2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Yarın mutlaka haber vereceğim kızlar içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınız. Gebelik inişli çıkışlı ve duygusal kaygısal bir süreç. Birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz,bu çok kıymetli. Sıpalar sağlıkla doğsunlar da gülüp geçelim hepsine inşallah
Doktor önemli değil diyecek gör bak canım, yazarsın bize de
bir de benim doktorum hormonal değerlere sağlık ocağında değil de kendi labı olan hastahanelerde bakılmasını önerdi. Kan bekledikçe hormon değerleri sapma yapabiliyormuş. Hiç stres yapma

6+6 olan vajinal
6+1 olan karından bunlarda pek belli değil
Buna göre kız sanırım, ben kendi ultrason kağıdımı buna göre yorumlamıştım tuttu benim

Eklentiler

• Screenshot_20240212-101213_Chrome.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 54
Gerçekten öyle ve annelerimizin hakkı ödenmez gerçekten bu dönemde iyice anlamış olduk, inşallah nasip olsun canım

bir de benim doktorum hormonal değerlere sağlık ocağında değil de kendi labı olan hastahanelerde bakılmasını önerdi. Kan bekledikçe hormon değerleri sapma yapabiliyormuş. Hiç stres yapma
Aynen öyle bu durumdan dolayı tsh benim aşırı yüksek çıktı kendi labı olan klinikte baktırdıgımda gayet normal çıktı

Bugün çok canım istedi 1 dilim ananas yedim yarin da 1 dilim yiyecegim bir sey olmaz degil mi

Bişey sorucam ağdaya gittim bugün yaptırırken karnımı biraz fazla kastım bişey olur mu ya aklıma takıldı çok

Canım özel mesajdan atmıştım sana erkek ama konumu değişebilir yazmıştın bugün öğrendim kızım oluyomuşş yorum yazdıklarım dönüş yapsın dediğin için yazdım bizde pek tutmadı ama muallakta kalmışsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…