2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Oyy minnos sağlıkla büyüsün inşallah annesini de çok üzmesin 🙏🏻🥰🥰 çok sevindim.
Ya ben de dün gittim 7 haftalıkken doktorum hep alttan muane etme taraftarı çok küçük daha diyip duruyor. Ben de karindan görmeye geldim karindan bakalım dedim çok net göremedim ama ☹️ ilk alttan baktığında 5 haftalıktı daha netti tabii. Özel hastaneye gidiyorum cihazları falan da iyi ama anlamadım 🥺 kalp atışlarını duyduk ama çok şükür 🩷
Canım teşekkür ediyorum çok. Sanırım bu alttan bakma konusu doktordan doktora değişiyor. Ben de bugün kalp atışı için sordum hiç alttan bakma taraftarı olmadı biraz daha büyüsun dedi. Onemli olan kalp atışını duyman inşallah bende kalp atışını duysam o zaman daha da rahatlayacagim. Sağlıkla buyusunler ins💞

Hanımlar, buraya yazdıktan sonra hastaneye gitmek icin hazırlanirken pedimde kanama gördüm. Sonra pecetede gördüm tam bahsettiğim aktif kanamayı 😔 Hemen hastaneye geldik çok korkuyodum düştü diye, doktor da kanamayı görünce endiselendi. Ama bebeği sağ salim görüp kalp atışlarını da dinleyebildik. Diğer gebelik oluşmayan keseyi rahim atmaya çalistigindan dolayı aktif kanama alanlarım görüldü. Düşük tehlikem var, hastaneye yatış yapılıp serum takviyesi alacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin🙏
Canım bu durumu yaşayan bı kaç tanidigim oldu sonra sağlıkla kucaklarına aldılar çocuklarını. İnşallah sen de öyle olacaksın. Bolca dua ya hafız ismiyle korusun Mevla. 🤲

Hanımlar, buraya yazdıktan sonra hastaneye gitmek icin hazırlanirken pedimde kanama gördüm. Sonra pecetede gördüm tam bahsettiğim aktif kanamayı 😔 Hemen hastaneye geldik çok korkuyodum düştü diye, doktor da kanamayı görünce endiselendi. Ama bebeği sağ salim görüp kalp atışlarını da dinleyebildik. Diğer gebelik oluşmayan keseyi rahim atmaya çalistigindan dolayı aktif kanama alanlarım görüldü. Düşük tehlikem var, hastaneye yatış yapılıp serum takviyesi alacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin🙏
Yaaa 🥺 çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah çok dikkat et kendine dualarımız seninle

Kızlar benim pazartesi randevum var ama pazartesi 4+6 oluyoruz sizce kese görünür mü dün beta 307 çıkmıştı

Canıım nasılsın naptın?
Yatışım yapıldı serumlarım takıldı. 3/4 saat dinlendireceklermiş. Kasığım da cok ağrım var malesef. Bide hem Coraspin hem de Enox kan sulandırici iğne kullandığım için biraz fazla oluyor kanamam, onları kesti doktorum. İlginiz için çok teşekkür ediyorum 🙏

Yatışım yapıldı serumlarım takıldı. 3/4 saat dinlendireceklermiş. Kasığım da cok ağrım var malesef. Bide hem Coraspin hem de Enox kan sulandırici iğne kullandığım için biraz fazla oluyor kanamam, onları kesti doktorum. İlginiz için çok teşekkür ediyorum 🙏
Bizi haberdar et olur mu aklımız sende :KK200: Güzel olacak her şey gönlünü ferah tut :KK200:

Kızlar benim pazartesi randevum var ama pazartesi 4+6 oluyoruz sizce kese görünür mü dün beta 307 çıkmıştı
doktorum kese için 1500 2000 i beklemek lazım demi,şti. sizin o tarihte 2000 i gecer gibi. o sebeple oykle vermiştir belki. benim de 5+1 de randevu verdi.

ya burada boyle cok ornek okudum. ikizlerden birisi gelişmedigi için rahim attıyor ve kanama oluyor ama diger bebek devam edıyor. genelde de bu tarihlerde kanama yaşıyorlar. vucuttan atıldıgı için. inşallah gönlün hoş çıkarsın.

Bu arada dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım hiç kimse yaşamaz bu hissi🙏 Ama insanlık hali olur da yaşanırsa lütfen sakin olun öncelikle. Hemen doktorunuzla iletişime geçin. Benim zaten randevum vardı ama o kadar korktum ki hemen gectik hastaneye. Hemşire hemen hazirlayalim sizi diyince; daha önce kanaması olup gebeliği sağlıklı geçen oldu mu diye sordum ağlayarak. Hemşire tabiki oldu korkmayin diyince bi nebze rahatladım. Doktorum da anlattı diğer boş keseden dolayı olabilir böyle kanamalar diye. Kalp atışını dinletti gayet sağlıklı dedi. Ama inanılmaz bir korku. Siz soğuk kanlı lütfen 🙏 Ve günde 3 litre su içmemi özellikle belirtti. Doktor ve hemşire ekibinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Kendinize cok iyi bakın lütfen benim de dualarım hep sizinle olacak. İyi ki varsınız..💜

Bu arada dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım hiç kimse yaşamaz bu hissi🙏 Ama insanlık hali olur da yaşanırsa lütfen sakin olun öncelikle. Hemen doktorunuzla iletişime geçin. Benim zaten randevum vardı ama o kadar korktum ki hemen gectik hastaneye. Hemşire hemen hazirlayalim sizi diyince; daha önce kanaması olup gebeliği sağlıklı geçen oldu mu diye sordum ağlayarak. Hemşire tabiki oldu korkmayin diyince bi nebze rahatladım. Doktorum da anlattı diğer boş keseden dolayı olabilir böyle kanamalar diye. Kalp atışını dinletti gayet sağlıklı dedi. Ama inanılmaz bir korku. Siz soğuk kanlı lütfen 🙏 Ve günde 3 litre su içmemi özellikle belirtti. Doktor ve hemşire ekibinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Kendinize cok iyi bakın lütfen benim de dualarım hep sizinle olacak. İyi ki varsınız..
Canımm iyi olacak sen hiç merak etme. İkiz gebeliklerde diğerinin atılmasında kanama yaşandığını çok okudum bende. Kalp atışını da dinlemişsin oh şükürler olsun. Şimdi güzelce dinlen bizi de habersiz bırakma olur mu💜

G gamisel canım sen aramızda mısın 🤗 Hiç bir bilgin yok yazmıyorsunda sanırım yada ben mi kaçırdım neler yaptın nasılsın ? 🙏🏻

X