2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bn eltim de 7 aylık hamile onu da ariyolar gebelik takibi için

Kızlar selam şubat annelerinden geliyorum malesef fazla ürün almışım satmak istiyorum krem hiç açılmadı kapsüllerden 3 adet kullandım üründen çok memnunum inanın hiç çatlağım olmadı uygun fiyata vereceğim

Eklentiler

• IMG_8197.jpeg
    244,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_8196.jpeg
    253,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_8195.jpeg
    225,8 KB · Görüntüleme: 34
Evet canım bnde yarın kontrolden sonra gideceğim yada telefon edeceğim kontrolde tutuyorlar gebelik boyunca

Kremden alabilirim canım ne kadar ? İstanbuldamısın

Kremi satın alabilirim İzmir içi ise :)

Beni aramadılar kan tahlili falanda yaptırdım ama doktorun mu girmesi gerekiyor acaba sisteme

Beni aramadılar kan tahlili falanda yaptırdım ama doktorun mu girmesi gerekiyor acaba sisteme
Hayır canım kanda gebelik çıkınca zaten senin gebe kaydını hemşire yapıyor boy kilo ölçümü son adet tarihi alıyor tansiyonuna bakıyorlar bunlar yapılmadı mı sana. Gebelik boyunca takiplerinde oluyorsun herhngi birşeyde bildiriyorsun sağlık ocağına ilerleyen dönemlerde aşılar olcak orada yapılacak

Bende istiyorum sat 5 Aralık 2023 tahmini doğum 10 Eylül kese suan 5+0 yaş 27

Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Senin dünkü mesajlarını okuyarak hastaneye gittim çok dua ettim senin için ama hayırlısı mı diyorlar imtihan mı diyorlar ben bir şey diyemiyorum umarım herşey yoluna girer senin için bir an önce.
…………….

Gece acile gittik kanama şikayetiyle kan tahlili ve idrar tahlili aldılar sonra serum takmaya kalktılar benim travmam var serum hemen takılmazsa bayılıyorum. Taktırmadım serumu sonuçları bekledik sabah da polikliniğe gittim. Dev. Hast. Tam bir kaos ortamı. Yaşadığımız ilçede özel yok hep şehir dışına gidiyoruz özel için bebeğimi görene kadar kalp atışını duyana kadar canım çıktı.
Sonunda kalp atışını duydum keseyi gördüm rahatladım kesenin arka tarafında kanama alanı varmış yine, progestan fitil başladı doktorum bir sürü yasak koydu.
Gece acile gitmenin tek iyi yanı sonuçlar 1 saatte çıkıyor ama ultrason yoksa acilde bir işe de yaramıyor. Benzeri bir durum yaşarsanız önceden ultrason olup olmadığını sorun benim çektiğimi çekmeyin kızlar…

Önemli bı şey mi gerek var mı ki
Sağlık ocağından beni de çağırdılar gittim. Kilo+tansiyon eşimin kan grubu benim kan grubum akrabalık var mı, önceden düşük kürtaj vs var mı soruyor doktorun yanındaki hemşire soruyor ve yapıyor bunları, form dolduruyor. Aşılar sağlık ocağında olacağı için 20. Ve 24. Haftada aşı için geleceksin diyor.
Meslek- eğitim durumu soruluyor. Çalışıp çalışmadığın.
Herhangi bir durum olursa ara haber ver diyor.
22 Nisan’a gün verdi hamilelik kartı verdi.
Gelmeden önce aç karna gelmek gerekiyor vesaire dedi bitti bu kadar.

Ben kanımı sağlık ocağında vermedim kimsede aramadı

Ya beni niye disliyolar bu sağlık ocakları

Bizim yapmadılar işte kanı hastanede verdik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…