2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar, buraya yazdıktan sonra hastaneye gitmek icin hazırlanirken pedimde kanama gördüm. Sonra pecetede gördüm tam bahsettiğim aktif kanamayı 😔 Hemen hastaneye geldik çok korkuyodum düştü diye, doktor da kanamayı görünce endiselendi. Ama bebeği sağ salim görüp kalp atışlarını da dinleyebildik. Diğer gebelik oluşmayan keseyi rahim atmaya çalistigindan dolayı aktif kanama alanlarım görüldü. Düşük tehlikem var, hastaneye yatış yapılıp serum takviyesi alacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin🙏
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu günleri çok çabuk atlatıp sağ sağlim bebeğine kavuşursun. Kendini çok üzmemeye çalış güzel şeyler aklına getir dualarımız seninle ♥️

Hanımlar, buraya yazdıktan sonra hastaneye gitmek icin hazırlanirken pedimde kanama gördüm. Sonra pecetede gördüm tam bahsettiğim aktif kanamayı 😔 Hemen hastaneye geldik çok korkuyodum düştü diye, doktor da kanamayı görünce endiselendi. Ama bebeği sağ salim görüp kalp atışlarını da dinleyebildik. Diğer gebelik oluşmayan keseyi rahim atmaya çalistigindan dolayı aktif kanama alanlarım görüldü. Düşük tehlikem var, hastaneye yatış yapılıp serum takviyesi alacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin🙏
Allahım şifa versin inşallah canım sakın üzülüp stres yapma 🙏🏻🥹 dualarımız seninle. Bebeğinle sağlıkla çıkarsın hastaneden inşallah 🙏🏻 güzel haberlerini bekliyoruz 🌸

Ben güvenme derim canım bende bu hataya düştüm artık test yapmayı bırak ilk yaptım koyu çıktı sonra silik çıktı ben kesin kimyasal oldu derken ertesi gün değerin arttığını gördüm . Bu testler çok yanıltıcı artık yapma sadece kendine stres yaparsın 🙏🏻
Kaldığım yerde haftada bir kan testi veriliyor o yüzden ben de idrarla takip yapayım diye düşünmüştüm inşallah benim durumum da seninki gibi olur

Canım ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum hassasiyeti bile oynayabilir tozdan nemden etkilenir falan bir ton tantana gidip güzelce kan vermek en iyisi. BAT'larımız bir gün araylaymış dolayısıyla tahmini 5 haftalık hamilesin. Kese görmeye gidecekmişsin nasılsa yarın her şey açıklığa kavuşur canını hiç sıkma :nazar: :nazar:
İnşallah dualarınızı bekliyorum ♥️ bulunduğum bölgede kan testi haftada bir o yüzden veremedim ama inşallah kimyasal değildir çok korkuyorumm 🥺 bu arada siz gördünüz mü keseyi

Bu sabah ben de minnosumu gördüm çok şükür. Daha çok küçük dedi alttan muayane yapmadı direk karından baktı. Kesenin içinde nokta gibi gözüken beyaz şey sen nasıl bu kadar bulantı yapabiliyorsun söyle bana ☺️
Kaçıncı haftanızdasınız maşallah 🫶🏻

Ben ben 🥹 gece uykusu sıfır diyebilirim 15-20dk uyuyup uyanıyorum sürekli yarım yamalak bir uyku 😴 sabahta erkenden uyanıyorum. Gün içinde uykusuzluk baş ağrısı çekiyorum dolayısıyla 😣
Benimde normalde uykum düzenliydi ama gece uykum doğru düzgün yok. Dalamıyorum uyanıyorum☺️

