2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaş 30
sat 3 aralık
Kese 5+1
6+3
Tahmini doğum 8 eylül
Ankara
Hepimiz saglikla kucaklayalim insallah
Linakızi etiketleyemedim bilmiyorum nasıl yapıldığını

Merhaba kaç gün gecikme ile öğrendiniz ilk betanızı

Canımmm aklım sende nasılsın nasıl oldun güzel haberlerle gel inşallah

Canım ben 3 gün boyunca ara ara kahverengi akıntı yaşadım. Doktorumla defalarca konustum . Hic önemli değil dedi ciddiye almamiz icin kanamaya donmesi ve kırmızı olmasi gerek dedi ciddiye alma dedi bana
Peki 1 damlacık açık pempeyse ? Devamı gelmediyse. O da akıntıya karıştıysa ? Doktora gitmedim de o yüzden soruyorum. Nasıl geçicek bu 9 ay

Malesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördük Kürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız

Canım yeni gördüm umarım iyisinizdir çok üzülüyorum inan Allah yardımcın olsun inşallah mucize olur sağlıklısınızdır

Geçmiş olsun canım Allah yakın zamanda sağlıkla kavuştursun sizi bebeğinle geçen ay bende yaşadım benzerini ertesi ay tekrar hamile kaldım sakın kendini çaresiz hissetme veya kusur arama vardır bundada bir hayır

Bu mesajını sonra okudum canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda tekrar nasip eder Allah sana ve birdaha böyle birşey hiçbir zaman yaşamazsın canım ne denir bilmiyorum ya

Sakın kendini bırakma, benim duam her zaman seninle. İçinden ne geçiyorsa onu yaşa üzül dağıl toparlan çünkü gördüğüm bir şey varsa düşüğün hemen ertesi ayına, bayaa normal yolla sağlıklı bir gebelik geliyor muhakkak. Kaybın için çok üzgünüm, iyi ki varsın ne zaman konuşmak istersen biz de hep burada olacağız

Sen iyiles rabbim yine verecektir bu güzel kalbinle emin ol.

Bugün sağlık ocağından aradılar ebe hemşire bizde kan vermişsiniz sonuçlarınız çıkmış daha sonra kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi vs dedi. Doktora gittiğinizin ertesi günü bize de uğrar mısınız dedi. Gebelik takibi için bu şekilde arandınız mı sizde?

Benide salı aradılar canım. Sağlık ocağına uğra dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…