Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LinakizYaş 30
sat 3 aralık
Kese 5+1
6+3
Tahmini doğum 8 eylül
Ankara
Hepimiz saglikla kucaklayalim insallah
Linakızi etiketleyemedim bilmiyorum nasıl yapıldığını
Merhaba kaç gün gecikme ile öğrendiniz ilk betanızıİçinizi ferah tutun bata bir gün kalmış ben de o zaman hiç göğüs ağrısı yoktu bile diyebilirim kasık ve bel ağrısı da günden güne değişiklik gösteriyordu bi gidip bir geliyordu. Suanda ise 6. Hafta içindeyim kasik ve bel ağrısı hiç yok. Ama göğüslerde çok ağrı var. Kişiden kisiye de değişiyor
Çok teşekkür ederimSenin ismini tabloda görünce çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canımmm aklım sende nasılsın nasıl oldun güzel haberlerle gel inşallahHayırlı geceler hanımlar. Benim kanamam daha da arttı sancıyla birlikte. Nöbetçi doktor muayene etti ultrasonla, bebeğin kalp atışının yavaşladigini, kesenin rahim ağzına ilerlediğini, önlenemez düşük olarak nitelendirdiklerini ve çok ciddi kanamam olduğu için acil kürtaja alınmam gerektiğini söyledi Kendi doktorumla görüştüm sakın kürtaj yaptırma, evine git dinlen sabah hemen yanıma gel, eğer düşecekse evde düşer sabah kontrol ettiğim de düşüş başlamışsa ve parça kalmışsa ilaçla düşüreceğiz. Kürtaj yapıp rahminde bir işlem yapılsın istemiyorum dedi. Eğer bu kadar kanamaya bir mucize olduysa ve hala bebeğim benimleyse ne mutlu. Aksi halde gebeligimin son saatleri Duanızla destek olmanız bize güç verir. Allah'a emanetsiniz...
Peki 1 damlacık açık pempeyse ? Devamı gelmediyse. O da akıntıya karıştıysa ? Doktora gitmedim de o yüzden soruyorum. Nasıl geçicek bu 9 ayCanım ben 3 gün boyunca ara ara kahverengi akıntı yaşadım. Doktorumla defalarca konustum . Hic önemli değil dedi ciddiye almamiz icin kanamaya donmesi ve kırmızı olmasi gerek dedi ciddiye alma dedi bana
İnsallah canımm bugun kan testi verdim bakalım belki bir mucize olurEvet canım diğer grupta aynıydı hemen hemen günlerimiz Allah'ım sana da nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Canım yeni gördüm umarım iyisinizdir çok üzülüyorum inan Allah yardımcın olsun inşallah mucize olur sağlıklısınızdırHayırlı geceler hanımlar. Benim kanamam daha da arttı sancıyla birlikte. Nöbetçi doktor muayene etti ultrasonla, bebeğin kalp atışının yavaşladigini, kesenin rahim ağzına ilerlediğini, önlenemez düşük olarak nitelendirdiklerini ve çok ciddi kanamam olduğu için acil kürtaja alınmam gerektiğini söyledi Kendi doktorumla görüştüm sakın kürtaj yaptırma, evine git dinlen sabah hemen yanıma gel, eğer düşecekse evde düşer sabah kontrol ettiğim de düşüş başlamışsa ve parça kalmışsa ilaçla düşüreceğiz. Kürtaj yapıp rahminde bir işlem yapılsın istemiyorum dedi. Eğer bu kadar kanamaya bir mucize olduysa ve hala bebeğim benimleyse ne mutlu. Aksi halde gebeligimin son saatleri Duanızla destek olmanız bize güç verir. Allah'a emanetsiniz...
Benimde gün içinde bazen adet sancısı oluyor ama norml diyorlar canım bakıyorum diğer gruplara 7 8 aylık lar ve her ay adet sancısı çekiyoruz diyorlarBugün karnım çok agriyo ya
Geçmiş olsun canım Allah yakın zamanda sağlıkla kavuştursun sizi bebeğinle geçen ay bende yaşadım benzerini ertesi ay tekrar hamile kaldım sakın kendini çaresiz hissetme veya kusur arama vardır bundada bir hayırÜzülerek aranızdan ayriliyorum kizlar. Sabah kasik ağrısıyla acile başvurdum ve bebeğin gelismedigini hala 5 haftalık göründüğünu ve kalp atimida olmadığı için kürtaj oldum. Rabbimden herzaman hersiyin hayırlısı diye dua ettim bunda da vardır bir hayır elbet.
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder inşallah . Allah'a emanet olun. Hoşçakalın
Bu mesajını sonra okudum canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda tekrar nasip eder Allah sana ve birdaha böyle birşey hiçbir zaman yaşamazsın canım ne denir bilmiyorum yaMalesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördük Kürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız
Sakın kendini bırakma, benim duam her zaman seninle. İçinden ne geçiyorsa onu yaşa üzül dağıl toparlan çünkü gördüğüm bir şey varsa düşüğün hemen ertesi ayına, bayaa normal yolla sağlıklı bir gebelik geliyor muhakkak. Kaybın için çok üzgünüm, iyi ki varsın ne zaman konuşmak istersen biz de hep burada olacağızMalesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördük Kürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız
İnşallah bı şey olmadan sağ salim kavuşuruz hepimizBenimde gün içinde bazen adet sancısı oluyor ama norml diyorlar canım bakıyorum diğer gruplara 7 8 aylık lar ve her ay adet sancısı çekiyoruz diyorlar
İnşallah canımİnşallah bı şey olmadan sağ salim kavuşuruz hepimiz
Sen iyiles rabbim yine verecektir bu güzel kalbinle emin ol.Malesef bebeğimin dün atan kalbinin bugün ultrason muayenesinde durduğunu gördük Kürtaj için yatışım yapılıyor. Yıllardır tedavilerim de olduğum iğneler, aldığım ilaçlar sonunda pozitif sonucu görmemi sağlamıştı 3. tüp bebek tedavim.. Transferim den itibaren sadece yattim hiçbir iş yapmadan ama dün canlı gördüğüm bebeğimi bugün kaybettim ve son kalan parçaları da ayrılacak birazdan benden ve üzülerek aranızdan ayrılacağım Sizlere hep dua ettim, moralinizi yüksek tutmak adına doktoruma danıştım geldim size yazdım.. Bulunduğum süre içinde umarım bir nebze de olsa size faydam dokunmustur. Hakkınızı helal edin ve kendinize çok iyi bakın. Hep duamda olacaksınız.. Rabbim sağlıklı gebelik geçirip evlatlarinizi sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hayırla büyütün inşaallah.. İyi ki vardınız
SAT:20.11.2023
Kese : 6.5
Tahmini doğum : 10Eylül 2024
Bursa
Benide ekler misiniz
@Linakiz
Benide salı aradılar canım. Sağlık ocağına uğra dediler.Bugün sağlık ocağından aradılar ebe hemşire bizde kan vermişsiniz sonuçlarınız çıkmış daha sonra kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi vs dedi. Doktora gittiğinizin ertesi günü bize de uğrar mısınız dedi. Gebelik takibi için bu şekilde arandınız mı sizde?