Hangi doktora gidiyorsuncanım doktorundan anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz kime gidiyorsun ? Doktorumu değiştirme gibi bi düşüncem var da doktor arayışındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora gidiyorsuncanım doktorundan anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz kime gidiyorsun ? Doktorumu değiştirme gibi bi düşüncem var da doktor arayışındayım
Hasan AkalınHangi doktora gidiyorsun
Ben leylant ova demirtaşa gidiyorumHasan Akalın
Tamam canım teşekkür ederim. Elif Pelin Özbay var aklımda,Leylant hanıma da bir bakayımBen leylant ova demirtaşa gidiyorum
Sağol canım hepimiz sağ Salim alırız inşallahOysss pirenses geliyor hoş geliyorhayırlı olsun cnm sağ sağlım kucağına alırsın inşallah
Onu ve kadriye hanımıda cok duymustuk onceki gebeliğimde. Bazı sebeplerden leylant hanım daha agır bastı bizim için. Bu geneliktede devam edıyoruzTamam canım teşekkür ederim. Elif Pelin Özbay var aklımda,Leylant hanıma da bir bakayım![]()
Saglık olsun. Anne bebek iyi olsun dogum seklinin hiç önemi yokKızlar selammmmm buraları ben ihmal ettim. Benim de doğum tarihi 19 Eylül gözüküyor bugün doktora gittim 14+6 hafta gebeyim ama ultrasonda 15+2 gözüküyor. Kız bebek bekliyorum 10. Haftada niphty yapmıştık orada belli oldu. Benim takibimi perinatolog yapıyor daha öncesinde 24 haftada gebelik kaybım var sebebi belirsiz suyu bitti ama su gelişi olmadı. Bu gebeliğimde de 10.5 cm myomum var myom rahim dışında bebeğe zararı yok ama bana var çünkü damarıma baskı yapıyor ve devamlı 150 ecoprin 4000 enox kullanıyorum. Sol bacakta uyuşma kalçada çekme ağrısı şimdi bir de varis çorabı kullanmam gerekiyormuş doktorum normal doğum imkansız dedi
Tabi ki öyle benim için de hiç önemli değil yeter ki kızım sağlıkla gelsinSaglık olsun. Anne bebek iyi olsun dogum seklinin hiç önemi yok
Benim de oyle oldu canim suyu btti 20.haftada ogrendim 29da gebelik kaybm oldu suyum hic geri gelmedi. 16 eylul son tarihm.Kızlar selammmmm buraları ben ihmal ettim. Benim de doğum tarihi 19 Eylül gözüküyor bugün doktora gittim 14+6 hafta gebeyim ama ultrasonda 15+2 gözüküyor. Kız bebek bekliyorum 10. Haftada niphty yapmıştık orada belli oldu. Benim takibimi perinatolog yapıyor daha öncesinde 24 haftada gebelik kaybım var sebebi belirsiz suyu bitti ama su gelişi olmadı. Bu gebeliğimde de 10.5 cm myomum var myom rahim dışında bebeğe zararı yok ama bana var çünkü damarıma baskı yapıyor ve devamlı 150 ecoprin 4000 enox kullanıyorum. Sol bacakta uyuşma kalçada çekme ağrısı şimdi bir de varis çorabı kullanmam gerekiyormuş doktorum normal doğum imkansız dedi
Doktor seçimi doktora güven zor işlermiş hayırlısı olsun hakkımızda inşallahOnu ve kadriye hanımıda cok duymustuk onceki gebeliğimde. Bazı sebeplerden leylant hanım daha agır bastı bizim için. Bu geneliktede devam edıyoruz
Amin cnm aminSağol canım hepimiz sağ Salim alırız inşallah![]()
Siz şuan kaç haftalıksınız başınız sağolsun sebep bulabildiler mi ? Benden su gelişi de olmadı. Diğer bebeğim erkekti otopsiye de gönderdik ancak böbrek sorunu da görmediler bebeğimiz genetiğe gitmedi sadece . Benim 23e kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı 21 de ayrıntılı ultrason girdim yine sıkıntı çıkmadı 23 te hareketi azaldı diye kendim doktora gittim suyunun azaldığını öğrendim arttıramadık gebelik sonlandırma kararı vermemi istediler ama ben vermedim 24 te kendiliğinden kalbi durdu miniğimin kızımın abisi ilk göz ağrım. İnşallah Allah tekrarını yaşatmasın size de sağlıkla gelsin bebeklerimizBenim de oyle oldu canim suyu btti 20.haftada ogrendim 29da gebelik kaybm oldu suyum hic geri gelmedi. 16 eylul son tarihm.![]()
14+5 benim.Tabi ki öyle benim için de hiç önemli değil yeter ki kızım sağlıkla gelsinsizin kaç haftalık ? Isparta’dan olan var mı acaba
![]()
Evet herkesin memnun oldugundan memnun olmayabilrsin yıldızınız barısmayabilir. Bir sürü etmen varDoktor seçimi doktora güven zor işlermiş hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Canım benım 3 tane myom var ama dış tarafta şuana kadar yerleşme kanaması dışında birşey olmadı.Şimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?