2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar akşam kesem görünür mü ? Salı 76 cumartesi 476 çıkmıştı 2 günde 1 artışı iyi olduğu için doktor sağlıklı demişti. Pazartesi en az1200 çarşamba da 3000 e yakın oluyor sanırım. Bu akşam da kese görünür diye düşünüyorum özellikle gitme sebebim ağrısız kahverengi lekem. Çalışıyorum eğilip kalktığımda oluyor galiba

Ben görüneceğini düşünüyorum canım Rabbimden hayırlısı güzel haberlerle gel

Sorularınız varsa hazır doktora gidiyorken sorayım
Standartlar işte canım, regl ağrısı gibi ağrı, 6+1'de kalp atışı duyulma ihtimali var mı, akıntı renkleri bize neler söylüyor, bu yedi yirmi dört uykusuzluk normal mi bir de son olarak ben şeyi merak ediyorum hamileliğin başlarında insülin direnci artıyorsa napmak lazım? Hahahaha doktoruna benden çok selam söyle dkfd

Herkese merhaba dün yazmıştım salı günü 6+0 da bebeği gorememiştik. Doktor iki haftaya randevu vermişti. Ama hazır kontrol sürem bugün bitmeden dedim belki bir umut görülür veee 6+2 de görmeyle kalmayıp kalp sesini dinledimm. Darısı sizlere inşallah Bebeklerini kaybeden arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla hamile kalıp , kucaklarina almak nasip olur

Son düzenleme:
Kız dur not alayım unuturum

Çok sevindiim canım benim. Betan nasıldı artış oranları ? Banada dua et

İnsallah darisi hepinize olsun. Çok stresli bı bekleyiş hepinizi cok iyi anliyabiliyorum. Ben 2 kere beta baktırdım ilk öğrendiğimde regl gecikmesinin 3. Gününde 2100 küsürdü.2 gün sonra 5300 lerdeydi. Ama bu kişiye göre degisiyo sanirim. Düzenli artiyosa hiç korkmayın. İns bir an önce duyarsın sende pıt pıt ları

Maşallah sana canım sağlıkla büyüt minnoşunu 6+1 de 23 ocakta ilk randevum var bana da duymak nasip olur inşallah duana talibim

Maşallah sana canım sağlıkla büyüt minnoşunu 6+1 de 23 ocakta ilk randevum var bana da duymak nasip olur inşallah duana talibim
Ay insallah inşallah hepimize nasip olsun sağlıkla kucağımiza alıp büyütmek Umarım sende görürsün ama inan o kadar hızlı buyumüş ki 2 gün önce goremedigim bebişimin 2 gün sonra kalp sesini duymak ,mucize gibi Sen de duyarsın inşallah. Bu arada insülin direncin için dahiliye doktoruna gitmeni tavsiye ederiim. İğne baslatabiliyorlarmis. Benimde açlık kan şekerim sınırda çıktı. Gebelikte çok önemli insülin iğnesi kullanabilirsin ,takipte kalicaz dedi. Ben çölyak hastasıyım zaten olma olasılıgı yüksek ama inşallah olmaz.

Ayy kızlar çok korkuyorum bebek arabası bakalım dedik eşimle öyle fikir olsun diye. Bebek arabasının ağırlığına bakmak için yanlışlıkla kaldırdım belim ağrıdı sanki kasık ağrım da var gibi hafif. onu kaldırdıktan sonra oldu da acaba psikolojik mi yapıyorum diyorum bir yandan da bir şey olmaz diyin lütfen 7+2 yiz çok şükür bugüne kadar kanama vs yaşamadım hic

Hemen dinlen canım birşeycik olmazz .

Canım psikolojik olabilir benimde dün temizlik yaptıktan sonra yerler ıslak olduğu için ayağım katmıştı düşmedim ama ayağım kaydı sadece daha sonra kasık ve bel ağrım başlamıştı daha sonra pozitif düşününce geçti ağrım sende güzel düşün. Her hangi birşey olmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…