Tabi bekleyebiliyorsanız en iyisi o zatenAdetimi beklicem ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bekleyebiliyorsanız en iyisi o zatenAdetimi beklicem ya
Ben sana diyorum olacak bekle testler 30 adet oluyor hem sabah hem akşam yap gitsinKızlar dün geceki test sonucum sizce yakında pik olurmu daha net olsun diye siyah beyaz yaptımEki Görüntüle 3502874
Evet bugünlerde sabah akşam yapıcamBen sana diyorum olacak bekle testler 30 adet oluyor hem sabah hem akşam yap gitsin
26-27 gün. Ovulasyon testi yapmıyorum düzenli diye. 5gün önce yumurta beyazı akıntım oldu zaten tam da 14. Günümdü dedim yumurtlama oldu bugün. Ama 5 gün sonrasında adet oldumDöngünüz kaç gün. Ovulasyon takibi yapmışmıydınız
Yoğun bir şekil de mi oldunuz acaba yumurtlamadan 12 14 gün sonra adet olunuyor normal de26-27 gün. Ovulasyon testi yapmıyorum düzenli diye. 5gün önce yumurta beyazı akıntım oldu zaten tam da 14. Günümdü dedim yumurtlama oldu bugün. Ama 5 gün sonrasında adet oldum
Yerleşme kanaması vs olabilirmi tam regl gibimi26-27 gün. Ovulasyon testi yapmıyorum düzenli diye. 5gün önce yumurta beyazı akıntım oldu zaten tam da 14. Günümdü dedim yumurtlama oldu bugün. Ama 5 gün sonrasında adet oldum
Yoğun bir şekil de mi oldunuz acaba yumurtlamadan 12 14 gün sonra adet olunuyor normal de
yok maalesef baya kırmızı renkte ve yoğun normal adet kanaması…Yerleşme kanaması vs olabilirmi tam regl gibimi
Hayırlı olsun canımMerhaba benim de sat 10 ekim bat 3 kasım gebelik testi ve ilk kan testine göre hamileyim
O zaman çok stres yaptın üzme kendini benim de ilk aylarda öyle olmuştu aşırı strestenyok maalesef baya kırmızı renkte ve yoğun normal adet kanaması…
Selam kızlar bende elendim bu sabah kırmızılar geldi 2 gün önce nasip artık ne diyelim.geride kalan bekleyen herkese hayırlı çift çizgili günler diliyorum
Çok canım sıkıldı yaa çok hevesliydim
Üzülmeyin kızlar inşallah bir sonraki ayaBenimde döngüm bugun sabah hafif kırmızı leke geldi bu ayda olmadı galiba ama en azından ne zaman olduğumu öğrenmiş oldum akşama sökülür büyük ihtimalle kısmet öbür aya bakalım
Çok teşekkür ederim isteyen ve çabalayan herkese nasip olur inşallahHayırlı olsun canım
11.günde göreceksiniz bence piki rabbim acınızı hafifletsin dilerim bu ay mutlulukla bu haberi bize iletirsinizBugün adetin 7 günü erkenden ovulasyon testlerine başlamak istedim ultrason da pco görüntüsü var ama tahliller temiz çıktı çok şükür 5 ay denememiz olcak bakalım bu ay olur inşallah geçen sene Ocak ayında 6 buçuk aylık kızımı kaybettim acısını hala taşıyorum çok ağır şekilde bana bi umut olur umarım bu ay sizce ne zaman pil görürürüm aramızda bilgili olanlar var ovulasyon da benim 3 yapışım her ovulasyon yaptığım ay hamile kalmıştım umarım bu ayda öyle bi ay olur. İsteyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün bu ay inşallah
Vücut dışı teşhis kiti bu aradaKızlar bu laboquick test yumurtlamadan 5 güne kadar hcg salgılıyormuş 1 saat önce test yaptım direk tek çizgi verdi zaten ne belirti me birşey karnım sürekli bağırsaklardan ses geliyor ve yumurtlamadan beri ishal var ben elendim sanırım adete 10 gün kaldı belirti olsa olurdu sanırım
Ama çok erken ya herkeste belirti olmuyor lütfen umutsuz olmaKızlar bu laboquick test yumurtlamadan 5 güne kadar hcg salgılıyormuş 1 saat önce test yaptım direk tek çizgi verdi zaten ne belirti me birşey karnım sürekli bağırsaklardan ses geliyor ve yumurtlamadan beri ishal var ben elendim sanırım adete 10 gün kaldı belirti olsa olurdu sanırım
Ya bence öyle bile olsa belki dölllenmeniz geç döllenme olacak adetinizi bekleyin benceVücut dışı teşhis kiti bu arada
Öyle mi dersinAma çok erken ya herkeste belirti olmuyor lütfen umutsuz olma