2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
45 kilo verdim fitness antrenoruyum ama su ketcap mayonez barbeku ranch sos vs ince cizgim ya esim de hic yemez agzina sürmez çok sey kaybediyor ahahah
Hahahh hiç sorma kız sendede kaşıntı varmı göbek altında

Benim kollarimda bacaklarimda sirtimda cok kasinti var gece hele kasinmaktan uyuyamiyorum. Minik minik sivilceler de çıktı
Bu hamilelik bizi yorucak valla o değilde yazın varya bittik biz resmen yazın hamile olmak heleki son zamanlar bitiriyor insani

Ben şimdi bu olayı çözemedim acı biber yiyorsunuzda oda midede gaz mide yanması reflü yapıyorda kolanın kabahati ne la ben kola istiyorummmmm kola kola kolaaa illede kolaaa gitti gitti kola gitti akta oldu sinriim bozuldu gıdım iki yudum içeyim

Bu hamilelik bizi yorucak valla o değilde yazın varya bittik biz resmen yazın hamile olmak heleki son zamanlar bitiriyor insani
Allahtan iş sebebiyle ıspartadayız biz. Esim antalyali ben fethiyeli oralarda olsak kavrulurduk

Ben iciyorum valla asitli asitli soguk soguk

Allahtan iş sebebiyle ıspartadayız biz. Esim antalyali ben fethiyeli oralarda olsak kavrulurduk
He valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicak

Ketcap mayonez soslar vs asiri canim istiyor yiyorum da . Az once patates kizartmasini ketcap mayoneze bana bana yedim ne olacak benim bu halim bilmem
Hele cips çok seviyorum ben ya bide özel sos yapıyorum cips için bandır bandır ye ama zararlı diye almak da istemiyorum

He valla Allah'tan sıcak yerde değiliz Antalya'ya gidince resmen tikaniyorum nefes alamıyorum en iyisi olduğumuz yer ama yazın gerçekten çok terliycez sicaklada alakalı değil ama bizi ateş basicak
Ben şuan yarimkollularla oturuyorum ates basmaya basladi beni ki normalde üşürüm hep

Ben her ay Kontrol muayenesine de gidiyorum 9.günümde siz gitmiyor musunuz Doktorum sana kalmış istediğin gibi gel diyor her kontrol süresini değerlendirdim ben

Bugün aynısını yaşadım onca öksürdüm yok sonra 1 lt su içirdi birde nescafe dedi hiç sevmem tuvalet sıkıştım baya ama yok zar zor ikili testi yaptı ama uykusu ağır çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…