- 13 Aralık 2008
- 209
- 44
Anlık kuruyup anlık çoğalıyor herhalde kuşum. Lekem de gelmedi doktora gitmedim iyiyim şuan. Yarın akşam gideceğim kesem görünür inşallahGayet normal hayatım gittikçe beyaza dönüyor o akıntı. Bu aralar da ben kupkuruyum anlamadım
Rabbim yakın zamanda sağlıkla nasip etsinn canım benim. Bol bol dua edelim birbirimize Rabbim birdaha yaşatmasın kimseyeÜzülerek aranızdan ayriliyorum kizlar. Sabah kasik ağrısıyla acile başvurdum ve bebeğin gelismedigini hala 5 haftalık göründüğünu ve kalp atimida olmadığı için kürtaj oldum. Rabbimden herzaman hersiyin hayırlısı diye dua ettim bunda da vardır bir hayır elbet.
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder inşallah . Allah'a emanet olun. Hoşçakalın
Sağolasın canım.Normal gebelikte olabilir
Herzaman dualarimdasiniz. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahRabbim yakın zamanda sağlıkla nasip etsinn canım benim. Bol bol dua edelim birbirimize Rabbim birdaha yaşatmasın kimseye
Benim zaten planlanan bir gebelik değildi. Yaşım 40 ve iki çocuğum var. Oyuzden hep hayırlısını diledim. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahRabbim yakın zamanda sağlıkla nasip etsinn canım benim. Bol bol dua edelim birbirimize Rabbim birdaha yaşatmasın kimseye
Bundan sonraki süreçte sağlıklı gebeliğin olur inşallah. Eminim ki Rabbim sana bu gününü unutturacak bir evlat nasip edecektir.Üzülerek aranızdan ayriliyorum kizlar. Sabah kasik ağrısıyla acile başvurdum ve bebeğin gelismedigini hala 5 haftalık göründüğünu ve kalp atimida olmadığı için kürtaj oldum. Rabbimden herzaman hersiyin hayırlısı diye dua ettim bunda da vardır bir hayır elbet.
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder inşallah . Allah'a emanet olun. Hoşçakalın
Benim zaten planlanan bir gebelAllah evlatlarına size uzun ömürler versin. İlerlemeden sonuçlanması rabbimin büyük merhameti.Benim zaten planlanan bir gebelik değildi. Yaşım 40 ve iki çocuğum var. Oyuzden hep hayırlısını diledim. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallah canımİyi düşün canım sağ sağlim hepimiz alicaz bebişlerimizi kucağımiza akıntı bende de oluyor çok normal
Geçmiş olsunÜzülerek aranızdan ayriliyorum kizlar. Sabah kasik ağrısıyla acile başvurdum ve bebeğin gelismedigini hala 5 haftalık göründüğünu ve kalp atimida olmadığı için kürtaj oldum. Rabbimden herzaman hersiyin hayırlısı diye dua ettim bunda da vardır bir hayır elbet.
Ne kadar zor bir gün, nasıl ağır bir yük.. Umarım her şey yoluna girer doktorunuzla konuşmuş olmanız çok iyi yoksa şimdiye kürtaj olmuştunuz belki de. İnşallah bir sorun yoktur inşallah…Hayırlı geceler hanımlar. Benim kanamam daha da arttı sancıyla birlikte. Nöbetçi doktor muayene etti ultrasonla, bebeğin kalp atışının yavaşladigini, kesenin rahim ağzına ilerlediğini, önlenemez düşük olarak nitelendirdiklerini ve çok ciddi kanamam olduğu için acil kürtaja alınmam gerektiğini söylediKendi doktorumla görüştüm sakın kürtaj yaptırma, evine git dinlen sabah hemen yanıma gel, eğer düşecekse evde düşer sabah kontrol ettiğim de düşüş başlamışsa ve parça kalmışsa ilaçla düşüreceğiz. Kürtaj yapıp rahminde bir işlem yapılsın istemiyorum dedi. Eğer bu kadar kanamaya bir mucize olmadıysa ve hala bebeğim benimleyse ne mutlu. Aksi halde gebeligimin son saatleri Duanızla destek olmanız bize güç verir. Allah'a emanetsiniz...
Dualarımız sizinle canımHayırlı geceler hanımlar. Benim kanamam daha da arttı sancıyla birlikte. Nöbetçi doktor muayene etti ultrasonla, bebeğin kalp atışının yavaşladigini, kesenin rahim ağzına ilerlediğini, önlenemez düşük olarak nitelendirdiklerini ve çok ciddi kanamam olduğu için acil kürtaja alınmam gerektiğini söylediKendi doktorumla görüştüm sakın kürtaj yaptırma, evine git dinlen sabah hemen yanıma gel, eğer düşecekse evde düşer sabah kontrol ettiğim de düşüş başlamışsa ve parça kalmışsa ilaçla düşüreceğiz. Kürtaj yapıp rahminde bir işlem yapılsın istemiyorum dedi. Eğer bu kadar kanamaya bir mucize olduysa ve hala bebeğim benimleyse ne mutlu. Aksi halde gebeligimin son saatleri Duanızla destek olmanız bize güç verir. Allah'a emanetsiniz...
Merhaba kızlar kahverengi akıntısı olan var mı? Hiç ağrım sancım yok ama az önce çamaşırımda görünce korktum, üç tane ayrı ayrı parmak ucu kadar. Doktoruma yazmalı mıyım? 6+6dayız Kalp atışını da duymuştuk pazartesi günü ama çok endişeleniyorum.
Sağolasın canım zaten planlanan gebelik değildi. Rabbim isteyenlere nasip etsinBundan sonraki süreçte sağlıklı gebeliğin olur inşallah. Eminim ki Rabbim sana bu gününü unutturacak bir evlat nasip edecektir.
Zaten uyuyamıyordum şimdi kırmızı var mı yok mu devamlı kontrol etmek… Midem bulanıyor stresten. Umarım bu günleri atlatırız bir an önce kucağımıza alırız yavrularımızı….7+1 deyim kahverengi lekelenmem var 3 gündür. Doktora gittim bir problem yok dedi. Önemsiz dedi. Kırmızı olursa gel dedi.
Canım ben 3 gün boyunca ara ara kahverengi akıntı yaşadım. Doktorumla defalarca konustum . Hic önemli değil dedi ciddiye almamiz icin kanamaya donmesi ve kırmızı olmasi gerek dedi ciddiye alma dedi banaMerhaba kızlar kahverengi akıntısı olan var mı? Hiç ağrım sancım yok ama az önce çamaşırımda görünce korktum, üç tane ayrı ayrı parmak ucu kadar. Doktoruma yazmalı mıyım? 6+6dayız Kalp atışını da duymuştuk pazartesi günü ama çok endişeleniyorum.