- 13 Aralık 2008
- 209
- 44
bende de durum aynı. suana kadra pek bulantım yoktu. bu hamileliğim rahat geçecek diye düşünürken birden başladıBugün itibariyle bulantım coştu kızlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ne yediysem çıkardım. Benim için hamilelik yeni başladı 14. Haftada ancak bitiyor benim bulantılarım. 7 hafta kaldı sunun surasinda
benim de ilk gebeligimde 5-6 da başlamıştı bu sabah kahvaltı yaparken aniden bulantı geldi daha baslamadan. şuanda hafiften yumurtaya gozum seyriyorBugün itibariyle bulantım coştu kızlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ne yediysem çıkardım. Benim için hamilelik yeni başladı 14. Haftada ancak bitiyor benim bulantılarım. 7 hafta kaldı sunun surasinda
Hadi gazan mübarek olsun bacım Allah kolaylık versin, çoğu gitti azı kaldı şunun şurasındaBugün itibariyle bulantım coştu kızlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ne yediysem çıkardım. Benim için hamilelik yeni başladı 14. Haftada ancak bitiyor benim bulantılarım. 7 hafta kaldı sunun surasinda
Testini tekrarla canım aç kana vermen lazımmis baksana açlık şekerine bakılmış sen tok karna kan vermişsin tok olduğun için yanlış çıkmıştır doktoruna anlatırsın durumu. Bu arada İzmir karabğlarda mısın sende benim de bugün kan sonucumun bir kısmı çıktı doktor ismi aynı geldi deHanımlar taş ayın 11 inde sağlık ocağında çıkmayan 2. Kanımın çıkmış hali. Fakat ben sadece beta takibi yaptıracağımı düşündüğümden sağlık ocağında sıra beklerken kahvaltımı yaptım dayanamayıp, eski sonuçlarım da ortada. Bunun yemek yediğimdenEki Görüntüle 3370591 böyle olma ihtimali var mı yoksa Allah korusun gebelik şekeri falan mı var endişelendim Şuan bayaa.
Yok Karşıyakadayım ben kan verdiğim yer Bayraklı. Bütün sağlık ocaklarının kanı izmir il sağlık laboratuvarında toplanıyor ondan olabilir hayatım.Testini tekrarla canım aç kana vermen lazımmis baksana açlık şekerine bakılmış sen tok karna kan vermişsin tok olduğun için yanlış çıkmıştır doktoruna anlatırsın durumu. Bu arada İzmir karabğlarda mısın sende benim de bugün kan sonucumun bir kısmı çıktı doktor ismi aynı geldi de
Aaa evet canım doğru sen tekrarda kan ver teyit et sonucunuYok Karşıyakadayım ben kan verdiğim yer Bayraklı. Bütün sağlık ocaklarının kanı izmir il sağlık laboratuvarında toplanıyor ondan olabilir hayatım.
Verdim verdim soluğu hemen laboratuvar merkezinde aldım beta ve şeker değerlerime baksınlar diye. 12-2 arası gibi çıkar dediler bakalım canım. Sen nasılsın kaç haftalıksın, betan nasıl, kese vs gördün mü? Hep kendi dertlerimiz olmaz azıcık sen anlatAaa evet canım doğru sen tekrarda kan ver teyit et sonucunu
5. Haftanin icindyeim canım şu an betam kaç bilmiyorum sonucun çıkmadı henüz cuma günü vermiştim kanı. Cuma günü randevum var işte ama iki gündür çok fena diş ağrısı çekiyorum birşey de kullanamıyorum doktora gitsem tedavi de olamıcam bekliyorum öyleVerdim verdim soluğu hemen laboratuvar merkezinde aldım beta ve şeker değerlerime baksınlar diye. 12-2 arası gibi çıkar dediler bakalım canım. Sen nasılsın kaç haftalıksın, betan nasıl, kese vs gördün mü? Hep kendi dertlerimiz olmaz azıcık sen anlat
Sanki bir kısım doktorlar antibiyotiği Augmentin olmak kaydıyla diş tedavisine izin veriyorlardı ama. Bol bol nane çiğneyip diş fırçala, tuzlu suyla gargara yap hayatım inşallah sıkıntısız atlatırsın. Cuma verdiysen bugün öğleden sonra ya da yarına çıkar benim perşembe verdiğim bugüne çıktı işte...5. Haftanin icindyeim canım şu an betam kaç bilmiyorum sonucun çıkmadı henüz cuma günü vermiştim kanı. Cuma günü randevum var işte ama iki gündür çok fena diş ağrısı çekiyorum birşey de kullanamıyorum doktora gitsem tedavi de olamıcam bekliyorum öyle
Doktoruma danişacagim canım bu konuyu doğru kararı o versin artık dediğin herşeyi yapıyorum ama boğazıma da vurdu ağrısı 3 gün daha idare edicem artık. Kan sonucumunda hepsi çıktı bir tek beta çıkmadıSanki bir kısım doktorlar antibiyotiği Augmentin olmak kaydıyla diş tedavisine izin veriyorlardı ama. Bol bol nane çiğneyip diş fırçala, tuzlu suyla gargara yap hayatım inşallah sıkıntısız atlatırsın. Cuma verdiysen bugün öğleden sonra ya da yarına çıkar benim perşembe verdiğim bugüne çıktı işte...
