2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yerlesmeye calistigi icin acik pembe akıntı , kahverengi akıntı gelebilir çok normal. Kırmızı ve devam eden kanama tarzı birsey olmadigi icin sıkıntı yapmayın
Yok canım. Bugünde 1 2 damla kahverengi gelmiş kanama yok böyle leke sadece. Büyüdüğü içindir umarım akşam doktora gideceğim sorarım

Canim elde degil biliyorum ama üzme güzel canını. Bu bir süreç ve geçecek ,sonra saglıklı ve harika bir evlada kavuşacaksın inşallah. Daha yolun sonuna gelmedin ki gönlünü ferah tut

Aaaa şaka gibi seninle konuşurken dişin diğer yarısı da düştü dişin sadece tek duvarı var şuan. Şaka gibi madem gidince ben de konuşayım doktorumla. Ay sinirim bozuldu

Ah kızlar kaç günlerdir bulantidan Sürünüyorum elim ayağım kalkmıyor,mutfağa giremiyorum ne olacak bu halim benim. Eski enerjimi öyle ozledimki. Sanki bu ben ben değilim gibi. Diğer hamileliklerimde bulantılarım çok olurdu ama hiç bu kadar halsiz olduğumu hatırlamıyorum. Belki ileri yasla alakalıdır kimbilir. Küçük kizimin tuvalet sonrası altını silerken bile ogurmem geliyor. Oyyy ne günlere kaldım. Bu hamile burnu acaba kurtlarda,köpeklerde olan burunla eşit seviyeye mi geliyor diye düşünüyorum kaç gündür

Bu markanın içeriği malesef temiz değil canım

Devletin ödediği folik asitteki folik asit değeri çok yüksek 400'den fazlası önerilmiyor. Ona dikkat ederek alın isterseniz

Kızlar benim doktorum bunları istedi benden daha yaptırmadım bu hafta yaptıracağım. Bende o fiyatı 220tl lik olan folik asit kullanıyorum. Devletin verdiğini önermedi. İlk iki hamileliğimde malesef devletin verdiği folik asiti kullanmıştım bu konuda da kimse bilgilendirmedi beni o zaman.

Eklentiler

• IMG_20240118_150813.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 66
6+5 te kalp atışı duymamak normal mi kızlar ya , kese var yolluk sac var ama kalp atışını alamadık daha haftaya tekrar gideceğim

6+5 te kalp atışı duymamak normal mi kızlar ya , kese var yolluk sac var ama kalp atışını alamadık daha haftaya tekrar gideceğim
Canım tabii ki normal hatta 8 haftaya kadar duyamayabilirsin de.. Maşallah keseni görmüşsün beslenme sacını görmüşsün rahat ol nasipse bir hafta sonra o güzel ses yankılanacak kulağında

Evet canım benimde o şekilde oldu. Daha erken merak etme diye içimi rahatlatti. Tabi alttan baksaydi duymak mümkün olabilirdi belki ama normal ultrasonla bakınca daha erken dedi.

Kızlar merhaba. Bugün 4+5 günlük diyor uygulama. Beta hcg 2302 çoktı bugün. Doktor randevum vardı erken gittim biraz çünkü daha önce kimyasal gebelik ve düşük yaşamıştım. Önlem almak adına. 4 mm lik bir kese gördü doktorum. Kan sulandırıcı ve progestan fitil verdi. Genetik testler istedi. 2 hafta sonrasına da randevu verdi. Umarım hepimizin her şeyi yolunda gider. sağlığımız iç huzurumuz yerinde olur. Kendimize iyi bakın

Bana da aynı şekilde devlet karşılamiyor dediler bende aldım 220 TL bayılıp hangilerini devlet karşılıyor ki acaba

Hayır hiç aramadılar. Ama ben kanda gebelik testleirmi özelde yaptırdım hep onla ilgili olabilir mi ben sağlık ocağına uğrayıp kendim bildireyim en iyisi

Yaa kesinlikle bu koku hassasiyeti çok bambaşka bir şeymiş. Altta kattaki komşumda pişen yemek kokusu geliyor burnuma fena oluyorum inanılmaz bir şekilde algılar oldu her şeyi

Yaa kesinlikle bu koku hassasiyeti çok bambaşka bir şeymiş. Altta kattaki komşumda pişen yemek kokusu geliyor burnuma fena oluyorum inanılmaz bir şekilde algılar oldu her şeyi
Kesinlikle komşudaki yemekler bile bize yetiyor evin icindeki kokudan nasıl kaçalım tulbente limon kolonyası döküp boynuma bagliyorum onunla dolasiyorum en yakın arkadaşım tülbent ve limon kolonyası bugünlerde.

Aaaa şaka gibi seninle konuşurken dişin diğer yarısı da düştü dişin sadece tek duvarı var şuan. Şaka gibi madem gidince ben de konuşayım doktorumla. Ay sinirim bozuldu
Canım hamileyken bazılarının dişleri bazılarının saçları dökülüyor mutlaka söylemelisin destekleyici vitamin al apse falan yapar ilaçta alamazsın Allah korusun ve dişte çok önemli

Kuzum özel aldığımız ilaçlarda sadece folik asit olmuyor destekleyici takviyeler oluyor benim kullanmam gerekenleri tek hapta alıyorum mesela sende ona dikkat et eğer D vitaminin düşükse mesela onun içinde ilaç yazdır ama sağlık ocağının yazdıklarında da devlet bir kısmını karşılıyor helede vitaminler de daha vahim durum

Eklentiler

• IMG-20240118-WA0007.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 59
Ayyy tebrik ederim canım benim inşallah güzel haberlerini alacağız
Canım hamileyken bazılarının dişleri bazılarının saçları dökülüyor mutlaka söylemelisin destekleyici vitamin al apse falan yapar ilaçta alamazsın Allah korusun ve dişte çok önemli
Haklısın kuşum önümüzdeki hafta doktor randevumda konuşacağım müsade alıp bir diş randevusu ayarlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…