2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Son adetin ilk gününden itibaren gebe sayılırsınız.Tahmini doğum tarihiniz bilinsin diye böyle sistem Herkesin böyle canım

Kızlar bende 1 hafta önce beta 10 ile öğrenmiştim.Bugün tekrar beta hcg baktım daha çıkmadı sonuç haftaya pzt randevu aldım 5+3 iken umarım kese görünür

Selam canım topiğin hayırlı olsun herkese şans getirsin
Yarışmaya Kocaeli'den katılıyorum
SAT: 12 Aralık
Tahmini doğum tarihi : 17 Eylül
Cinsiyetini kız hissediyorum
Şuan 5 haftalığız..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Kızlar herkese merhaba
SAT: 9 Aralık 2023
Kese: 5+3 (ama kese şu an 6mm ve ikiz gebelik mi yoksa tekil gebelik mi belli değil, ultrasonda kesenin ortasında bir bölme var çünkü fotoğrafını buraya da ekleyeyim, 1 Şubat'ta tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışıyla beraber kese sayısının akıbetini de öğreniriz) Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum, sağlıkla mercimeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Eklentiler

• IMG_20240116_092547.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 56
Ay hoşgeldiniz aramıza kızlar

Ay dur şekerim daha bizim kızlar toplansın bi enerjiye ozaman bak sen hahahhaha ne maceralar ne atraksiyonlar
Bayılırımmm olaylara tabi kafamı uykudan kaldırabilirsemm kızlar ben hiç dinç kalamıyorum hep uykum var öyle böyle değil bugün iyice arttı resmen sanki saatlerdir uyumuyorum gibi ve gözlerim yanıyor artık

Bende öyleyim valla acayip halsizim çok uykum geliyo ama geçici bu durum kuzum ilk zamanlar normaldir ben en çok mide bulantısından korkuyorum ya inşallah yaşamam bu sefer

Bende öyleyim valla acayip halsizim çok uykum geliyo ama geçici bu durum kuzum ilk zamanlar normaldir ben en çok mide bulantısından korkuyorum ya inşallah yaşamam bu sefer
7. Haftama girdim tamam oluyordu ama ara ara gelip gidiyordu bugün daha yerimden kalkamadım ben uyumaya çalışıyorum oda olmuyor ne yemek yaptım ne bişey ay

Herkesin standart canım doğum tarihinde sapma olmasın diye herkes için aynı yani

Kızlar tahlillerimi bugün yeni yaptırdım sonuçlar çıkmış herşey normal ama idrar tahlilinde farklılıklar gördüm lökosit +++ falan yazıyor enfeksiyon mu var demek bilemedim korktum biraz

Eklentiler

• Screenshot_20240116-201815.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 55
Merhabalar size bir şey sormak istiyorum. ilk ne zaman hamile olduğunu öğrendiniz idrarda ve kanda? Benim ilk defa regl 10 gün gecikti 2 gün önce idrarda çıkmadı. Eğer regl gelmezse perşembe günü kan tahlili vericem 12 gün gecikmeyle varsa çıkar mı sizce? Korkuyorum bir yandan

Demir ya da d vitaminine baktırdın mı kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…