• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlarrr İlhan Ali geliyor 🩵🩵🩵
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse 🥹🙏🏻
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim 🥳 Linakiz Linakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık 🥲💙
Hayırlı olsuuun🥰 ikinci Ali geliyor bizimki de Ali olacak💙💙

Hayırlı olsuuun🥰 ikinci Ali geliyor bizimki de Ali olacak💙💙
Oyy isimleriyle upuzun yaşasınlar inşallah 💙🥹
Bebekliğimde her fotoğrafımda elimde saçları olmayan bir erkek bebek tutardım. Annem en sevdiğin oyuncağındı, ismini Ali koymuştun, Ali’siz uyumazdın diye anlatırdı. Bugüne kısmetmiş demek.. Rabbim hem Ali’yi koymayı, hem de rahmetli dedesinin ismini sağlıkla yaşatmayı nasip etsin.. Hepimizin evlatlarına sağlık, mutluluk versin.. 🙏🏻

Oyy isimleriyle upuzun yaşasınlar inşallah 💙🥹
Bebekliğimde her fotoğrafımda elimde saçları olmayan bir erkek bebek tutardım. Annem en sevdiğin oyuncağındı, ismini Ali koymuştun, Ali’siz uyumazdın diye anlatırdı. Bugüne kısmetmiş demek.. Rabbim hem Ali’yi koymayı, hem de rahmetli dedesinin ismini sağlıkla yaşatmayı nasip etsin.. Hepimizin evlatlarına sağlık, mutluluk versin.. 🙏🏻
Ay gözlerim doldu🥲 sağlıkla gelsinler💙

🤣🤣🤣 lavabodan çıkamayan ben hiç cikasim yok resmen şuan kabız olmayıp rahat Ken isale dönmekte müthiş birşey 🤣🤣🤣🤣

Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.

Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.
Oh şükür maşallah, inşallah hamileliğin devamında sağlıkla ve keyifle geçirirsin :KK200:

Hadi gözün aydın 😍

İsyan edecek az kaldı herkez öğrendi nerdeyse cinsiyeti ben hala öğrenemedim 🤣🤣

Ayy ne kadar guzel haberler. Acıklanamyan bazı hormanal durumlar yasıyorsun demekki. Bence yumurtlamaya devam edıyorsun korunmasız aman dikkat et :)

Ayy ne kadar guzel haberler. Acıklanamyan bazı hormanal durumlar yasıyorsun demekki. Bence yumurtlamaya devam edıyorsun korunmasız aman dikkat et :)
Doğumdan sonra da 40 çıkınca da dikkat edin sonra ben gibi olursunuz bak 🤣🤣 biri büyümeden yine hamile kalırsınız temmuz annelerinden 4 kişi olmuşuz hamile olan 🤣 ucu Kasım ayında doğum yapacak

Doğumdan sonra da 40 çıkınca da dikkat edin sonra ben gibi olursunuz bak 🤣🤣 biri büyümeden yine hamile kalırsınız temmuz annelerinden 4 kişi olmuşuz hamile olan 🤣 ucu Kasım ayında doğum yapacak
Biz önlemimizi aldık şöle böle demedik😂

Nedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruz 🤣

Nedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruz 🤣
Bende korunmayı bıraktıgımda kaldım bikaç ay olmaz diye bazı planlar yapıyorduk. Hemen olmaz die dusunmustum😂

Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....

Ben zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyim :KK43:

Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenme 🥳
Çok can sıkıcı uzun süre kontrole gidememek.
1 ay gerçekten çok ya.. Kız bi de öyle bi durum var ki yaşadığım şehirde kadın doğum için hiç bir doktora randevu yok. Geçen kontrole gittiğim zaman da baktım taa Nisan ayının 26 sında mı ne vardı en erken. Mecbur özele gideceğim haftaya. Şu an da sonraki ay için randevu kovalıyorum devletten. Şaka gibi....

Back
X