2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Oyyy yesinler onun tekmeleyen ayaklarını 🧿 Bizi haberdar et 🥰

Ben kullanıyorum canım bana çok kötü tatmıyor ama var o garip tat maalesef :KK43:
O plastik gibi tat beni mahvediyor. Eczacı üzerine yutamazsanız içindekileri çiğnemeden su ile yutabilirsiniz yazmış bir de öyle denemek istiyorum bakalım

İleriki zamanlarda zaten doktorun kendisi diyor iki saatte bir hareketlerini say hareket olmayınca hemen gel diye zaten söylüyorlar şimdilik bu durumlar normal 😊
İşte ilk gebelik olunca ister istemez pimpiriklenip panik yapabiliyoruz ☺️ işin ehlinden duyunca su serpiliyor gönlümüze 🥹🥹🥹

Teşekkür ederim önerin için 💖 aradım şimdi ama radyoloji doktoru yapıyormuş kadın doğumcu yapmıyormuş biraz güvensizlik oldu açıkçası herhangi bir sorun olsa kadın doğumcu kadar farkedebilir mi diye. Halbuki bu hastanede beğendim bir doktor var Esmer adı, o girse oraya giderdim kesin🥹
Kız kadın doğumcular da peritanalog öneriyor benim doktorum peritanalog olsun dedi sonra medipolde önerdiği doktoru sordurdum kadın doğumcu çıktı bende ne fark eder zaten diye bu doktora gittim eltim falan da bu doktora gitmiş. Esmer i evet öneriyorlardı ama randevuları full kadının ve detaylıya falan bakmıyormuş 😊

Ay benim kızın bazı ultrasonlarda burnu oyle çıkıyordu ki kardeşim bile dalga geçiyordu burnu size benzemıcek die. Bi dogdu minicik burnu var nokta gibi şok oldum. Çok güzeldi. Yani dicegim o amniyon sıvısı ultrason konum falan derken burnu ya da baska uzuvları farklı olcude cıkabiliyo ama dogdugunda buyuk ihtimalle kibarcık olur🙈🙈
Öyle kuzum değişebiliyor nasıl olursa olsun yine gözümüzde prensesler 🌸

İç çamaşırımda bir damla kana benzer leke gördüm akıntı mı değil mi anlayamadım kana benziyor sanki kurumasını bekledim ama aynı duruyor ne oldu ki birden benim hiç kanamam olmamıştı 21-4 bugün

Kuzum doktorum ayrıntılı için Alper hocayı önerdi sen daha önce gitmiştin diye hatırlıyorum memnun kaldın mı? internette korkunç yorumlar var çünkü fikrini merak ettim :KK200:
Yaa biz memnun kaldık gecen sene ilk bebegşmde de ben yorumlara aldanıp gitmemiştim ama cok iyi bi hoca sadece davranış olarak korkutuyor ama ben onu gerginliği azaltmak için yaptıgını düşünüyorum. Uslup olarak farklı. Mesela sadece 1 kişi alıyo yanına 2. Yi almıyor ki benim kardeşim doktor oldıgu halde olmaz dedi. Bazı insanlara sert geliyor olabilir. Ama benim kardeşim bayıldı mesela. Ben de cok kızıyorsunuz napıyım korkutuyosunuz dedim mesela üçinden baya güldü bence bana. Değişik bi muamele görüyorsunuz pohpohlamıyor yani ama bilgi olarak deneyim olarak baya dolu geldi bana. Kiloma cok taktı mesela. Sürekli laf soktu. Ama tanıyan herkes dedi ki sen cok gergin evhamlıydın bebekten dolayı o seni oradan yakaladıgı için sürekli kilo üstüne gidip dikkatimi bebekten oraya cekip ortamı yumuşattı. Hani bi an bebeğin kötü die dusunurken endişelendigim şey kilo gibi saçma bişey oldu. Ben sürekli pohpohlayan doktorlara guvenemiyorum mesela ama bundan içim rahat cıktım doktordan.

İç çamaşırımda bir damla kana benzer leke gördüm akıntı mı değil mi anlayamadım kana benziyor sanki kurumasını bekledim ama aynı duruyor ne oldu ki birden benim hiç kanamam olmamıştı 21-4 bugün

Peçeteyle kontrol et beyaz bi çamasır ped falan koy takip et.

