2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benşm doktorumda ozel muaynesi var o sebeple baska yerden cokartmam lazım. Olmazsa ozel hastaneye gidicem artık ekstra
Ozel hastaneler cikarmiyor rapor canım universite hastanesi cikarir heterezigotlarda onemli kayiplar istiyorlar rapor çıkması için 6 hafta üstü ve tekrarlayan kayıplar rapor cikarirkende dikkat edin teshis kisminda ven trombozu yazsin 0404 teshis kodlu girerse rapora ucret ya hic odemezsiniz ya da cok az miktarlar odersiniz ben dikkat etmedim 2020 kodlu girmisler 2 kutuya 250 tl odedim rapor olmasina ragmen degistiremiyoruzda raporu artik

Sat larimiz ve tahmini doğum tarihimiz aynı canim

Yaa cok tesekkur ederim boyle yapıcam. Unşversitede uğraşıyoruz bizde benim 37 haftalık kaybım var genetik testlerde 1 homozigot 1 heterozygot. Ama kadın dogum dahiliyeye yolluyor dahiliye de başka gende homozigot olması lazım demiş. Bugun kendi doktorum dogum yaptıgı hastaneden cıkaralım dedi. Hep yapılıyor dedi. Ama universite resmen 3 kayıp daha olsun istiyor

Ya da onlar da bilmiyor. Raporu hangi doktordan cıkarmamız gerek

Ben de bu sabah kanamayla uyandim. Günümüz hastanede geçti. Bi gelisme yok. Yarin tahlilde hcg de yeterli artış görülmezse kürtaja yönlendiriyor doktor. Cunku kese de olusmamis henuz

2 aydır adetim gecikti en son 2022de böyle 50 gün civarı gecikme olmuştu o zamanda iltihap kapmıştım kaplıcadan ama şimdi öyle biseyde yok sağ kasıkta ağrım var geçen hafta alttan muayene kan testi vardım negatif ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor şifacı kadına gidiyorm rahimden yağlarla iltihap çıkardı adetim 35 günden aşağı olmazken 25 günlere düştü 3 ay önce gittm kadına bir kaç gün önce tekrar gittm sağ tarafta cidden göbek deliğine bağlantılı bişey hissettim bir sıcaklık var hep soğuktur kasiklarım haftaya tekrar gidicm test yaptıkça psikolojim bozuldu akışına bırakıyorum 3 senelik evliym bu seferde bunu denedim umarım iyi sonuçlar alır herkes

Benim canım pai yazan 4g/5g bide mtfhr 677 yazan heterozigot

Hangi vitaminler canım acaba?? bana da doktorum toplumda mtfhr 677 olanyüzde 90 da heterozigot olur dedi ön3msiz. Dedi

Hangi vitaminler canım acaba?? bana da doktorum toplumda mtfhr 677 olanyüzde 90 da heterozigot olur dedi ön3msiz. Dedi
Evet cok onemli bir gen değil dedigim gibi vitaminlerin hepsi ozellikle d ve b vitaminleri pai geninde heterezigot muş senin onun homozigot olmasi cok riskli kabul ediliyor

Dahiliye çıkarmaz kadın dogumcun çıkarır hematoloji çıkarır raporu neden bu kadar zorladilar anlamadım muhtemelen geç hafta kaybı olduğu için kordon kazası vs gibi sebeplerden kayıp yaşadığını düşünüyorlardır . Pihtilasmada tekrarlayan erken gebelik kayıpları daha çok olur . Geç dönemde de preeklampsi vs gibi riskler olur bebek kaybı preeklampsi nedenli vs olur geç dönemde (pihtilasmada)

Bu arada hangi genlerde var sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…