2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bugün itibariyle bulantım coştu kızlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ne yediysem çıkardım. Benim için hamilelik yeni başladı 14. Haftada ancak bitiyor benim bulantılarım. 7 hafta kaldı sunun surasinda
bende de durum aynı. suana kadra pek bulantım yoktu. bu hamileliğim rahat geçecek diye düşünürken birden başladı

Bugün itibariyle bulantım coştu kızlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ne yediysem çıkardım. Benim için hamilelik yeni başladı 14. Haftada ancak bitiyor benim bulantılarım. 7 hafta kaldı sunun surasinda
benim de ilk gebeligimde 5-6 da başlamıştı bu sabah kahvaltı yaparken aniden bulantı geldi daha baslamadan. şuanda hafiften yumurtaya gozum seyriyor benim ilkinde nerdeyse doguma kadar bulantım oldu dur bakalım bu nasip olursa nolcak

Hadi gazan mübarek olsun bacım Allah kolaylık versin, çoğu gitti azı kaldı şunun şurasında Kendime bir not bir öğüt: Demek ki neymiiiiş 5. haftadan öyle benim midem bulanmıyor diye ağlamayacak ya da sevinmeyecekmişim sfjsf

Testini tekrarla canım aç kana vermen lazımmis baksana açlık şekerine bakılmış sen tok karna kan vermişsin tok olduğun için yanlış çıkmıştır doktoruna anlatırsın durumu. Bu arada İzmir karabğlarda mısın sende benim de bugün kan sonucumun bir kısmı çıktı doktor ismi aynı geldi de

Yok Karşıyakadayım ben kan verdiğim yer Bayraklı. Bütün sağlık ocaklarının kanı izmir il sağlık laboratuvarında toplanıyor ondan olabilir hayatım.

Aaa evet canım doğru sen tekrarda kan ver teyit et sonucunu
Verdim verdim soluğu hemen laboratuvar merkezinde aldım beta ve şeker değerlerime baksınlar diye. 12-2 arası gibi çıkar dediler bakalım canım. Sen nasılsın kaç haftalıksın, betan nasıl, kese vs gördün mü? Hep kendi dertlerimiz olmaz azıcık sen anlat

5. Haftanin icindyeim canım şu an betam kaç bilmiyorum sonucun çıkmadı henüz cuma günü vermiştim kanı. Cuma günü randevum var işte ama iki gündür çok fena diş ağrısı çekiyorum birşey de kullanamıyorum doktora gitsem tedavi de olamıcam bekliyorum öyle

Sanki bir kısım doktorlar antibiyotiği Augmentin olmak kaydıyla diş tedavisine izin veriyorlardı ama. Bol bol nane çiğneyip diş fırçala, tuzlu suyla gargara yap hayatım inşallah sıkıntısız atlatırsın. Cuma verdiysen bugün öğleden sonra ya da yarına çıkar benim perşembe verdiğim bugüne çıktı işte...

Selamlar kızlar Bugün tahlil için gittiğim hastanede miniğimi tekrar gördüm büyümüş birazcık kalp atışları çok daha net duyuluyordu 7+1 olduk İyiki özel hastaneler var dedim bugün yine, eşimi bile almıyolar devlette tek başıma girdim gördümm

Doktoruma danişacagim canım bu konuyu doğru kararı o versin artık dediğin herşeyi yapıyorum ama boğazıma da vurdu ağrısı 3 gün daha idare edicem artık. Kan sonucumunda hepsi çıktı bir tek beta çıkmadı sen ilk kacla ogrenmistin şu an kaç betan

Selamlar herkese sağlıklı günler diliyorum bugün doktor kontrolüm vardı tam 7 haftalığız ilk kez kalp atışlarını duyduk çok tuhaf bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan tahlillerimi gösterdim bu arada doktora da d vitaminim eksikmiş onu yazdı. Onun dışında idrar kültürü tahlilim olmamış tekrar yaptıracağım

Çok güzel bi haber canım

ben de bugün ilk defa duydum kalp atışını nasıl bir mucize yarabbim içimizde minik bir kalp daha var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de bir mucize daha oluşmuş gerçi bölünmüş ve tek kesede 2 yolk sac gördük ama birinde bebek göremedik takipte kalıcaz. Bu konuda birşeyler duyan var mı acaba aranızda kızlar? Bebek oluşur mu süreç nasıl olacak hiç birşey bilmiyorum biraz stres oldum açıkçası

Ne güzel haber, maşaallah Umarım hep böyle güzel haberler alırız

Maşaallah gözünüz aydın Umarım hep güzel şekilde ilerler bundan sonrası da

Aayyy çok güzel canım ya demk ki iki defa yumurtladin öbüru de geç tutuna bildi 2 hafta sonra falan görürsün diğer bebiside bana göre doktorun bilgi vermiştir zaten bu konuda. Güzel vitaminlerini al ki kardeşini yakalasın diğer bebiş de

Ne güzel haberler bugün üst üste Maşaallah size de Stres olmayın, sizin için en hayırlısı neyse o şekilde ilerler süreç umarım

benimki tüp canım ama tek koydurmuştum. dr 1000de 1 olur dedi epimiz şaşırdık 2 tane görünce :) dr haftamı söylemedi ama sata göre 6+2 yim. umarım geriden geldiği için gözükmemiştir. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım ozaman anlayacağız

Yolk sac varsa keselerde bebekde var demek canım gözün aydın benimde 2 kesem vardı en son gittiğimde ama biri diğerinden küçüktü muhtemelen gelişmeyecek yolk sac oldumu korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…