• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar selammmmm buraları ben ihmal ettim. Benim de doğum tarihi 19 Eylül gözüküyor bugün doktora gittim 14+6 hafta gebeyim ama ultrasonda 15+2 gözüküyor. Kız bebek bekliyorum 10. Haftada niphty yapmıştık orada belli oldu. Benim takibimi perinatolog yapıyor daha öncesinde 24 haftada gebelik kaybım var sebebi belirsiz suyu bitti ama su gelişi olmadı. Bu gebeliğimde de 10.5 cm myomum var myom rahim dışında bebeğe zararı yok ama bana var çünkü damarıma baskı yapıyor ve devamlı 150 ecoprin 4000 enox kullanıyorum. Sol bacakta uyuşma kalçada çekme ağrısı şimdi bir de varis çorabı kullanmam gerekiyormuş doktorum normal doğum imkansız dedi

Sezaryende myomu da bebekle alacak kan hazırlığı ile gireceğiz çok şükür her şey yolunda doktorum ağrı olmasından korkuyor sadece.

Şimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?

Kızlar selammmmm buraları ben ihmal ettim. Benim de doğum tarihi 19 Eylül gözüküyor bugün doktora gittim 14+6 hafta gebeyim ama ultrasonda 15+2 gözüküyor. Kız bebek bekliyorum 10. Haftada niphty yapmıştık orada belli oldu. Benim takibimi perinatolog yapıyor daha öncesinde 24 haftada gebelik kaybım var sebebi belirsiz suyu bitti ama su gelişi olmadı. Bu gebeliğimde de 10.5 cm myomum var myom rahim dışında bebeğe zararı yok ama bana var çünkü damarıma baskı yapıyor ve devamlı 150 ecoprin 4000 enox kullanıyorum. Sol bacakta uyuşma kalçada çekme ağrısı şimdi bir de varis çorabı kullanmam gerekiyormuş doktorum normal doğum imkansız dedi
Saglık olsun. Anne bebek iyi olsun dogum seklinin hiç önemi yok

Benim de oyle oldu canim suyu btti 20.haftada ogrendim 29da gebelik kaybm oldu suyum hic geri gelmedi. 16 eylul son tarihm.🙏

Instagramda nub.theory.experts diye bi syafa var o da cinsihetlerinizde cok yardimci olur karsialstirirsiniz.

Benim de oyle oldu canim suyu btti 20.haftada ogrendim 29da gebelik kaybm oldu suyum hic geri gelmedi. 16 eylul son tarihm.🙏
Siz şuan kaç haftalıksınız başınız sağolsun sebep bulabildiler mi ? Benden su gelişi de olmadı. Diğer bebeğim erkekti otopsiye de gönderdik ancak böbrek sorunu da görmediler bebeğimiz genetiğe gitmedi sadece . Benim 23e kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı 21 de ayrıntılı ultrason girdim yine sıkıntı çıkmadı 23 te hareketi azaldı diye kendim doktora gittim suyunun azaldığını öğrendim arttıramadık gebelik sonlandırma kararı vermemi istediler ama ben vermedim 24 te kendiliğinden kalbi durdu miniğimin kızımın abisi ilk göz ağrım. İnşallah Allah tekrarını yaşatmasın size de sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏💜

Şimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?
Canım benım 3 tane myom var ama dış tarafta şuana kadar yerleşme kanaması dışında birşey olmadı.
Sağ bacagım ve ayak bılegım cok agrıyor ama onceden de kopma kırığı vardı tam duzelemedı

Back
X