Çok teşekkür ederim duaların için dua ediyorum inşallah iyidir durumuCanım dua ettim ins sağlıklı bebektir içini ferah tut fua et cnm
Pai 5g5g normaliAy öylemi rahatladım canım teşekkür ederim.pai yazanın normli ne olmalı peki canım
Ozel hastaneler cikarmiyor rapor canım universite hastanesi cikarir heterezigotlarda onemli kayiplar istiyorlar rapor çıkması için 6 hafta üstü ve tekrarlayan kayıplar rapor cikarirkende dikkat edin teshis kisminda ven trombozu yazsin 0404 teshis kodlu girerse rapora ucret ya hic odemezsiniz ya da cok az miktarlar odersiniz ben dikkat etmedim 2020 kodlu girmisler 2 kutuya 250 tl odedim rapor olmasina ragmen degistiremiyoruzda raporu artikBenşm doktorumda ozel muaynesi var o sebeple baska yerden cokartmam lazım. Olmazsa ozel hastaneye gidicem artık ekstra
Sat larimiz ve tahmini doğum tarihimiz aynı canimHerkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Benim tüp bebek tedavisi ile olan ve ikinci denememde çok şükür tutan bir gebelik. Şu an doktorun dediğine göre pirinç tanesi kadarmış. Ama bugün doktor muayenesinden sonra akşam kanamam oldu ve çok korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebişimi, inşallah buradaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini Böyle 6 haftalıkken birden kanaması başlayan oldu mu? Olduysa neler yaptılar sonraki süreç ne oldu acaba?
SAT: 06.12.2023
Yer: İstanbul
Tahmini Doğum Tarihi : 11.09.2024
Yaa cok tesekkur ederim boyle yapıcam. Unşversitede uğraşıyoruz bizde benim 37 haftalık kaybım var genetik testlerde 1 homozigot 1 heterozygot. Ama kadın dogum dahiliyeye yolluyor dahiliye de başka gende homozigot olması lazım demiş. Bugun kendi doktorum dogum yaptıgı hastaneden cıkaralım dedi. Hep yapılıyor dedi. Ama universite resmen 3 kayıp daha olsun istiyorOzel hastaneler cikarmiyor rapor canım universite hastanesi cikarir heterezigotlarda onemli kayiplar istiyorlar rapor çıkması için 6 hafta üstü ve tekrarlayan kayıplar rapor cikarirkende dikkat edin teshis kisminda ven trombozu yazsin 0404 teshis kodlu girerse rapora ucret ya hic odemezsiniz ya da cok az miktarlar odersiniz ben dikkat etmedim 2020 kodlu girmisler 2 kutuya 250 tl odedim rapor olmasina ragmen degistiremiyoruzda raporu artik
Ya da onlar da bilmiyor. Raporu hangi doktordan cıkarmamız gerekYaa cok tesekkur ederim boyle yapıcam. Unşversitede uğraşıyoruz bizde benim 37 haftalık kaybım var genetik testlerde 1 homozigot 1 heterozygot. Ama kadın dogum dahiliyeye yolluyor dahiliye de başka gende homozigot olması lazım demiş. Bugun kendi doktorum dogum yaptıgı hastaneden cıkaralım dedi. Hep yapılıyor dedi. Ama universite resmen 3 kayıp daha olsun istiyor
Ben de bu sabah kanamayla uyandim. Günümüz hastanede geçti. Bi gelisme yok. Yarin tahlilde hcg de yeterli artış görülmezse kürtaja yönlendiriyor doktor. Cunku kese de olusmamis henuzHerkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Benim tüp bebek tedavisi ile olan ve ikinci denememde çok şükür tutan bir gebelik. Şu an doktorun dediğine göre pirinç tanesi kadarmış. Ama bugün doktor muayenesinden sonra akşam kanamam oldu ve çok korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebişimi, inşallah buradaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini Böyle 6 haftalıkken birden kanaması başlayan oldu mu? Olduysa neler yaptılar sonraki süreç ne oldu acaba?