Çok güzel bi haber canımSelamlar herkese sağlıklı günler diliyorumbugün doktor kontrolüm vardı tam 7 haftalığız ilk kez kalp atışlarını duyduk çok tuhaf bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan tahlillerimi gösterdim bu arada doktora da d vitaminim eksikmiş onu yazdı. Onun dışında idrar kültürü tahlilim olmamış tekrar yaptıracağım
Selamlar herkese sağlıklı günler diliyorumbugün doktor kontrolüm vardı tam 7 haftalığız ilk kez kalp atışlarını duyduk çok tuhaf bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan tahlillerimi gösterdim bu arada doktora da d vitaminim eksikmiş onu yazdı. Onun dışında idrar kültürü tahlilim olmamış tekrar yaptıracağım
Ne güzel haber, maşaallahSelamlar kızlarBugün tahlil için gittiğim hastanede miniğimi tekrar gördüm büyümüş birazcık kalp atışları çok daha net duyuluyordu 7+1 olduk İyiki özel hastaneler var dedim bugün yine, eşimi bile almıyolar devlette tek başıma girdim gördümm
Maşaallah gözünüz aydınSelamlar herkese sağlıklı günler diliyorumbugün doktor kontrolüm vardı tam 7 haftalığız ilk kez kalp atışlarını duyduk çok tuhaf bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aayyy çok güzel canım ya demk ki iki defa yumurtladin öbüru de geç tutuna bildi 2 hafta sonra falan görürsün diğer bebiside bana göre doktorun bilgi vermiştir zaten bu konuda. Güzel vitaminlerini al ki kardeşini yakalasın diğer bebiş deben de bugün ilk defa duydum kalp atışını nasıl bir mucize yarabbim içimizde minik bir kalp daha var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de bir mucize daha oluşmuş gerçi bölünmüş ve tek kesede 2 yolk sac gördük ama birinde bebek göremedik takipte kalıcaz. Bu konuda birşeyler duyan var mı acaba aranızda kızlar? Bebek oluşur mu süreç nasıl olacak hiç birşey bilmiyorum biraz stres oldum açıkçası
Ne güzel haberler bugün üst üsteben de bugün ilk defa duydum kalp atışını nasıl bir mucize yarabbim içimizde minik bir kalp daha var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de bir mucize daha oluşmuş gerçi bölünmüş ve tek kesede 2 yolk sac gördük ama birinde bebek göremedik takipte kalıcaz. Bu konuda birşeyler duyan var mı acaba aranızda kızlar? Bebek oluşur mu süreç nasıl olacak hiç birşey bilmiyorum biraz stres oldum açıkçası
benimki tüp canım ama tek koydurmuştum. dr 1000de 1 olur dedi epimiz şaşırdık 2 tane görünce :) dr haftamı söylemedi ama sata göre 6+2 yim. umarım geriden geldiği için gözükmemiştir. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım ozaman anlayacağızAayyy çok güzel canım ya demk ki iki defa yumurtladin öbüru de geç tutuna bildi 2 hafta sonra falan görürsün diğer bebiside bana göre doktorun bilgi vermiştir zaten bu konuda. Güzel vitaminlerini al ki kardeşini yakalasın diğer bebiş de
Yolk sac varsa keselerde bebekde var demek canım gözün aydınben de bugün ilk defa duydum kalp atışını nasıl bir mucize yarabbim içimizde minik bir kalp daha var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de bir mucize daha oluşmuş gerçi bölünmüş ve tek kesede 2 yolk sac gördük ama birinde bebek göremedik takipte kalıcaz. Bu konuda birşeyler duyan var mı acaba aranızda kızlar? Bebek oluşur mu süreç nasıl olacak hiç birşey bilmiyorum biraz stres oldum açıkçası