2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Televizyon işi çok sıkıntılı ya, şuan çok küçükler beyin gelişimi direk etkileniyor. Allah yardımcın olsun canım annelerin desteği çok önemli. Bana da doğur ben bakarım dedi doğurdum ortada kaldım
Oh maşallah maşallah ayyy ama evin enerjisini hissediyorlar. Ona göre huyları değişiyor gerçekten. Kendi kendinize kalınca düzenine döner yeniden

Bence her yeni anne senin hissettiğin gibi hissediyor ama kimi dışa vurabiliyor kimi vuramıyor mesela benim kayınvalidem güya öpmüyorum kokluyorum ayağına bulduğu her fırsatta çocuğu öpüyor benim de her seferinde çocuğun yanaklarını bi güzel yıkayasım geliyor. Onlar rahatsızlıklarını dile getiremedikleri için görev biz analarına düşüyor sanırım o yüzden biraz hassasız bence

ayy ben temizliyorum bile ya yıkıyorum ya da pamukla siliyorum güzelce her yerini. ya ben kendi bebeğimi öpmeye kıyamıyorum gelip şap şup öpüyorlar. yavrumun yüzünde tükürük kalmıştı öptükten sonra
eşim bu konuda o kadar özensiz ki. biraz hoyrat seven bir insan. benim bile kaç kere canımı yakmıştır öperken güya şakalaşırken vs. bu yüzden bebeğim için çok korkuyorum. geçen gün 2 günlük sakalıyla öptü bebeği, yavrum öyle bir ağladı ki benim canımdan can gitti. kızdım ama bir de suçlu ben oluyorum kızınca. kesinlikle anlatamıyorum adama. yüzü kadife gibi, onun ne kadar canı yanıyordur tahmin edebiliyor musun diyorum ama muhtemelen boşa konuşuyorum. bu noktada empati yoksunluğu var resmen
evet dili yok ki söylesin minnağım. ben tüm çocukluğum boyunca nefret ettim büyüklerin beni öpmesinden. ama gel de anlat işte. kendi annem dahil tek kelime edersem hemen yüzleri düşüyor. sırf kendi bencillikleri, kendi gönül hoşlukları için ufacık bebeği şapır şupur öpmeleri sinirime dokunuyor. ne zaman ailelerden birine gitsek bebeğimin yüzünde kırmızı kırmızı sivilceler çıkıyor ama gel de anlat işte

Ben 5er ml ve 2ser kez sıkıyorum. Şu an hasta çünkü. Günde 4 kez. İlk burnu çok dolu iken 1,2 saatte bir yaptım. Ama normalde ya gece yatmadan önce ya da sabah, akşam şeklinde yapıyordum. Aspiratöru pek tavsiye etmiyorlar. Hastayken kullandım ama sağlıklı iken keyfi kullanıyordum

Benimki de gece uyanmıyor ama ben 2 saatte bir biberon veriyorum uyurken.

Evet enfeksiyon bakteri hep sıcakta ürer. Ama anlatamıyorum. Hemşire ve doktorlara söyletiyorum onu bile bazen kabul etmiyorlar fjdj

Ay var ya bunu bende yaşıyorum. Çocuğun burnu tıkalı beslenirken bazen nefes almaya çalışıyor işte, balgam rahatsız ediyor sanki benim boğazım dolu gibi nefesim kesiliyor. Onun rahatlaması ile rahatlıyorum. Çok garip ya.

Silikon Göğüs Pompası
Lansinoh Silikon Göğüs Pompası - ebebek

Kızlar ben şunu aldım ama bu da işe yaramadı süt gelmiyo bunla neyi yanlış yapıyorum ya yanlış mı yerleştiriyorum acaba
Canım bu bir memeyi emzirirken diğerinden akan sütleri toplaması için. Yani aktif bir sağım ve uyarı yapmıyor. Benim gece uyuduğum ve uzun süre olduğu için çok dolu oluyor göğüslerim, o zaman kullanıyorum, sadece o zaman doldurabildim. Gün içinde çok emdiği için diğerinden akacak kadar dolmuyor. Belki sütü çok olanların gündüz de topluyordur.
Hamileyken almadığım kiloyu emzirirken aldım. Var mı benim gibi boğazını tutamayan
Ben verdiklerimi aldım acayip açım, kafamdan sürekli yemek tarifleri geçiyor. Tatlıya aşırı düşkün oldum ki normalde hiç sevmem. Durum iyiye gitmiyor biraz uyku işi düzene girdiğinde pilatese başlayacağım yeniden

Gece ne kadar doldu mesela kaç cc? Bi de bebek emerken nasıl koyuyoruz kolumuzu rahatsız etmeden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…