- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bn eltim de 7 aylık hamile onu da ariyolar gebelik takibi içinBugün sağlık ocağından aradılar ebe hemşire bizde kan vermişsiniz sonuçlarınız çıkmış daha sonra kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi vs dedi. Doktora gittiğinizin ertesi günü bize de uğrar mısınız dedi. Gebelik takibi için bu şekilde arandınız mı sizde?
Beni aramadilar siz kaninizi orda mi verdiniz acabaBenide salı aradılar canım. Sağlık ocağına uğra dediler.
Kendin gidip kayıt açtırabilirsin canım, ben öyle yapmıştımBeni aramadilar siz kaninizi orda mi verdiniz acaba
Evet canım bnde yarın kontrolden sonra gideceğim yada telefon edeceğim kontrolde tutuyorlar gebelik boyuncaBugün sağlık ocağından aradılar ebe hemşire bizde kan vermişsiniz sonuçlarınız çıkmış daha sonra kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi vs dedi. Doktora gittiğinizin ertesi günü bize de uğrar mısınız dedi. Gebelik takibi için bu şekilde arandınız mı sizde?
Hayır canım özelde verdim hastane bildirmiş. Bi kaç bilgi aldı kan uyuşmazlığı falan varmı diye. İdrar hemogram bakılmalıymış haftaya uğra kızım dedi kapattıBeni aramadilar siz kaninizi orda mi verdiniz acaba
Kremden alabilirim canım ne kadar ? İstanbuldamısınKızlar selam şubat annelerinden geliyorum malesef fazla ürün almışım satmak istiyorum krem hiç açılmadı kapsüllerden 3 adet kullandım üründen çok memnunum inanın hiç çatlağım olmadı uygun fiyata vereceğim
Kremi satın alabilirim İzmir içi ise :)Kızlar selam şubat annelerinden geliyorum malesef fazla ürün almışım satmak istiyorum krem hiç açılmadı kapsüllerden 3 adet kullandım üründen çok memnunum inanın hiç çatlağım olmadı uygun fiyata vereceğim
Ben gecikme olmadan önce öğrendim reglime 6 gün vardı beta 42ydiMerhaba kaç gün gecikme ile öğrendiniz ilk betanızı
Beni aramadılarBugün sağlık ocağından aradılar ebe hemşire bizde kan vermişsiniz sonuçlarınız çıkmış daha sonra kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi vs dedi. Doktora gittiğinizin ertesi günü bize de uğrar mısınız dedi. Gebelik takibi için bu şekilde arandınız mı sizde?
Hayır canım kanda gebelik çıkınca zaten senin gebe kaydını hemşire yapıyor boy kilo ölçümü son adet tarihi alıyor tansiyonuna bakıyorlar bunlar yapılmadı mı sana. Gebelik boyunca takiplerinde oluyorsun herhngi birşeyde bildiriyorsun sağlık ocağına ilerleyen dönemlerde aşılar olcak orada yapılacakBeni aramadılarkan tahlili falanda yaptırdım ama doktorun mu girmesi gerekiyor acaba sisteme
Bende istiyorum sat 5 Aralık 2023 tahmini doğum 10 Eylül kese suan 5+0 yaş 27Merhabalar 2024'ün Güzel Eylül anneleri
9 Aylık serüvenimizde birbirimize destek olmak, bildiklerimizi paylaşmak ve bu mutlu yolculukta hep beraber ilerlemek için toplanalımm
Tabloya isim yazdırmak isteyenler beni etiketleyerek sırasıyla bilgilerini paylaşabilir.
Anne Adı Yaş Sat Kese Kalp Atışı Cinsiyet Bebek İsmi Tahmini Doğum tarihi LinaKız 27 27.11.2023 03.09.2024 Valeria8 28 28.11.2023 03.09.2024 NewHopes 38 02.12.2023 05.09.2024 bluedarkk 21 26.11.2023 4+4 01.09.2024
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Senin dünkü mesajlarını okuyarak hastaneye gittim çok dua ettim senin için ama hayırlısı mı diyorlar imtihan mı diyorlar ben bir şey diyemiyorum umarım herşey yoluna girer senin için bir an önce.Malesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördükKürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız
Önemli bı şey mi gerek var mı kiKendin gidip kayıt açtırabilirsin canım, ben öyle yapmıştım
Anladım canim beni arayan yokHayır canım özelde verdim hastane bildirmiş. Bi kaç bilgi aldı kan uyuşmazlığı falan varmı diye. İdrar hemogram bakılmalıymış haftaya uğra kızım dedi kapattı
Sağlık ocağından beni de çağırdılar gittim. Kilo+tansiyon eşimin kan grubu benim kan grubum akrabalık var mı, önceden düşük kürtaj vs var mı soruyor doktorun yanındaki hemşire soruyor ve yapıyor bunları, form dolduruyor. Aşılar sağlık ocağında olacağı için 20. Ve 24. Haftada aşı için geleceksin diyor.Önemli bı şey mi gerek var mı ki
Ben kanımı sağlık ocağında vermedim kimsede aramadıHayır canım kanda gebelik çıkınca zaten senin gebe kaydını hemşire yapıyor boy kilo ölçümü son adet tarihi alıyor tansiyonuna bakıyorlar bunlar yapılmadı mı sana. Gebelik boyunca takiplerinde oluyorsun herhngi birşeyde bildiriyorsun sağlık ocağına ilerleyen dönemlerde aşılar olcak orada yapılacak
Ya beni niye disliyolar bu sağlık ocaklarıSağlık ocağından beni de çağırdılar gittim. Kilo+tansiyon eşimin kan grubu benim kan grubum akrabalık var mı, önceden düşük kürtaj vs var mı soruyor doktorun yanındaki hemşire soruyor ve yapıyor bunları, form dolduruyor. Aşılar sağlık ocağında olacağı için 20. Ve 24. Haftada aşı için geleceksin diyor.
Meslek- eğitim durumu soruluyor. Çalışıp çalışmadığın.
Herhangi bir durum olursa ara haber ver diyor.
22 Nisan’a gün verdi hamilelik kartı verdi.
Gelmeden önce aç karna gelmek gerekiyor vesaire dedi bitti bu kadar.
Bizim yapmadılar işte kanı hastanede verdik yaHayır canım kanda gebelik çıkınca zaten senin gebe kaydını hemşire yapıyor boy kilo ölçümü son adet tarihi alıyor tansiyonuna bakıyorlar bunlar yapılmadı mı sana. Gebelik boyunca takiplerinde oluyorsun herhngi birşeyde bildiriyorsun sağlık ocağına ilerleyen dönemlerde aşılar olcak orada yapılacak