2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Dimi normaldede zayıf bir insanım zaten etrafımdaki yorumlar etkiliyor beni sanırım içim rahatladı kuzum çok sağol

Kiloyu takma kuzum ikinizde sağlıklıysanız ablam 30 kilo almış 3 ayda 25 kilo gitti tabi o kadar almazsın sen ama inşallah hemen hissederiz ya
İnşallah amin kuzum aminn
Çok şükür herşey normal dedi doktor boyu kilosu dün ilk kez kilo söyledi, 128 grmış. Otur ağla gramını yerim onun
Evet takmıyorum aslında sadece süreç çok zor geçmesin bizim için diye çabalayacağım. Yoksa zaten 80 kilo hamile kaldım. Yaza kadar kilo veririm öyle bebek olur diye planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı nasip böyleymiş. Sağlıklı olsun yavrum da kilo halledilir sahiden

Ay benim de söyledi kilosunu 110-120 arası dedi ama boyunu çok merak ediyorum ben onu söylemedi bende sormayı unuttum şimdi bir ay sonra çağırdı teee mayısta

Yerim onu ya haklısın dikkat et ama bunun içinde stres yapma çünkü etrafımda çoğu kişi çok kilo alıyor hamileliğinde ama doktor uyarırsa tabiki dikkat edicez o ayrı

Kızlar bir şey soracağım size 17 hafta olduk biz çok şükür benim tsh 0.25 çıktı. Böyle düşük tsh olan var mı aranızda? Gebelik başından beri böyle değerim.

Kızlar listemize baktım şimdiden 24 oğluş 15 tanede kızımız var maşallah cinsiyetler belli oldukça daha güzel oldu tablomuz ama oğlanlar birazcık baskın çıkmış şimdilik

Ay benim de söyledi kilosunu 110-120 arası dedi ama boyunu çok merak ediyorum ben onu söylemedi bende sormayı unuttum şimdi bir ay sonra çağırdı teee mayısta
12 cm diye söyledi boyunu da bize. Ultrasona göre 15+2, gerçekte 14+6 . Farkında mısınız hızlıca büyüyor bebeklerimiz kızlar Rabbim hepsini korusun

Kızlar ben de bugün kan tahlili vermiştim. Çok şükür iyi çıkmış sadece tsh düşük çıkmış baya, normalde iyiydi. İnternette gebelikte normal diyor ama bakalım doktor yarın ne diyecek.
Size doktor ne dedi acaba tsh için? Benim doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama bayram girdi araya. Sonrasında gideceğim.

Sizdeki baş ağrıları bana geçti galiba sabahtan beri başım çatlıyor yaaa bende olmadı diyordum sabah itibariyle maalesef

Kızlar bir şey soracağım size 17 hafta olduk biz çok şükür benim tsh 0.25 çıktı. Böyle düşük tsh olan var mı aranızda? Gebelik başından beri böyle değerim.
Canım benim gebelik başı tahlillerinde de normal aralıktaydı ama alt sınıra daha yakındı ve kesin değerler düşecek gebelikte, düşmesini asla istemeyiz dedi doktor ve Levotiron 25 mg tiroit hapı vermişti. O günden beri sabah 7 gibi aç karnına içiyorum kahvaltıdan bir iki saat önce. Sahiden de işe yaramış. İçtiğim halde aynı seviyelerde kalıyor. Sor istersen sen de bunu.

Çok teşekkür ederim. Benim de normalde 0.60 flndı hep gebelikten önce de. Artık bayramdan sonraya kaldı bakalım inşallah sorun olmaz çok saolun

Canım onlar genital organı görüyor kızlarda labium .Bize benziyordedi kıza ama netleştirmek için bayramdan sonra gidecez kısmet olursa 3 hafta olacak çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…