2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya beni niye disliyolar bu sağlık ocakları 🥺😅
Numaranız kayıtlı değildir, sıra gelmemiştir, belki de aradılar ama siz dolandırıcı sandınız dkdksj
Sabit hattan arıyorlar. Ben genelde açmam ama İstanbul dışında bir yerde (Amasya) yaşayınca kendi ilçenden aranmak bir ilginç oluyor merak edip açıyorsun. 😂

Numaranız kayıtlı değildir, sıra gelmemiştir, belki de aradılar ama siz dolandırıcı sandınız dkdksj
Sabit hattan arıyorlar. Ben genelde açmam ama İstanbul dışında bir yerde (Amasya) yaşayınca kendi ilçenden aranmak bir ilginç oluyor merak edip açıyorsun. 😂
Numaram kayıtlı olmayabilir belki bu üzdü beni herkesi aramislar 🥺😅😅😅
Bu bile kötü hissettirdi ya

Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. Senin dünkü mesajlarını okuyarak hastaneye gittim çok dua ettim senin için ama hayırlısı mı diyorlar imtihan mı diyorlar ben bir şey diyemiyorum umarım herşey yoluna girer senin için bir an önce. 😞
…………….

Gece acile gittik kanama şikayetiyle kan tahlili ve idrar tahlili aldılar sonra serum takmaya kalktılar benim travmam var serum hemen takılmazsa bayılıyorum. Taktırmadım serumu sonuçları bekledik sabah da polikliniğe gittim. Dev. Hast. Tam bir kaos ortamı. Yaşadığımız ilçede özel yok hep şehir dışına gidiyoruz özel için bebeğimi görene kadar kalp atışını duyana kadar canım çıktı.
Sonunda kalp atışını duydum keseyi gördüm rahatladım kesenin arka tarafında kanama alanı varmış yine, progestan fitil başladı doktorum bir sürü yasak koydu.
Gece acile gitmenin tek iyi yanı sonuçlar 1 saatte çıkıyor ama ultrason yoksa acilde bir işe de yaramıyor. Benzeri bir durum yaşarsanız önceden ultrason olup olmadığını sorun benim çektiğimi çekmeyin kızlar…
Dilerim duyduğunuz o güzel kalp atışı bebişin uzun ve güzel ömrü boyunca sizi gülümsetmeye devam eder. Sağlıklı ve kolay bir gebelik ve doğum diliyorum :KK200:

Malesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördük 😔 Kürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım 😔 Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız 😢💜
Ben de doğuma diye gittigimde kaybettim kızımı. 37. Haftadaydım 2 gun once nst normaldi normal süreci bekliyorduk. Kasılmalarım basladı aksamdan. O kadar yakındık. Kordon kazası olabilir diyorlar şimdi. Bilsem akşam alın karnımdan derdim 3,5 kilo olmustu zaten. Yasasaydı 3 hafta sonra tam 1 yasında olucaktı kızım. Allah sana da tez zamanda acını unutturacak güzellikler nasip etsin.

Kız zaman geçmiyor ya... Haftaya salıya kadar ilk randevu için nasıl bekleyeceğim gerçekten çatlayacağım artık.:emir_bebek: Bol bol dua edelim birbirimize hamiş duası gücü oluşsun:KK74:

Benimde gün sayıyorum resmen iki gündür sancım çok fazla adet sancım var
Bazen bana da oluyor ama olmadığı zaman daha çok endişeleniyorum neden bu kadar belirtisizim diye. Valla analık delilik haliymiş.:bicak: Bir de bence erkenden öğrenmek çok da iyi değilmiş. Baksana aslında beklendiği gibi adet geciktikten sonra test yapsak geçtiğimiz hafta yaşadığımız onca stresi yaşamayacakmışız mesela ben öğrenip bir kaç gün bekleyip şak doktora gidecekmişim.. Neyse ki her şeye değiyor bu minikler :KK200:

Bazen bana da oluyor ama olmadığı zaman daha çok endişeleniyorum neden bu kadar belirtisizim diye. Valla analık delilik haliymiş.:bicak: Bir de bence erkenden öğrenmek çok da iyi değilmiş. Baksana aslında beklendiği gibi adet geciktikten sonra test yapsak geçtiğimiz hafta yaşadığımız onca stresi yaşamayacakmışız mesela ben öğrenip bir kaç gün bekleyip şak doktora gidecekmişim.. Neyse ki her şeye değiyor bu minikler :KK200:
Ben 3+3 de öğrendim hiç iyi değil erken öğrenmek adet günüm yarın normalde yarın ogrensem 2 3 gün sonra doktora giderdim inşallah bı şey olmadan atlatırız 9 ay nasıl gecicek bilemiyorum ya bı de ben cinsiyeti aşırı merak ediyorum sizde de var mı böyle meraklar hem çok endişeleniyorum hem çok merak ediyorum ilk bebeğim çok tecrübesizim neler bekliyor bizi hiç bilemiyorum

