum 💞😘
Canlarım çok üzgünüm. Keşke bu ay o ay olsaydı. Üzülüyoruz ama her yeni döngünün yeni bir şans olduğunu unutmamak lazım ❤️ bana son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsanız listeyi yenileyeyim ❤️ eğer listeden çıkmak isterseniz de söyleyebilirsiniz ❤️

Kocaman sarılıyorum size

test yapmıssın. testın pıkten sonra sılıklestıgı gun ovulasyon gunu onu 1 say ustune 14 gune gıt o adet tarıhın amabenım o luteal faz 15 mısal :) ben 15 eklıyorum bu sıtede 11 12 olan da gorduk :) sen 14 dıye dusun genel oyledır :) pık gunu ovulasyon dıye ısaretleme yanı. yanlıs cıkar. pık bazen 2 gun ust utse cıkar. sonra sılınır
Evet mesela benim 12 gün. Yumurtlamadan tam 12 gün sonra adet oluyorum

X