2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bizim oda 22 23 derece ben askılı zıbın üstüne ince tulum onun üstüne de 0,5 tog uyku tulumu giydiriyorum gece şu torba gibi olanlardan

Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum

Ben de öyle annem sarıp sarmalıyordu kızıyordum hatta ama bakıyorum keyfi yerinde. Gece oda 24 derece oluyor ben tişörtle pikeyle yatıyorum bebişin üstü baya kalin olmasına rağmen terlemiyor yani üşümesinden iyidir diye düşünüyorum

Canım giydir bence benimkide sıcağı hiç sevmiyor, daha evde yelek ceket hiç giydirmedim, hep askılı zıbın üstü alt üst takım tek çorap . Gece o tulumla hiç terlemedi ama
Bende evde hiç kalın giydirmedim şimdiye kadar hep zıbın üstü tek tulum veya alt üst takım giydiriyorum. Gece benimle yattığı için çorap bile giydirmiyodum son iki gündür hava çok soğuk diye bi pimpiriklendim

Sana temas ediyorsa terleyebilir mi bilmiyorum, ama cidden şu iki gündür çok soğudu havalar. Sen bir giydir dene, eğer terlerse giydirmezsin

Bizim kızın da burnu tıkalı hepsini de denedim bu şekillerin ama hiç böyle sümük akmadı diğer burundan ya illa aspiratör ile çekersem geliyor

ama bu kontrolcü olmak mı? baskınlık ve kontrolcülük bana daha çok, ilerleyen vakitlerde çocuğun iradesini yok sayarak üstünde tahakküm kurmak gibi bir şeyi çağrıştırıyor. şu an yaptığım şeyse kendini ifade edemeyen bir bebeğin hakkını korumak canı acıyarak, ağlatılarak öpülmekten ya da burnunun sıkılmasından ya da mikrop kapmak pahasına öpülüp ısırılmaktan, hor davranılıp muayene edilmekten hiçbir bebeğin memnun olacağını sanmıyorum ve bunu da bi tek annesi umursuyor maalesef bunları umursamamak mı gerekir? ben yapabileceğimi sanmıyorum ya

Bizim kızın da burnu tıkalı hepsini de denedim bu şekillerin ama hiç böyle sümük akmadı diğer burundan ya illa aspiratör ile çekersem geliyor
Canım çok hızlı basma, biraz yavaş şekilde ve ben biraz daha burun kanatlarına doğru sıkıyorum, bir de buradaki gibi şırınganın ucuna yedek uçlardan takmak çok iyi oldu bize

Bizim kendiliğinden geçti ya şuanda ama dibinde bırakıyor biberonun önceki kadar yapmıyor çok şükür Bi ara senin gibi zirveyi görmüştük ben artık sadece mamayla besliyorum sanırım zamana ihtiyacı var

Siz haklısınız. Hasta olmayan ablasına bebeğini vermeyen ben değilim.

Yeni güncellemeymiş o da benimki de öyle 3ay 16 günlük deli gibi elini emiyor doktor kendini keşfediyor dedi engelleme dedi

Siz haklısınız. Hasta olmayan ablasına bebeğini vermeyen ben değilim.
bence fazla temkinlisiniz ama haksız değilsiniz ya. hasta değillerse tutsunlar tabii ama okuldan çocuklara hastalık bulaşması hele de bu mevsimde aşırı muhtemel. bence biraz da karşımızdaki insanlarda o temkini görmemekten oluyor bu. mesela ben kardeşimin çok hassas olduğunu biliyorum bebekle ilgili her konuda. bu yüzden ona kimseye güvenmediğim kadar güvenirim ama aynısı annem için geçerli değil. ben öpeyim seveyim gerekirse ağzının içine gireyim bir şey olmaz modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…