Ya maşallah sana da. Benim doktorum hiç böyle açıklama yapmiyo bana. Gerçi artık doktorum değil degistiriyorum🤭 yolk saci bile ben sordum. Evet var dedi göstermedi bile. 2 hafta sonra gel dedi. 2 hafta çok uzun değil mi orayı da anlamadım. İdrar tahlilime temiz dedi. Ama dahiliye doktoruma gittiğimde bakteri maya gorulmus idrar kültürü istiyorum. Nasıl tertemiz dedi dedi doktorun. Ozaman anladimki bu doktorla yollarımız buraya kadar😁😁
Sağol canım 🥰 gittiğin doktor problemli canım bazıları malesef hiç önemsemiyorlar biz ağızlarından çıkıcak iki kelimeye bakıyoruz onun için gidiyoruz zaten ama onlar bizi iş olarak görüyor malesef 😔 banada 2 hafta sonra gel dedi zaten daha önceyede randevu bulamadım canım ama günler geçmiyor malesef

İnşallah dualarınızı bekliyorum ♥️ bulunduğum bölgede kan testi haftada bir o yüzden veremedim ama inşallah kimyasal değildir çok korkuyorumm 🥺 bu arada siz gördünüz mü keseyi
Ben önümüzdeki hafta Salı günü görmeye gideceğim nasipse ❤️ korkmayın güzel olacak her şey 🌺

Allah yardımcın olsun kuzum inşallah en yakın zamanda biter kanaman ve sağ salim çıkarsınız hastaneden

Edeceğim canım buraya bile girmeyi bırakmıstım başıma böyle bir şey gelince soluğu burada aldım. Bir de benim hastane fobim var yani anksiyete gibi çok nadir giderim. Belki bu vesile olacaktır gitmeme. Bakalım yarın sağlık ocağına ona göre de haftaya kadın doğuma baktırırım. Haber de ederim canım. Seni bu arada tanıyorum isim ile hep günlerimiz aynı olurdu bat falan 🙏acaba nasıl belirtileri var diye sana bakardım i. Allah sana nasip etmis galiba kucağına almak nasip olur inşallah 🙏🙏
Evet canım diğer grupta aynıydı hemen hemen günlerimiz Allah'ım sana da nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 🥰

Selam kızlar yeni hamileyim. Bebiṣ daha 1 aylık bile değil. Doğum tahminen eylül'de. Beta 24 🥰 çok karın ağrım var yalnız. Benim gibi karnı ağrıyan yeni hamile var mı?
Ben bugün 6. Haftama girdim iki haftadır epey ağrım var ama normalmiş rahim genişlediği için. Kanama yoksa korkulacak bir durum değilmiş.

Sağol canım 🥰 gittiğin doktor problemli canım bazıları malesef hiç önemsemiyorlar biz ağızlarından çıkıcak iki kelimeye bakıyoruz onun için gidiyoruz zaten ama onlar bizi iş olarak görüyor malesef 😔 banada 2 hafta sonra gel dedi zaten daha önceyede randevu bulamadım canım ama günler geçmiyor malesef
Yani hiç tatmadigimiz duygular. Heyecanlanmamiz panik olmamız çok olağan :KK66: Sizde vajinal bakıldı mi peki? İsterseniz ben vajinal bakalım ordan görülcekse dedim gerek yok dedi 😁😁 Umarım empati yoksunu olmayan doktorlar karsimiza çıkarsın hayat🤗 Bebisler sağlıkla hayırla gelsinler.♥️

Yani hiç tatmadigimiz duygular. Heyecanlanmamiz panik olmamız çok olağan :KK66: Sizde vajinal bakıldı mi peki? İsterseniz ben vajinal bakalım ordan görülcekse dedim gerek yok dedi 😁😁 Umarım empati yoksunu olmayan doktorlar karsimiza çıkarsın hayat🤗 Bebisler sağlıkla hayırla gelsinler.♥️
Yok kuzum benimde karından baktı. Doktor farkı sanırım bazıları da hiç sormadan direk vajinadan bakıyormuş 🙂 inşallah canım bende doktorumu değiştiriyorum doğum alanında daha iyi olan bir doktorla devam edeyim dedim

Canıım nasılsın naptın?

Merhaba 6+1 de bebeği ve kalp atışını gördük bugün ❤ yolk sac oluşmuş 10 gün sonra net duyabilirmişiz kalp atışını😊 sat 5 aralık yaşım 29
Ayyyy ben de 6+1 de ilk randevuma gideceğim bana da nasip olsun inşallah. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK200: :KK200: :KK200:

X