- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
Var mı kuzum senin faydasını gördüğün birşey
Ben de zorlanıyorum yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de zorlanıyorum yaa.
Daha bişey denemedim. Belki hormondandır gecer dedim ama. Cok zorlanıyorum yani kayısı kefir falan denıycem ama bende işe yaramıyor pekVar mı kuzum senin faydasını gördüğün birşey
Daha bişey denemedim. Belki hormondandır gecer dedim ama. Cok zorlanıyorum yani kayısı kefir falan denıycem ama bende işe yaramıyor pek
Daha bişey denemedim. Belki hormondandır gecer dedim ama. Cok zorlanıyorum yani kayısı kefir falan denıycem ama bende işe yaramıyor pek
Ay valla süper olur ya.Hormonlardan tabikide fazlasida zarar kendimize ıkınmak falan da tehlikeli canım hatırlatayım ben bir çözüm bulursam yazarım burdan
Gönlümüze göre versin o zaman canımSon adet tarihine göre 7. Daha doktor muayenesine gitmedim henuz keseye bakilmadi
İnsallah normaldir. Sabah camasirimda gordugim ilk lekeyi önemsemedim, lavaboya gidince akar sekilde kahverengi kan geldi acile gittim tahlil verdim
Ben tekrar kiz istiyorum. Hayirlisi
Acile gelip tahlil verdim. Kadin dogum doktoru yokmuş su an, tahlilde bi sorun cikarsa sehir merkezine gecicez.
Evet canım onlar çıkarır rahatça özel muyanede olmuyor doğrudurBenşm doktorumda ozel muaynesi var o sebeple baska yerden cokartmam lazım. Olmazsa ozel hastaneye gidicem artık ekstra
Ben arada ishal oluyorum kızlar yaKızlar kabızlık yaşayan var mı aranızda dünden beri tuvalete çıkamıyorum ne yapıyorsunuz bu konuda
LinakizHerkese merhaba, ben de 6 haftalık gebeyim. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Benim tüp bebek tedavisi ile olan ve ikinci denememde çok şükür tutan bir gebelik. Şu an doktorun dediğine göre pirinç tanesi kadarmış. Ama bugün doktor muayenesinden sonra akşam kanamam oldu ve çok korkuyorum. Dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebişimi, inşallah buradaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini Böyle 6 haftalıkken birden kanaması başlayan oldu mu? Olduysa neler yaptılar sonraki süreç ne oldu acaba?
SAT: 06.12.2023
Yer: İstanbul
Tahmini Doğum Tarihi : 11.09.2024
İshalim yoktu canım ama kabızlığım başladı 2 gündur var normal hormonlardan dolayı ishal veya kabızlık durumu ama fazlası zarar veriyor rahatsız ediciBen arada ishal oluyorum kızlar ya
Canım taze naneyi hiç denedin mi ? Sıcak suya bı kaç yaprak taze naneyi ekle o şekilde iç hem mis gibi nane kokusu bulantiya iyi geliyor hem de şişkinliği gazı alıyor. Benim ilk çocuğumdan bu yana vazgeçilmezimKızlar dün gece başlayan ve hala devam eden inanılmaz bir şişkinlikle başbaşayım sanki dünyaları yemişim gibi bir his ve onu takip eden bulantı iştahsızlık dün gece sabahı sabah ettim gaz da var sürekli kalkıp yürüyüş yaptım sabahtan beri de yatıyorum sürekli bu şişkinliğe ne iyi gelir acaba çözüm bulan var mı
Ayy teşekkür ederim deneyeceğim mutlakaCanım taze naneyi hiç denedin mi ? Sıcak suya bı kaç yaprak taze naneyi ekle o şekilde iç hem mis gibi nane kokusu bulantiya iyi geliyor hem de şişkinliği gazı alıyor. Benim ilk çocuğumdan bu yana vazgeçilmezim
Kesinlikle denemelisin. Sabah akşam beni rahatlatan tek şey. Nane ile aşk yasiyoruzAyy teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka
Canım ben çözümü ılık suda buldum 2 fincan ılık su içtim bağırsaklarım hareketlenmeye başladı birazda olsa rahatladım deneyebilirsin ama aç karna içme sakın hamilelikte midene zarar verebilirAy valla süper olur ya.
Canım dua ettim ins sağlıklı bebektir içini ferah tut fua et cnmYaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Mthfr yazan 2 tane var hangisi? pai 4g 5g heterezigot demek o daMthfr yazan canım.ya pide pai 4g/5g yazıyor sonuçta onda da varmı sıkıntı