2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tek yumurta ikizi

Yolk sac varsa keselerde bebekde var demek canım gözün aydın benimde 2 kesem vardı en son gittiğimde ama biri diğerinden küçüktü muhtemelen gelişmeyecek yolk sac oldumu korkma
ay inşallah öyle olur canım benim mucize gibi allah bğışlasın yavrularımızı. Sonradan gelişebilirmiş diğeri herlade sen de son durm ne oldu dr ne diyor

Merhaba hanımlar:
6 yıldır evliyim. SAT: 14.12.2023. 9 Ocakta evde yaptığım gebelik testi ile 10 Ocakta ise kanda beta 122 ile gebeliğimi öğrendim. 12 Ocakta beta 404. Tekrar beta baktırmadım. Yarın kese için doktora gideceğim. 2. gebeliğim. ilk gebeliğimi 1 Eylül 2022 de 24. haftada bebeğimin sebepsiz suyu bittiği için kaybetmiştim. Allah tekrarını yaşatmasın. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. Beni de tabloya ekler misiniz.

Linakiz aaa ben de tabloya kendimi ekletmemişim.

Ben de 7 aydır evliyim. Son adet tarihim 11.12.2023. Bat'tan 4 gün önce 8 Ocakta beta 25.4 ile gebeliğimi öğrendim. Bugün 5+1 haftalığız ve sabah beta 1032 çıktı. Beta bakmayı bırakıyorum haftaya bugün 6+1'de ilk doktor kontrolümüz var nasipse. Herkes bebişini sağlıkla kucağına alsın dilerim

kuzu bana da doktorum gerek yok dedi beta bakmaya. cumartesiye randevu verdi 5+1 olucam cumartesiye bende.

Kızlar sonucum çıkmış şimdi 584 çıkmış ayın 12 sinde vermiştim kanı hesba göre bugünlerde 2bin civarı olması gerekiyor cumaya kadar iyice yükselirse kesyi görebiliriz artık. Sizlerin nasıldı artış kaçla keseyi gördünüz

Kızlar listeye ekledim ama lütfen listedeki tüm bilgileri verirseniz en azından boşluklarımız olmasın güzel olsun tablomuz sadece sat değil yaş il

Ben en son 498 de bıraktım canım kan vermeyi 5+3 de gidip keseyi gördüm

Kızlar listeye ekledim ama lütfen listedeki tüm bilgileri verirseniz en azından boşluklarımız olmasın güzel olsun tablomuz sadece sat değil yaş il
Yaşım 27, İzmir de yaşıyorum, niye bilmiyorum eşim kız diyor ama ben erkek hissediyorum bakalım

Sağol canım cevabın için benimde hesba göre 5+4oluyor bakalım ilk gebeligimde 7000 beta ile ogrenmistim bir sıkıntım yoktu bu düşük beta olunca kafam takıldı
Keseyi görürsün büyük ihtimalle ama göremesende sıkıntı yapma kendine değerlerin iyice artsın. Evet erken öğrenince stresi çok oluyor maalesf ama geçicek bu günlerde

Kızlar birşey soracam geçen ay 10 Aralık adet başladı 25 Aralık çatlatma iğnesi yapıldı 10 Ocak ta 220 12 370 14 ocakta 1117 betam çıktı ben diyorum ki 26 27 28 hamile kaldıysam ben 3 haftalık hamileyim ama nette neden sat i alip 5 haftalık çıkıyor bana neden de çok saçma geldi bu ilk gebeliğim o yüzden mazur görün saçma ise de sorularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…