• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bugün kendimi çok rahatsız hissediyorum ya karnımın içinde bi basınç baskı gibi his var tam anlayamadım ağrı değil de acıyo sanki. Çekiliyo gibi karın kaslarım :( 16 haftam bitti endişelenmeli miyim?

Siz şuan kaç haftalıksınız başınız sağolsun sebep bulabildiler mi ? Benden su gelişi de olmadı. Diğer bebeğim erkekti otopsiye de gönderdik ancak böbrek sorunu da görmediler bebeğimiz genetiğe gitmedi sadece . Benim 23e kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı 21 de ayrıntılı ultrason girdim yine sıkıntı çıkmadı 23 te hareketi azaldı diye kendim doktora gittim suyunun azaldığını öğrendim arttıramadık gebelik sonlandırma kararı vermemi istediler ama ben vermedim 24 te kendiliğinden kalbi durdu miniğimin kızımın abisi ilk göz ağrım. İnşallah Allah tekrarını yaşatmasın size de sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏💜
15+2ym cnm.
Benden de olmadi canim biz su verdirdim karindaj bebegime onu da icti ama isemedi hic su hic olmadi bebegimde aylarca. Sonra genetik test yaptırdık kordon kanıyla renal tubuler disgenesis cikti bobrek tüpleri yokmus bebegimin.

Bugün kendimi çok rahatsız hissediyorum ya karnımın içinde bi basınç baskı gibi his var tam anlayamadım ağrı değil de acıyo sanki. Çekiliyo gibi karın kaslarım :KK43: 16 haftam bitti endişelenmeli miyim?
Gaz sıkışması olabilir mi canım. Benim karnım hep bu sebepten çok hareketli 🫢 kabizlik vs varsa o da ağrı yapıyor. Kendimden biliyorum 🫣 ben de 17 haftaligim kasık bel ağrılarım hala devam ediyor. Yürüyüş yapıp geliyorum yatak döşek yatıyorum desem yeri🤗 doktoruma sorduğumda rahim kendini tutmaya çalışıyor o yüzden geriliyor çok normal demişti. Bunu her gebe farklı zamanlarda da olsa yaşıyormuş kişiden kişiye değişiyormuş yani zamanı. Kanama olmadığı sürece pek önemsenmiyor. Ben bir de ağrılarım oldukça magnezyum kullanıyorum.

Gaz sıkışması olabilir mi canım. Benim karnım hep bu sebepten çok hareketli 🫢 kabizlik vs varsa o da ağrı yapıyor. Kendimden biliyorum 🫣 ben de 17 haftaligim kasık bel ağrılarım hala devam ediyor. Yürüyüş yapıp geliyorum yatak döşek yatıyorum desem yeri🤗 doktoruma sorduğumda rahim kendini tutmaya çalışıyor o yüzden geriliyor çok normal demişti. Bunu her gebe farklı zamanlarda da olsa yaşıyormuş kişiden kişiye değişiyormuş yani zamanı. Kanama olmadığı sürece pek önemsenmiyor. Ben bir de ağrılarım oldukça magnezyum kullanıyorum.
Yok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklı :( Bebik büyüyo galiba ya sanki aşırı gergin iç karnımda basınç var gibi boşuna takılıyorum :)

Ayda bir kere normal cnm ama.sende bir ay yerine üç haftada bir git mesele 17 gün git gör. Esinede doktor bus ekilde gelmemi istiyor desen olur belki
Az önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh be 🥳🥳🥳

Şimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?
Öncelikle geçmiş olsun☺️ benim yoktu ama ablamın myomu vardı hamileliğinde kaç cmdi hatırlamıyorum ağrı vs yaşamıyodu onun doktoru da normal doğum sıkıntı olabilir rahim ağzına yakın bir yerde myomun ve bebek büyüdükçe göremeyeceğiz takip edemeyeceğiz demişti. Sonrasında sezeryan oldu ve myom yok olmuştu inşallah senin de belki yok olur veya küçülür 🙏🏻 kanama ihtimalini onun doktoru da söyleyip açıp karar vereceğim almadan da kapatabilirim kanaman fazla olursa demişti

Ben iki haftada bir gidiyorum çok özlüyorum napiyim
Ben de hamileliğimin başından beri iki haftada bir gidiyordum hep, alışmışım o süreye. -2 hafta bile zaman zaman çok uzun bir süre gibi geliyordu ama dayanabiliyordum 😁 bu fetal DNA testi verdiğimiz hastane 3 tane tarih verdi, bu tarihlerde herhangi bir hastanede işlem yaptırmayın dedi, eşim de verilen tarihlerden son tarihe kadar (16 nisan) gitmeyelim dedi. Az önce hesap yaptım. Eşimin dediği tarihte gidecek olsak iki kontrol arası 35 gün yapıyor. Bu günden itibaren kalmış 21 gün. Aradım eşimi dedim ben dayanamam. Haftaya gidiyoruz doktora inşallah. Haftaya gidersek de işte tam 1 ay oluyor iki kontrol arası. Zaten bu hafta bana çok zor geldi. Çocuğumu görmek, kalp atışını duymak, sağlıklı olduğundan emin olmak istiyorum. Bunları uzun bi süre bilmeyince de insanda huzur kalmıyor 😕

Az önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh be 🥳🥳
Ben zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyim :KK43:
Yok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklı Bebik büyüyo galiba ya sanki aşırı gergin iç karnımda basınç var gibi boşuna takılıyorum :)
Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenme 🥳

Ay eşimde kesin şüttün dio. Hava burada sıcak yazlık kıvamda ama eşim buz gibi içtiğim sodalara baglıyor🙈 ılık soda da kusturur beni soguk soguk bulantıya iyi geliyor
Bugün 2. Sodamı icerken okudum bunu. Bir sey yedigim an midem bulanıyor 3 gundur de migren agrim var gecmeyen 2 parol ictim

Az önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh be 🥳🥳🥳
Dişe diş kana kan diyorsun yani yemiyorsa gelmesinde görmek 🤣🤣

Kızlarrr İlhan Ali geliyor 🩵🩵🩵
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse 🥹🙏🏻
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim 🥳 Linakiz Linakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık 🥲💙
Ya valla fetal yapmadığıma çok pişman oldum 😂😂yüzde yüz garanti

Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim 🥳 Linakiz Linakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık 🥲💙
Hayırlı olsun cnm 😍😍

Yaa kaçıncı gundu bugun bide hangi firmaydıı😍

Yok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklı :KK43: Bebik büyüyo galiba ya sanki aşırı gergin iç karnımda basınç var gibi boşuna takılıyorum :)
Ya böyle benimde aynı bide azcık bi
Çorba içiyorum karnım patlayacakmış gibi ağrıyor Bırakıyorum direk hele gece o kadar çok karnım ağrıdı ki o şişlikten dolayı

Back
X