45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim yaHahah bende döner yedim doldurdum içine ketcabi mayonezi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim yaHahah bende döner yedim doldurdum içine ketcabi mayonezi![]()
Hahahh hiç sorma kız sendede kaşıntı varmı göbek altında45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim yaesim de hic yemez agzina sürmez çok sey kaybediyor ahahah
Benim de çekmişti kayınpederime aldırdım bugün pazardanKonusurken canım şu acı kıl biberlerden çekti valla iflah olmuyorumbenimki zaten bu kabızlıkla ishalle gazlı olacak
![]()
Benim kollarimda bacaklarimda sirtimda cok kasinti var gece hele kasinmaktan uyuyamiyorum. Minik minik sivilceler de çıktıHahahh hiç sorma kız sendede kaşıntı varmı göbek altında![]()
Bu hamilelik bizi yorucak valla o değilde yazın varya bittik biz resmen yazın hamile olmak heleki son zamanlar bitiriyor insaniBenim kollarimda bacaklarimda sirtimda cok kasinti var gece hele kasinmaktan uyuyamiyorum. Minik minik sivilceler de çıktı
Allahtan iş sebebiyle ıspartadayız biz. Esim antalyali ben fethiyeli oralarda olsak kavrulurdukBu hamilelik bizi yorucak valla o değilde yazın varya bittik biz resmen yazın hamile olmak heleki son zamanlar bitiriyor insani
Ben iciyorum valla asitli asitli soguk sogukBen şimdi bu olayı çözemedim acı biber yiyorsunuzda oda midede gaz mide yanması reflü yapıyorda kolanın kabahati ne laben kola istiyorummmmm kola kola kolaaa illede kolaaa gitti gitti kola gitti akta oldu sinriim bozuldu gıdım iki yudum içeyim
He valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicakAllahtan iş sebebiyle ıspartadayız biz. Esim antalyali ben fethiyeli oralarda olsak kavrulurduk![]()
Hahahha afiyet bal şeker olsunBen iciyorum valla asitli asitli soguk soguk![]()
Hele cips çok seviyorum ben ya bide özel sos yapıyorum cips için bandır bandır ye ama zararlı diye almak da istemiyorumKetcap mayonez soslar vs asiri canim istiyor yiyorum da . Az once patates kizartmasini ketcap mayoneze bana bana yedim ne olacak benim bu halim bilmem
Ben şuan yarimkollularla oturuyorum ates basmaya basladi beni ki normalde üşürüm hepHe valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicak![]()
Kac gundur canim pizza istiyor. Salam sosis sucuk yasak diye yiyemiyorum doktoruma sorucam cuma gunuHele cips çok seviyorum ben ya bide özel sos yapıyorum cips için bandır bandır ye ama zararlı diye almak da istemiyorum
Tesekkur ederim kuzumHahahha afiyet bal şeker olsun
Ateşli gaci seniBen şuan yarimkollularla oturuyorum ates basmaya basladi beni ki normalde üşürüm hep![]()
Ahahah yanıyorumAteşli gaci senisu iç gitte belki iyi gelir
Kola çok zararlı hamilelikte doktorlar meyveli soda bile içmeyin diyorlar içinde aroma verici olduğu için ki kolanın içinde ne olduğu bile belli değilAhahah yanıyorumsu soda kola meyve suyu iciyorum valla sürekli
Hahahah ayran var icenmiAhahah yanıyorumsu soda kola meyve suyu iciyorum valla sürekli
Ben her ay Kontrol muayenesine de gidiyorum 9.günümde siz gitmiyor musunuzBen zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyim
Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenme![]()
Bugün aynısını yaşadım onca öksürdüm yok sonra 1 lt su içirdi birde nescafe dedi hiç sevmem tuvalet sıkıştım baya ama yok zar zor ikili testi yaptı ama uykusu ağır çıktıDoktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik![]()