- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Ne bilim hareket etmiyor mu dedi hayır daha hissetmiyorum dedim nasıl hissetmezsin ne bilim kötü hissettim Allah'tan doktorumla bunu konuşmuştumda pek takmadimSanki 40 haftalık hamilesin canım daha erken ya bebek şuan erik kadar ne kadar karın yapacak, hiç takma saçmalamış
Benim çin takviminde erkek çıkıyor 14 haftalık gittiğimde doktorda erkek tahmin etti pipi bu dedi ama tekrar kontrolde net belli olacakKızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirimCinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum
Amin cnm inşallah hepimizin kuzularini sağlıklı bir sekild ekucagimiza almayı nasip etsin yarabbimAynen bakalım sağlıklı olsunda herşey güzel olur inşallah
Ya yok birde git eczanede tartil annem gibi gorunmen lazım desem yeridir çünkü annemde o kıloda sende ne varki 80 diyolarBen de anlayamadım kız en son gittiğimde 81 çıktım hemde geçen ay şok oldum. Yanlış olabilir mi dedim yok tartı yeni dediler hatta
Benim hepsi tuttuKızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirimCinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum
Benimki çıktı cnö çin takviminde ilk oğlumda da çıkmıştı.Arkadaşlarıma da yaptım bi kaç defa hepside doğru çıktıBenim çin takviminde erkek çıkıyor 14 haftalık gittiğimde doktorda erkek tahmin etti pipi bu dedi ama tekrar kontrolde net belli olacak
Kesin tartı hatalı başka bi yerde tartılayım ben bi deYa yok birde git eczanede tartil annem gibi gorunmen lazım desem yeridir çünkü annemde o kıloda sende ne varki 80 diyolar
Bulantın varken nasıl hazirliycam cnm en iyisi gelen misafirlere de gelirken getirsinlerKızlar kv perşembe günü gittiler benim bütün işler bana kaldı yine bana şöyle en kolayından bi iftar menüsü söyleyebilir misiniz bulantım da var şöyle pratik bişeyler
Aynen öyle başka yerde tartilKesin tartı hatalı başka bi yerde tartılayım ben bi de
Yok canım bu halimle zaten misafir asla ağırlamam eşim oruçlu ona hazırlıcam ama ne yapsam bilemedim bide daha dün akşam dışardan yedik her akşam her akşam da olmazBulantın varken nasıl hazirliycam cnm en iyisi gelen misafirlere de gelirken getirsinler
Aynen öyle başka yerde tartil
Canım evinde ne malzeme var kocan ne yer yemez bilmiyoruz ki biseyler diyelim. Ne varsa kolayına ne geliyorsa yap gitsinYok canım bu halimle zaten misafir asla ağırlamam eşim oruçlu ona hazırlıcam ama ne yapsam bilemedim bide daha dün akşam dışardan yedik her akşam her akşam da olmaz
Evde herşey var bi sağlam kadın eksikCanım evinde ne malzeme var kocan ne yer yemez bilmiyoruz ki biseyler diyelim. Ne varsa kolayına ne geliyorsa yap gitsin
Yakınlarında alabileceğin bi yer varsa mantı, yanına çorba pratik. Ya da tavukları patates, biberle beraber fırına atabilirsin şöyle bi salçalı soslaYok canım bu halimle zaten misafir asla ağırlamam eşim oruçlu ona hazırlıcam ama ne yapsam bilemedim bide daha dün akşam dışardan yedik her akşam her akşam da olmaz
Yapmışsın bile canım eline sağlıkEvde herşey var bi sağlam kadın eksikyemek yapacak tarhana yaptım şimdi yanına biber patlıcan kızartıp yoğurtlıcam bide bulgur yaptım benden bu kadar şuan pestil olmuş durumdayım zaten
Orası öyle her akşam dışarıda olmuyor ben ıspanak yaptım çocuklarla tek olunca yanına salata derken yeter bize fazla yemiyolar zatenYok canım bu halimle zaten misafir asla ağırlamam eşim oruçlu ona hazırlıcam ama ne yapsam bilemedim bide daha dün akşam dışardan yedik her akşam her akşam da olmaz
E yapmışsın bile ellerine sağlık cnmEvde herşey var bi sağlam kadın eksikyemek yapacak tarhana yaptım şimdi yanına biber patlıcan kızartıp yoğurtlıcam bide bulgur yaptım benden bu kadar şuan pestil olmuş durumdayım zaten
Canım eşinle köfte falan yapıp buzluğa atarsanız sonrasında sana çok kolay olur. Benim kurtarıcım buzluktaki köfteEvde herşey var bi sağlam kadın eksikyemek yapacak tarhana yaptım şimdi yanına biber patlıcan kızartıp yoğurtlıcam bide bulgur yaptım benden bu kadar şuan pestil olmuş durumdayım zaten
Aynen benim de bir bisirimlik kalmış buzluktaCanım eşinle köfte falan yapıp buzluğa atarsanız sonrasında sana çok kolay olur. Benim kurtarıcım buzluktaki köfte
Bana erkek gibi geldi doktor birşey demedimi cnmKızlar merhaba 12 haftalık gebeyim çok merak ediyorum cinsiyeti tahminde bulunur musunuz?Eki Görüntüle 3409542