SAT: 06.12.2023
Yer: İstanbul
Tahmini Doğum Tarihi : 11.09.2024
Ooo İzmirli hamiş arkadaş buldumİzmirli güzel annelerim doktora kime gidiyorsunuz
Ben arada ishal oluyorum kızlar
Çok geçmiş olsun, inşallah her şey istediğiniz gibi olur. Zor süreçler bu süreçlerimiz.Ben de bu sabah kanamayla uyandim. Günümüz hastanede geçti. Bi gelisme yok. Yarin tahlilde hcg de yeterli artış görülmezse kürtaja yönlendiriyor doktor. Cunku kese de olusmamis henuz
Teşekkür ederim canımPai 5g5g normali
Benim canım pai yazan 4g/5g bide mtfhr 677 yazan heterozigotMthfr yazan 2 tane var hangisi? pai 4g 5g heterezigot demek o da
Benim mthfr677t olan heterezigot pai homozigot homozigotlar daha tehlikeli hasta demek heterezigotda taşıyıcı demek . Pai homozigot olanlarda tekrarlayan düşüklere etkisi yüzde 2.27 kat daha fazla oluyor mthfr677 heterezigot önemsiz sayılabilecek bir gen o da vitamin depolaması ile ilgili daha fazla vitamin alman gerek tekrarlayan düşüklere etkisi çok çok az olan bir gen
Hangi vitaminler canım acaba?? bana da doktorum toplumda mtfhr 677 olanyüzde 90 da heterozigot olur dedi ön3msiz. DediMthfr yazan 2 tane var hangisi? pai 4g 5g heterezigot demek o da
Benim mthfr677t olan heterezigot pai homozigot homozigotlar daha tehlikeli hasta demek heterezigotda taşıyıcı demek . Pai homozigot olanlarda tekrarlayan düşüklere etkisi yüzde 2.27 kat daha fazla oluyor mthfr677 heterezigot önemsiz sayılabilecek bir gen o da vitamin depolaması ile ilgili daha fazla vitamin alman gerek tekrarlayan düşüklere etkisi çok çok az olan bir gen
Ben Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum canım ya sen nereye gidiyorsunİzmirli güzel annelerim doktora kime gidiyorsunuz
Evet cok onemli bir gen değil dedigim gibi vitaminlerin hepsi ozellikle d ve b vitaminleri pai geninde heterezigot muş senin onun homozigot olmasi cok riskli kabul ediliyorHangi vitaminler canım acaba?? bana da doktorum toplumda mtfhr 677 olanyüzde 90 da heterozigot olur dedi ön3msiz. Dedi
Ama pihtilasma testlerinde en onemli genler faktör v leiden ve faktör 5 olanlar en tehlikelileri onlarHangi vitaminler canım acaba?? bana da doktorum toplumda mtfhr 677 olanyüzde 90 da heterozigot olur dedi ön3msiz. Dedi
Dahiliye çıkarmaz kadın dogumcun çıkarır hematoloji çıkarır raporu neden bu kadar zorladilar anlamadım muhtemelen geç hafta kaybı olduğu için kordon kazası vs gibi sebeplerden kayıp yaşadığını düşünüyorlardır . Pihtilasmada tekrarlayan erken gebelik kayıpları daha çok olur . Geç dönemde de preeklampsi vs gibi riskler olur bebek kaybı preeklampsi nedenli vs olur geç dönemde (pihtilasmada)Yaa cok tesekkur ederim boyle yapıcam. Unşversitede uğraşıyoruz bizde benim 37 haftalık kaybım var genetik testlerde 1 homozigot 1 heterozygot. Ama kadın dogum dahiliyeye yolluyor dahiliye de başka gende homozigot olması lazım demiş. Bugun kendi doktorum dogum yaptıgı hastaneden cıkaralım dedi. Hep yapılıyor dedi. Ama universite resmen 3 kayıp daha olsun istiyor
Bu arada hangi genlerde var sorunYaa cok tesekkur ederim boyle yapıcam. Unşversitede uğraşıyoruz bizde benim 37 haftalık kaybım var genetik testlerde 1 homozigot 1 heterozygot. Ama kadın dogum dahiliyeye yolluyor dahiliye de başka gende homozigot olması lazım demiş. Bugun kendi doktorum dogum yaptıgı hastaneden cıkaralım dedi. Hep yapılıyor dedi. Ama universite resmen 3 kayıp daha olsun istiyor
Ayy ben de izmirdeyim. İsmail küçük e gittim ben ilk kese görmeye ama sonrasında muhtemelen mehmet bal ile devam edeceğim.Ooo İzmirli hamiş arkadaş buldumCanım ben ilk randevumu Salı günü Medical Point Volkan Emirdar ile yapacağım inşallah
Ben medicanaya gidiyorum canımBen Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum canım ya sen nereye gidiyorsun