Benim kv de aynı anlattığınız türden büyük oğlum ilk torunları kendi ailemin 6. Torunu kendi annem herşeyimi aldı ördü vs vs yaptı kv tutturdu bebeğin beşiği ni anneannesi alır diye bende dedim ki annem bunları bunları aldı sen ne aldın ne işe yariyorsun kimsin sen vasfın ne senin dedim
ertesi hafta sağolsun 2 zıbın bi peluş battaniye 2 defolu önlük almış kermesten
doğum sonrası da elektrikli süt pompası aldılar doğum hediyesi sayacakmışım . 2. Oglanda hiç birşey almadılar hatta eşimide fişlemiş abisinin kıyafetlerini giysin bişey alma diye eşimde oralı olmayınca alyansimi satip alışveriş yaptım çünkü ilk oğlum şubat doğumlu ikinci temmuz birinin yenidoganlari kalin kadife uzun kollu vs e digeri yaz bebeği asla giyemez . Bu bebeğimde de eşimle ikimiz yaptık ne yaptiysak ne varsa annelerde var her bebekte aldı ördü kv kişisi bi işe yaramadı yok lafımı da esirgemiyorum ama tınlamıyor . Her çocuğumda yeni bebek arabası aldım bunda da aldım hiç pişman değilim evde baston bebek arabam var gittim bi de kabin boy aldım ohhh görsün kuduracak vardı neden aldın diye sanane paran mı geçti diyeceğim ahahahahh cok mutluyum üst katımda oturur kendisi her fırsatta lüzumsuz masraf da biz iki kiyafetle büyüttük de bilmem ne de başlar pirinç unu nisastayla buyuttuk der bende ben sen değilim cahiliye döneminde değilim var ki alıyorum olmasa da alırım senden bişey isteyen yok hadi yukarı çıksana sen işin vardır diyip postaliyorum ayyy anlatması bile çok eğlenceli