- 11 Ocak 2015
- 700
- 871
Benimde 11 Eylül tahmini doğum tarihi canımİnşallah canım Bir an önce gelsin o günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 11 Eylül tahmini doğum tarihi canımİnşallah canım Bir an önce gelsin o günler
İnşallah görebilirim pazartesidoktorum kese için 1500 2000 i beklemek lazım demi,şti. sizin o tarihte 2000 i gecer gibi. o sebeple oykle vermiştir belki. benim de 5+1 de randevu verdi.
Yaşım 20 Gaziantep şehir daha kese kalp atış yok erkek hissediyorumTablodaki diğer bilgileri de verirmisin canım
Bende merak ettim bunu yerimj aliyimBir sorum daha var. Acaba embriyonun görünmesi için kesenin belli bir boyuta gelmesi gerekiyormu? Çünkü benim 17 mm olmuş. Büyükte yani görülmesi gerekmez miydi diyorum. Kafamda yine deli sorular
İnşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyorumBen önümüzdeki hafta Salı günü görmeye gideceğim nasipse korkmayın güzel olacak her şey
Normal canım karın ağrısı vücudumuz değişir bu ara ishal veya kabızlığın olmadığı sürece sorun yok adet olacakmış gibi karın ağrısı tamamen normalBugün karnım çok agriyo ya
Gozunuz aydin suan kac haftaliksiniz tamBu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana
Evet adet olacak gibi kayıplarım olunca korkuyorum lavaboya gidiyorum akıntı gelince korkudanNormal canım karın ağrısı vücudumuz değişir bu ara ishal veya kabızlığın olmadığı sürece sorun yok adet olacakmış gibi karın ağrısı tamamen normal
Yaş 29
SAT: 13.12.2023
Kese:5+0
Tahmini doğum: 18.09.2024
Ankara
Beni de ekler misiniz
Anne olacak olanlara sağlıkla kucaklarına almalarını, olmak isteyenlere de tez zamanda güzel haber almalarını dilerim Linakiz
Gayet normal hayatım gittikçe beyaza dönüyor o akıntı. Bu aralar da ben kupkuruyum anlamadımKızlar şeffaf akıntı normal mi ?
Normal gebelikte olabilirKızlar şeffaf akıntı normal mi ?
Olur tabi canım ekleyelim
22 eylül görünüyor benim de tahmini doğum canımKızlar bu akşam ve yarın aranızda olamıcam eşim erken gelicek yarın da izinli olucak vakit bulamıyorum buraya o yüzden Aramıza katılan oldukça beni etiketlerse sevinirim geldiğimde bilgileri güncellenmiş olurum Allah'a emanet olun.
İyi düşün canım sağ sağlim hepimiz alicaz bebişlerimizi kucağımiza akıntı bende de oluyor çok normalEvet adet olacak gibi kayıplarım olunca korkuyorum lavaboya gidiyorum akıntı gelince korkudan