2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar dün geceki test sonucum sizce yakında pik olurmu daha net olsun diye siyah beyaz yaptım
IMG_20241113_135025.jpg

Arkadaşlar herkese iyi günler güncelleme ile geliyorum geçen aylardan fark olarak yumurtlamadan 2 3 gün sonra göğüs hassasiyeti başlamıştı bugün yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti ve göğüs hassasiyetim arttı iyice hiç bunu yaşamamıştım adete yakın sadece akıntım olurdu yumurtlama sonrası sürekli akıntım oldu bu ay garip bir heyecan içerisindeyim adetim 22 Kasım umarım gebelik vardır

26-27 gün. Ovulasyon testi yapmıyorum düzenli diye. 5gün önce yumurta beyazı akıntım oldu zaten tam da 14. Günümdü dedim yumurtlama oldu bugün. Ama 5 gün sonrasında adet oldum
Yoğun bir şekil de mi oldunuz acaba yumurtlamadan 12 14 gün sonra adet olunuyor normal de

Selam kızlar bende elendim🤷🏼‍♀️ bu sabah kırmızılar geldi 2 gün önce nasip artık ne diyelim.geride kalan bekleyen herkese hayırlı çift çizgili günler diliyorum 💞😘
Çok canım sıkıldı yaa çok hevesliydim
Benimde döngüm bugun sabah hafif kırmızı leke geldi bu ayda olmadı galiba ama en azından ne zaman olduğumu öğrenmiş oldum akşama sökülür büyük ihtimalle kısmet öbür aya bakalım
Üzülmeyin kızlar inşallah bir sonraki aya
Herşey gönlünüzce olur dualarımız büyün arkadaşlara 🫶🏻🙏

Bugün adetin 7 günü erkenden ovulasyon testlerine başlamak istedim ultrason da pco görüntüsü var ama tahliller temiz çıktı çok şükür 5 ay denememiz olcak bakalım bu ay olur inşallah 🙏 geçen sene Ocak ayında 6 buçuk aylık kızımı kaybettim acısını hala taşıyorum çok ağır şekilde bana bi umut olur umarım bu ay 🌸 sizce ne zaman pil görürürüm aramızda bilgili olanlar var ovulasyon da benim 3 yapışım her ovulasyon yaptığım ay hamile kalmıştım umarım bu ayda öyle bi ay olur. İsteyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün bu ay inşallah 🙏🌸

Eklentiler

• IMG_0357.jpeg
    IMG_0357.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar bu laboquick test yumurtlamadan 5 güne kadar hcg salgılıyormuş 1 saat önce test yaptım direk tek çizgi verdi zaten ne belirti me birşey karnım sürekli bağırsaklardan ses geliyor ve yumurtlamadan beri ishal var ben elendim sanırım adete 10 gün kaldı belirti olsa olurdu sanırım

Bugün adetin 7 günü erkenden ovulasyon testlerine başlamak istedim ultrason da pco görüntüsü var ama tahliller temiz çıktı çok şükür 5 ay denememiz olcak bakalım bu ay olur inşallah 🙏 geçen sene Ocak ayında 6 buçuk aylık kızımı kaybettim acısını hala taşıyorum çok ağır şekilde bana bi umut olur umarım bu ay 🌸 sizce ne zaman pil görürürüm aramızda bilgili olanlar var ovulasyon da benim 3 yapışım her ovulasyon yaptığım ay hamile kalmıştım umarım bu ayda öyle bi ay olur. İsteyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün bu ay inşallah 🙏🌸
11.günde göreceksiniz bence piki rabbim acınızı hafifletsin dilerim bu ay mutlulukla bu haberi bize iletirsiniz

Kızlar bu laboquick test yumurtlamadan 5 güne kadar hcg salgılıyormuş 1 saat önce test yaptım direk tek çizgi verdi zaten ne belirti me birşey karnım sürekli bağırsaklardan ses geliyor ve yumurtlamadan beri ishal var ben elendim sanırım adete 10 gün kaldı belirti olsa olurdu sanırım
Vücut dışı teşhis kiti bu arada

Ama çok erken ya herkeste belirti olmuyor lütfen umutsuz olma

X