2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hormonlardan tabikide fazlasida zarar kendimize ıkınmak falan da tehlikeli canım hatırlatayım ben bir çözüm bulursam yazarım burdan
Daha bişey denemedim. Belki hormondandır gecer dedim ama. Cok zorlanıyorum yani kayısı kefir falan denıycem ama bende işe yaramıyor pek

Hormonlardan tabikide fazlasida zarar kendimize ıkınmak falan da tehlikeli canım hatırlatayım ben bir çözüm bulursam yazarım burdan
Daha bişey denemedim. Belki hormondandır gecer dedim ama. Cok zorlanıyorum yani kayısı kefir falan denıycem ama bende işe yaramıyor pek

Kızlar dün gece başlayan ve hala devam eden inanılmaz bir şişkinlikle başbaşayım 🤒 sanki dünyaları yemişim gibi bir his ve onu takip eden bulantı iştahsızlık😓 dün gece sabahı sabah ettim gaz da var sürekli kalkıp yürüyüş yaptım sabahtan beri de yatıyorum sürekli 😵‍💫 bu şişkinliğe ne iyi gelir acaba çözüm bulan var mı ☹️

Son adet tarihine göre 7. Daha doktor muayenesine gitmedim henuz keseye bakilmadi

İnsallah normaldir. Sabah camasirimda gordugim ilk lekeyi önemsemedim, lavaboya gidince akar sekilde kahverengi kan geldi acile gittim tahlil verdim

Ben tekrar kiz istiyorum. Hayirlisi ♥️

Acile gelip tahlil verdim. Kadin dogum doktoru yokmuş su an, tahlilde bi sorun cikarsa sehir merkezine gecicez.
Gönlümüze göre versin o zaman canım 😍

Herkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Benim tüp bebek tedavisi ile olan ve ikinci denememde çok şükür tutan bir gebelik. Şu an doktorun dediğine göre pirinç tanesi kadarmış🥰. Ama bugün doktor muayenesinden sonra akşam kanamam oldu ve çok korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebişimi, inşallah buradaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini🙏 Böyle 6 haftalıkken birden kanaması başlayan oldu mu? Olduysa neler yaptılar sonraki süreç ne oldu acaba?
SAT: 06.12.2023
Yer: İstanbul
Tahmini Doğum Tarihi : 11.09.2024

Herkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Benim tüp bebek tedavisi ile olan ve ikinci denememde çok şükür tutan bir gebelik. Şu an doktorun dediğine göre pirinç tanesi kadarmış🥰. Ama bugün doktor muayenesinden sonra akşam kanamam oldu ve çok korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebişimi, inşallah buradaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini🙏 Böyle 6 haftalıkken birden kanaması başlayan oldu mu? Olduysa neler yaptılar sonraki süreç ne oldu acaba?
SAT: 06.12.2023
Yer: İstanbul
Tahmini Doğum Tarihi : 11.09.2024
Linakiz Linakiz

Kızlar dün gece başlayan ve hala devam eden inanılmaz bir şişkinlikle başbaşayım 🤒 sanki dünyaları yemişim gibi bir his ve onu takip eden bulantı iştahsızlık😓 dün gece sabahı sabah ettim gaz da var sürekli kalkıp yürüyüş yaptım sabahtan beri de yatıyorum sürekli 😵‍💫 bu şişkinliğe ne iyi gelir acaba çözüm bulan var mı ☹️
Canım taze naneyi hiç denedin mi ? Sıcak suya bı kaç yaprak taze naneyi ekle o şekilde iç hem mis gibi nane kokusu bulantiya iyi geliyor hem de şişkinliği gazı alıyor. Benim ilk çocuğumdan bu yana vazgeçilmezim

Canım taze naneyi hiç denedin mi ? Sıcak suya bı kaç yaprak taze naneyi ekle o şekilde iç hem mis gibi nane kokusu bulantiya iyi geliyor hem de şişkinliği gazı alıyor. Benim ilk çocuğumdan bu yana vazgeçilmezim
Ayy teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka 🩷

Yaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20

İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357

Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Canım dua ettim ins sağlıklı bebektir içini ferah tut fua et cnm

Mthfr yazan canım.ya pide pai 4g/5g yazıyor sonuçta onda da varmı sıkıntı
Mthfr yazan 2 tane var hangisi? pai 4g 5g heterezigot demek o da
Benim mthfr677t olan heterezigot pai homozigot homozigotlar daha tehlikeli hasta demek heterezigotda taşıyıcı demek . Pai homozigot olanlarda tekrarlayan düşüklere etkisi yüzde 2.27 kat daha fazla oluyor mthfr677 heterezigot önemsiz sayılabilecek bir gen o da vitamin depolaması ile ilgili daha fazla vitamin alman gerek tekrarlayan düşüklere etkisi çok çok az olan bir gen

X