Yaa biz memnun kaldık gecen sene ilk bebegşmde de ben yorumlara aldanıp gitmemiştim ama cok iyi bi hoca sadece davranış olarak korkutuyor ama ben onu gerginliği azaltmak için yaptıgını düşünüyorum. Uslup olarak farklı. Mesela sadece 1 kişi alıyo yanına 2. Yi almıyor ki benim kardeşim doktor oldıgu halde olmaz dedi. Bazı insanlara sert geliyor olabilir. Ama benim kardeşim bayıldı mesela. Ben de cok kızıyorsunuz napıyım korkutuyosunuz dedim mesela üçinden baya güldü bence bana. Değişik bi muamele görüyorsunuz pohpohlamıyor yani ama bilgi olarak deneyim olarak baya dolu geldi bana. Kiloma cok taktı mesela. Sürekli laf soktu. Ama tanıyan herkes dedi ki sen cok gergin evhamlıydın bebekten dolayı o seni oradan yakaladıgı için sürekli kilo üstüne gidip dikkatimi bebekten oraya cekip ortamı yumuşattı. Hani bi an bebeğin kötü die dusunurken endişelendigim şey kilo gibi saçma bişey oldu. Ben sürekli pohpohlayan doktorlara guvenemiyorum mesela ama bundan içim rahat cıktım doktordan.
Teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın :KK200: Gidelim bakalım bir de ben göriyim nasıl biriymiş ilk kez bir doktorla ilgili bu kadar olumsuz yorum gördüm:sinirli:

Kırmızı çamaşır bide o yüzden de emin olamıyorum tüh ya az önce giydim bide ne biliyim böyle bişey olucak çok stres oldum ilk defa görüyorum
Olsun canım bişey olmaz hemen gördün zaten her halukarda takip onericekler. İdrar yolundan veya makattan gelmiş olabilir sivilce kıl kökünden olabilir o sebeple ped koyup bak acil durumlarda yanında yoksa kagıt peçete koy. Beyaz oldugundan belli olur ne oldıgu

Teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın :KK200: Gidelim bakalım bir de ben göriyim nasıl biriymiş ilk kez bir doktorla ilgili bu kadar olumsuz yorum gördüm:sinirli:
Evet ben de korkmustum ama genelde eleştiriler tavrına uslubuna oluyor. Maalesefte perünatologlar zaten riskli sıkıntılı gebelere bakıyor bebekte sıkıntı oldugunu duyunca ister istemez hep geriliyoruz suclusu o doktormus gibi oluyor. Mesela ben bebegimle ilgilikötü ihtimaller duyup gitmiştim ama o içimi rahatlatmıstı ne kadar uslup vs farklı olsa bile ben kötü diyemem. Bide dedim ya içten içe doktorun bilerek yaptıgını hissettim yani benim dikkatimi baska yone cekip ister istemez yumuşattı. Kardeşim bile bi ara dovceksin zannettim dio. Hatta bi ara sorusuna cevap veremedim kafa salladım konussana kız dedi. Ne desem kızıyorsunuz napıyım korkutuyorunuz beni dedim. Evet biliyorum öyleyim falan dedi maskenin altından keyiflendi yani hissettim. Ama ben daha cok hani bi amca dede gibi ilgi hissettim. Beni cok rahatsız etmedi. Yaşça da büyük yani jenerasyon farkı. Asıl sıkıntı bence sekreteri gidersen gorursun😂

Canım benim çok geçmiş olsun. Dinlenmek bu durumun tek ilacı. 1-2hafta içinde rahim uzuyor endişe etme. Dualarım seninle 🙏💕
amiiin tüm duaların için canım Allah razı olsun 💕🥲 3 gündür evdeyim wc haricinde yataktan hiç kalkmıyorum. doktor magnezyum+progestan+ 1 tane proluton iğne vermişti bunlara devam ediyorum. pazartesi hem eğitim araştırma hastanesinde perinatoloğa hem de kendi doktoruma kontrole gideceğim inşallah. şu an da bir gelişme var mı, rahim kısalması düzeldi mi çok merak ediyorum aslında ama hastane ortamı beni daha çok stres yapıyor. yola çıkınca bile kasılmalarım artıyor ondan pazartesiye kadar evde yatıp dinlenmeye karar verdim. doktor da öyle demişti zaten. inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırım bugünleri. sizlerin de zorluklarınız kolaylaşsın inşallah ❤️❤️ bana da çok dua edin lütfen

X