- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
Amin inşallahBen 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslay
Evet ben de çok tedirginim aynı seyi yasamaktan korkuyorum. Siz bir an önce başlayın insallah bu kez ikimizde kucaklarız yavrumuzu
Saat kaç gibi alıyorsunuz hapıBende Çarşamba sabahı ilk kontrolüme gideceğim. Mutluluktan çok tedirginlik hat safhada. Olumsuz bir şey mi diyecek acaba diye yok yere endişeleniyorum şimdiden. Sonuçta ne olacaksa iyi ya da kötü oluyor bizede bu durumun içinden geçmek kalıyor. Kendi kendime kızıyorum endişelensen ne olacak ne değişecek diye peh ya şu İlk 3 ayı sağ sağlim bir atlayabilseydik hayırlısıyla
Saat kaç gibi alıyorsunuzBende Çarşamba sabahı ilk kontrolüme gideceğim. Mutluluktan çok tedirginlik hat safhada. Olumsuz bir şey mi diyecek acaba diye yok yere endişeleniyorum şimdiden. Sonuçta ne olacaksa iyi ya da kötü oluyor bizede bu durumun içinden geçmek kalıyor. Kendi kendime kızıyorum endişelensen ne olacak ne değişecek diye peh ya şu İlk 3 ayı sağ sağlim bir atlayabilseydik hayırlısıyla
Siz gibi alıyorsunuz hapıBen 5+1 de de gittim doktora o gün baslatti corasprin e. Benim de ilk bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. Bence geç degil hemen bugün baslay
Evet ben de çok tedirginim aynı seyi yasamaktan korkuyorum. Siz bir an önce başlayın insallah bu kez ikimizde kucaklarız yavrumuzu
Hayırlısı olsunEvet iki kese vardı ama biri diğerine göre küçüktü doktor ondan çok emin değildi ama yine de kalp atışını duymayı bekleyelim diyordu ama kalp atışı yok diğerinin ne yazık ki
Canım benim adet günümde bile bundan silikti değerimde 500lerdeydi senin geçti mi gününKızlar benim cuma günü değerim 26 çıkmıştı
Dün kan vermeye gittim veremedim acilde almadilar kaset test aldım böyle çıktı silik gibi geldi bana yarın gidip kan vericem zaten
Hayırlı olsun canım bence bu değer 26dan büyük. Artmıs yaniKızlar benim cuma günü değerim 26 çıkmıştı
Dün kan vermeye gittim veremedim acilde almadilar kaset test aldım böyle çıktı silik gibi geldi bana yarın gidip kan vericem zaten
Amin canım korksakta sevinsek de ne olacaksa o oluyor sonunda o yuzden stres olmamaya calisalim.ben şahsen kendimi çok kaptirmamaya calisiyorum bu sefer yine ayni sey olursa diye ama insanın elinde değil .stres yapmayalim gidelim carsamba gunu guzel haberlerle dönelim insallahBende Çarşamba sabahı ilk kontrolüme gideceğim. Mutluluktan çok tedirginlik hat safhada. Olumsuz bir şey mi diyecek acaba diye yok yere endişeleniyorum şimdiden. Sonuçta ne olacaksa iyi ya da kötü oluyor bizede bu durumun içinden geçmek kalıyor. Kendi kendime kızıyorum endişelensen ne olacak ne değişecek diye peh ya şu İlk 3 ayı sağ sağlim bir atlayabilseydik hayırlısıyla
Hergün saat 16.00 da alıyorum . Doktor yemekten 1 saat once al yazmis o saatte aç oluyorum diye öyle belirledimSaat kaç gibi alıyorsunuz hapı
yok bence hemen baslayın. öncesi baslamak ve keseyı gorunce baslamak doktorların fikir ayrılıgı olabılıyor bazen. bazıları keseyı gormeden baslatmıyorDemi ya çok tedirgin oldum. 5+4te daha yeni keseyi gördük emriyo görünmüyordu. Kan pıhtılaşması etkilemez sanırım
Canım benim 2-3 gündür başladı ama bulantı gibi de değil midem bi tuhaf ilaç alıcak kadar zorlamadı henüz daha çok yemek yaparken zorlanıyorum kokulardan dolayı herhaldeHanımlar merhaba, umarım herkes iyidir ve her şey yolundadırBir şey sormak istiyorum sizlere; bulantısı başlayan yada bunun için ilaç kullanan var mı aramızda? Varsa hangisini kullaniyorsunuz? Ben normal zamanlarda bile kokuya vs karşı çok hassas biriyim, sürekli midem bulanırdı. Şimdiye kadar bulanmadı diye seviniyordum hatta ama son günlerde çok zorluyor. Başka ilaçlar kullandığım için de istifra etmekten ekstra çekiniyorum etkileri gitmesin diye. Çarsamba günü kontrolüm vardı o zaman Prilam yazdıracaktım doktoruma ama o güne kadar bekleyemecegim sanırım Onun yerine metpamid vb bulantı ilacı kullanan var mı aramızda?
