- 12 Aralık 2023
- 907
- 837
Ayy inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorumCanım psikolojik olabilir benimde dün temizlik yaptıktan sonra yerler ıslak olduğu için ayağım katmıştı düşmedim ama ayağım kaydı sadece daha sonra kasık ve bel ağrım başlamıştı daha sonra pozitif düşününce geçti ağrım sende güzel düşün. Her hangi birşey olmaz korkma
İnşallah canım ya ilk 3 ay çok önemli diyorlar zaten Allah'ın izniyle sağ sağlim atlatalımAyy inşallah olumlu düşünmeye çalışıyorumsu riskli günleri bi atlatsaydık Allah’ın izniyle
Valla ben bı doktordan isterseniz halter kaldırın o bebek doğmaya karar vermişse doğar diye dinlemistim. O yüzden sen içini ferah tut hiç bişey olmazAyy kızlar çok korkuyorumbebek arabası bakalım dedik eşimle öyle fikir olsun diye. Bebek arabasının ağırlığına bakmak için yanlışlıkla kaldırdım belim ağrıdı sanki kasık ağrım da var gibi hafif. onu kaldırdıktan sonra oldu da acaba psikolojik mi yapıyorum diyorum bir yandan da bir şey olmaz diyin lütfen 7+2 yiz çok şükür bugüne kadar kanama vs yaşamadım hic
Belirti yok gibi canım ya artık kadın doğuma gidicem kis falan var mı diye gecikme normal değilCanım baya uzun bir süre 12 gün herhngi bir belirti var mı sende
Aynn canım ihmal etmeBelirti yok gibi canım ya artık kadın doğuma gidicem kis falan var mı diye gecikme normal değil
Yok canım rahat ol.domtorlar hopla zıpla ne yapersan sağlıklıysa bişey olmuyor diyor zaten içini ferah tut ama bidajine kaldırma yine nolur olmazAyy kızlar çok korkuyorumbebek arabası bakalım dedik eşimle öyle fikir olsun diye. Bebek arabasının ağırlığına bakmak için yanlışlıkla kaldırdım belim ağrıdı sanki kasık ağrım da var gibi hafif. onu kaldırdıktan sonra oldu da acaba psikolojik mi yapıyorum diyorum bir yandan da bir şey olmaz diyin lütfen 7+2 yiz çok şükür bugüne kadar kanama vs yaşamadım hic
Bugün 6+1 de kalp atışı duyduk canımStandartlar işte canım, regl ağrısı gibi ağrı, 6+1'de kalp atışı duyulma ihtimali var mı, akıntı renkleri bize neler söylüyor, bu yedi yirmi dört uykusuzluk normal mi bir de son olarak ben şeyi merak ediyorum hamileliğin başlarında insülin direnci artıyorsa napmak lazım? Hahahaha doktoruna benden çok selam söyle dkfd
İnşallah bekleyem herkeseDarısı başıma inşallah
Normal kuzum. Doktora gittim çok şükür kesem oluşmuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Doktor çok kıldı ağzından kerpetenle laf aldığım için hiçbirşey soramadım. Kanamam yok ama tedbir amaçlı progesteron verdi.Kabızlık çok zor… bir de akşam bulantısı gibi saçma bir şey başladı 2 gündür inceden inceden akşamları aynı saatte midem bulanıyor
Kızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorumBen gecikme olmadan önce öğrendim reglime 6 gün vardı beta 42ydi
Canım tabii ki normal hatta 8 haftaya kadar duyamayabilirsin de.. Maşallah keseni görmüşsün beslenme sacını görmüşsün rahat ol nasipse bir hafta sonra o güzel ses yankılanacak kulağında
Ah inşallah yaaa baya kafama taktım 2 gündürCanım tabii ki normal hatta 8 haftaya kadar duyamayabilirsin de.. Maşallah keseni görmüşsün beslenme sacını görmüşsün rahat ol nasipse bir hafta sonra o güzel ses yankılanacak kulağında
İnşallah duyarız haftaya bakalım beklemek zorEvet canım benimde o şekilde oldu. Daha erken merak etme diye içimi rahatlatti. Tabi alttan baksaydi duymak mümkün olabilirdi belki ama normal ultrasonla bakınca daha erken dedi.
Canım bnim de cildim de yağlı ben sadece sabun kullanıyorum şu an cildim için başka kimyasal kullanmıyorum. Saç kremi nin de bir zararı olmaz sonuçta şampuan da kullanıyoruzKızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorum
Yaş 30 il IspartaKızlar listeye ekledim ama lütfen listedeki tüm bilgileri verirseniz en azından boşluklarımız olmasın güzel olsun tablomuz sadece sat değil yaş il
Ben her zamanki rutinime devam ediyorum canım ya henüz pek dikkat etmedim sanırım bu konuya neleri kullanmakta zarar var acaba bilen arkadaşlar yazarsa süper olurKızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorum
Canım ben tamamen bıraktım. Saçım için çok önerilen dökülmeye karşı etkili olduğunu söyledikleri swissoderm şampuanı kullanıyorum. Yüz yıkama jelimi değiştiremedim henüz yvesrochere geçiş yapacağım o zamana kadar zeytinyağlı sabundan devam. Banyoda duş jeli olarak yine zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Sabun kullanmaktan hoşlanmayanlar için d’alan marka ürünler hem uygun hem de doğal olduğuna emin olduğum ürünler. Onun dışında çalışan biri olmama rağmen saçıma özen gösterip makyajı bıraktım, yalnızca siveno lipbalm kullanıyorum bu tamamen doğal. Kuru bir çöle dönen el ve vücuduma 2. aya kadar dalan kremleri kullanıyorum. 2. aydan sonra dalan yerini lierac ve Hindistan cevizine bırakacak inşallahKızlar ya hamişken cilt bakım serumları tonikler kremler saç kremleri tarzı şeyler kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nelere dikkat ediyorsunuz önerileriniz var mı? Sivilceye meyilli bir cilde sahibim ve bakımı seviyorum
Ancak devam etmek isteyen olursa full time bakıma Çisem Çakır diye bir youtuberın bu konuyla ilgili iyi bir videosu var hemen hemen tüm içerikleri değerlendiriyor.Ben her zamanki rutinime devam ediyorum canım ya henüz pek dikkat etmedim sanırım bu konuya neleri kullanmakta zarar var acaba bilen arkadaşlar yazarsa süper olur
Zaten ben 3 gün önce yedek 1 kutu almıştım önceki kullandığından, kadın doğum doktorum önermişti. Onlar bitmeden yenisini almama çok da gerek yok ama dediğinize mutlaka dikkat edicemDevletin ödediği folik asitteki folik asit değeri çok yüksek 400'den fazlası önerilmiyor. Ona dikkat ederek alın isterseniz