Kız zaman geçmiyor ya... Haftaya salıya kadar ilk randevu için nasıl bekleyeceğim gerçekten çatlayacağım artık.:emir_bebek: Bol bol dua edelim birbirimize hamiş duası gücü oluşsun:KK74:
Kız ilk randevu bir şekilde geliyor da sonraki randevuyu beklemek çok can sıkıcı 😅 2 hafta var kockoca 2 hafta 😂😂 bi de dişim kırıldı az önce, kenarından dibinden çürümüş meğer. Ne yapıcam hiç bilmiyorum 🥲

Ay bi de bugün noldu, kendime B12 yazdırayım diye sağlık ocağına gittim, kendi doktorum yoktu başka bi doktora göründüm. Dedi eksik mi sende B12. Dedim bilmiyorum tahlil sonuçlarıma bi bakın. Önceki doktorlar ne B12, ne folik asit, ne demir hiç bişeye bakmamışlar. Tiroid ile glikoza falan bakmışlar. Sözde tam kan sayımıydı. Bunlar nasıl gebe kontrolü yapmışlar diyo doktor. Kullandığım folik asit markasını söyledim, niye dışarıdan alıyorsun bunu devlet ödemiyo dedi, kadın doğumdaki doktor dedi o yüzden aldım dedim. Adam gülmeye başladı, devletin karşıladığı bissürü var boşuna masraf ettirmişler dedi. Velhasıl, hem sinir küpü oldum, hem yine kan verdim, yazık kolum delik deşik oldu. Siz de tahlilleri falan takip edin ettirin. Bi de devlet karşılıyorken benim gibi salaklık edip bi kutu folik asite 220 lira vermeyin 😤

Kız ilk randevu bir şekilde geliyor da sonraki randevuyu beklemek çok can sıkıcı 😅 2 hafta var kockoca 2 hafta 😂😂 bi de dişim kırıldı az önce, kenarından dibinden çürümüş meğer. Ne yapıcam hiç bilmiyorum 🥲
Hiçbir şey sdjfhs ben hamileliğimi öğrendim ertesi gün akşam dişimin yarısı dibinden düştü doğumdan sonra canım doğumdan sonra dedim ve hayatıma devam ettim dkfjsfj

Ay bi de bugün noldu, kendime B12 yazdırayım diye sağlık ocağına gittim, kendi doktorum yoktu başka bi doktora göründüm. Dedi eksik mi sende B12. Dedim bilmiyorum tahlil sonuçlarıma bi bakın. Önceki doktorlar ne B12, ne folik asit, ne demir hiç bişeye bakmamışlar. Tiroid ile glikoza falan bakmışlar. Sözde tam kan sayımıydı. Bunlar nasıl gebe kontrolü yapmışlar diyo doktor. Kullandığım folik asit markasını söyledim, niye dışarıdan alıyorsun bunu devlet ödemiyo dedi, kadın doğumdaki doktor dedi o yüzden aldım dedim. Adam gülmeye başladı, devletin karşıladığı bissürü var boşuna masraf ettirmişler dedi. Velhasıl, hem sinir küpü oldum, hem yine kan verdim, yazık kolum delik deşik oldu. Siz de tahlilleri falan takip edin ettirin. Bi de devlet karşılıyorken benim gibi salaklık edip bi kutu folik asite 220 lira vermeyin 😤
Valla canım anlamadım nasıl folik asit B12 bakmadan gebelik takibi yapılıyormuş? :işsiz: Sağlık ocağındaki doktorum bile tam kan sayımında gerçekten a dan z ye baktı. Ha şu var folik asitin bir kısmını evet devlet karşılıyor ama genelde önerilen markalar devletin karşılamadıkları oluyor :bicak:

Hiçbir şey sdjfhs ben hamileliğimi öğrendim ertesi gün akşam dişimin yarısı dibinden düştü doğumdan sonra canım doğumdan sonra dedim ve hayatıma devam ettim dkfjsfj
Diş konusunda doktoruma danışayım dedim ama vitamin değerlerine bile bakmayan doktora da neyi danışıcam. Hoş kendi doktorumun performansını göremedim henüz. Ama diş hekimine gitmem lazım çürük diş bebeğe zarar verebilir Allah korusun. Valla hamilelik zormuş he 🥲

Ay sende mi Amasyalısın

Peki 1 damlacık açık pempeyse ? Devamı gelmediyse. O da akıntıya karıştıysa ? Doktora gitmedim de o yüzden soruyorum. Nasıl geçicek bu 9 ay🥹
Yerlesmeye calistigi icin acik pembe akıntı , kahverengi akıntı gelebilir çok normal. Kırmızı ve devam eden kanama tarzı birsey olmadigi icin sıkıntı yapmayın

X