45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim ya esim de hic yemez agzina sürmez çok sey kaybediyor ahahah
45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim ya esim de hic yemez agzina sürmez çok sey kaybediyor ahahah
Ben şimdi bu olayı çözemedim acı biber yiyorsunuzda oda midede gaz mide yanması reflü yapıyorda kolanın kabahati ne la ben kola istiyorummmmm kola kola kolaaa illede kolaaa gitti gitti kola gitti akta oldu sinriim bozuldu gıdım iki yudum içeyim
Ben şimdi bu olayı çözemedim acı biber yiyorsunuzda oda midede gaz mide yanması reflü yapıyorda kolanın kabahati ne la ben kola istiyorummmmm kola kola kolaaa illede kolaaa gitti gitti kola gitti akta oldu sinriim bozuldu gıdım iki yudum içeyim
He valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicak
He valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicak
Ben zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyim
Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenme
Ben her ay Kontrol muayenesine de gidiyorum 9.günümde siz gitmiyor musunuz Doktorum sana kalmış istediğin gibi gel diyor her kontrol süresini değerlendirdim ben
Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik
Bugün aynısını yaşadım onca öksürdüm yok sonra 1 lt su içirdi birde nescafe dedi hiç sevmem tuvalet sıkıştım baya ama yok zar zor ikili testi yaptı ama uykusu ağır çıktı