Ahh inşaallah hiç ilerlemez ve gerek de kalmaz. Yemeği falan eşim hallediyor ben girmiyorum mutfaga ama ona rağmen kokulardan, tatlardan hatta bazen bir sey yememiş olsam dahi bulanıyor. Bende benim hassasiyetimden dolayi mi acaba diye merak ettimCanım benim 2-3 gündür başladı ama bulantı gibi de değil midem bi tuhaf ilaç alıcak kadar zorlamadı henüz daha çok yemek yaparken zorlanıyorum kokulardan dolayı herhalde
Merhaba bende de bulantı oluyor bazen de böyle midemde gaz birikmesi olmuş gibi geliyor. Midem bulandığında öncelikle soda içiyorum o yüzden o rahatlatabiliyor. Bir de acıktığınızda da mideniz bulanıyor o yüzden bulantı olduğunda çok rahatsız olmayacak şeyler mutlaka yemelisiniz mesela grissini ya da fırında kurutulmuş çorbalara katılmak için ekmek yapıyoruz ya onlardan atabilirsiniz ağzınıza. Ekmek mide öz suyunu da emdiği için epey rahatlatır. Zeytin seviyorsanız da zeytin de yatıştırıyor epey. İlaç konusunda da metpamid doğru bir seçenek olmuyor çünkü kanıtlanmamış da olsa zararı olduğu söyleniyor. Prilam en doğrusu, hastaneye gidemiyorsanız aile hekiminize de yazdırabilirsiniz. İnşallah sadece ilk 3 ay için böyle devam eder sonra biter bulantılarımızHanımlar merhaba, umarım herkes iyidir ve her şey yolundadırBir şey sormak istiyorum sizlere; bulantısı başlayan yada bunun için ilaç kullanan var mı aramızda? Varsa hangisini kullaniyorsunuz? Ben normal zamanlarda bile kokuya vs karşı çok hassas biriyim, sürekli midem bulanırdı. Şimdiye kadar bulanmadı diye seviniyordum hatta ama son günlerde çok zorluyor. Başka ilaçlar kullandığım için de istifra etmekten ekstra çekiniyorum etkileri gitmesin diye. Çarsamba günü kontrolüm vardı o zaman Prilam yazdıracaktım doktoruma ama o güne kadar bekleyemecegim sanırım Onun yerine metpamid vb bulantı ilacı kullanan var mı aramızda?
İnşallah ya yarın tekrar kan vericem iki tane kaybim var o yüzden korkuyorum açıkçasıHayırlı olsun canım bence bu değer 26dan büyük. Artmıs yani
Ben çatlatma iğnesi oldum testi de dün yaptım iğnenin 14. GünüCanım benim adet günümde bile bundan silikti değerimde 500lerdeydi senin geçti mi günün
Ah işte eşim akşam saat 10 da gelince işten birde yaşadığım şehirde tek olunca sanırım bu duruma hep mecbur kalıcamAhh inşaallah hiç ilerlemez ve gerek de kalmaz. Yemeği falan eşim hallediyor ben girmiyorum mutfaga ama ona rağmen kokulardan, tatlardan hatta bazen bir sey yememiş olsam dahi bulanıyor. Bende benim hassasiyetimden dolayi mi acaba diye merak ettim
Umarimm 3 ay bile sürmez birden şifalanırızMerhaba bende de bulantı oluyor bazen de böyle midemde gaz birikmesi olmuş gibi geliyor. Midem bulandığında öncelikle soda içiyorum o yüzden o rahatlatabiliyor. Bir de acıktığınızda da mideniz bulanıyor o yüzden bulantı olduğunda çok rahatsız olmayacak şeyler mutlaka yemelisiniz mesela grissini ya da fırında kurutulmuş çorbalara katılmak için ekmek yapıyoruz ya onlardan atabilirsiniz ağzınıza. Ekmek mide öz suyunu da emdiği için epey rahatlatır. Zeytin seviyorsanız da zeytin de yatıştırıyor epey. İlaç konusunda da metpamid doğru bir seçenek olmuyor çünkü kanıtlanmamış da olsa zararı olduğu söyleniyor. Prilam en doğrusu, hastaneye gidemiyorsanız aile hekiminize de yazdırabilirsiniz. İnşallah sadece ilk 3 ay için böyle devam eder sonra biter bulantılarımız
Benim eşim de 8 e doğru geliyor ama o fazla evhamlı, ondan yapıyor yemeği işleri falanAh işte eşim akşam saat 10 da gelince işten birde yaşadığım şehirde tek olunca sanırım bu duruma hep mecbur kalıcam