- 17 Temmuz 2022
- 4.006
- 3.534
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15+2ym cnm.Siz şuan kaç haftalıksınız başınız sağolsun sebep bulabildiler mi ? Benden su gelişi de olmadı. Diğer bebeğim erkekti otopsiye de gönderdik ancak böbrek sorunu da görmediler bebeğimiz genetiğe gitmedi sadece . Benim 23e kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı 21 de ayrıntılı ultrason girdim yine sıkıntı çıkmadı 23 te hareketi azaldı diye kendim doktora gittim suyunun azaldığını öğrendim arttıramadık gebelik sonlandırma kararı vermemi istediler ama ben vermedim 24 te kendiliğinden kalbi durdu miniğimin kızımın abisi ilk göz ağrım. İnşallah Allah tekrarını yaşatmasın size de sağlıkla gelsin bebeklerimiz![]()
Gaz sıkışması olabilir mi canım. Benim karnım hep bu sebepten çok hareketliBugün kendimi çok rahatsız hissediyorum ya karnımın içinde bi basınç baskı gibi his var tam anlayamadım ağrı değil de acıyo sanki. Çekiliyo gibi karın kaslarım16 haftam bitti endişelenmeli miyim?
Yok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklıGaz sıkışması olabilir mi canım. Benim karnım hep bu sebepten çok hareketlikabizlik vs varsa o da ağrı yapıyor. Kendimden biliyorum
ben de 17 haftaligim kasık bel ağrılarım hala devam ediyor. Yürüyüş yapıp geliyorum yatak döşek yatıyorum desem yeri
doktoruma sorduğumda rahim kendini tutmaya çalışıyor o yüzden geriliyor çok normal demişti. Bunu her gebe farklı zamanlarda da olsa yaşıyormuş kişiden kişiye değişiyormuş yani zamanı. Kanama olmadığı sürece pek önemsenmiyor. Ben bir de ağrılarım oldukça magnezyum kullanıyorum.
Az önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh beAyda bir kere normal cnm ama.sende bir ay yerine üç haftada bir git mesele 17 gün git gör. Esinede doktor bus ekilde gelmemi istiyor desen olur belki
Öncelikle geçmiş olsunŞimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?
Benim var minik canım 1 2 cmlik bişeydi bana zararı olmadı hiçŞimdi size sorum grupta myom olan myom ile gebe kalan var mı? Ağrı yaptı mı? Kanama yaptı mı?
Ben de hamileliğimin başından beri iki haftada bir gidiyordum hep, alışmışım o süreye. -2 hafta bile zaman zaman çok uzun bir süre gibi geliyordu ama dayanabiliyordumBen iki haftada bir gidiyorum çok özlüyorum napiyim
Ben zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyimAz önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh be![]()
Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenmeYok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklı Bebik büyüyo galiba ya sanki aşırı gergin iç karnımda basınç var gibi boşuna takılıyorum :)
Bugün 2. Sodamı icerken okudum bunu. Bir sey yedigim an midem bulanıyor 3 gundur de migren agrim var gecmeyen 2 parol ictimAy eşimde kesin şüttün dio. Hava burada sıcak yazlık kıvamda ama eşim buz gibi içtiğim sodalara baglıyorılık soda da kusturur beni soguk soguk bulantıya iyi geliyor
Dişe diş kana kan diyorsun yani yemiyorsa gelmesinde görmekAz önce hesap yaptım 21 gün daha beklemem gerekiyormuş o tarih için. Eşimi aradım dedim "Ben 21 gün dayanamam. Haftaya doktora gidiyoruz. Olmaz dersen de ben gidiyorum sen gelmezsen gelme." Kabul etti. Haftaya beraber kontrole gidiyoruz oh be![]()
Ya valla fetal yapmadığıma çok pişman oldumKızlarrr İlhan Ali geliyor
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim![]()
Linakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık
![]()
Hayırlı olsun cnmKızlarrr İlhan Ali geliyor
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim![]()
![]()
Yaa kaçıncı gundu bugun bide hangi firmaydııKızlarrr İlhan Ali geliyor
![]()
Ben ıspartada'yım. İspartadan birini daha gordugume cok sevindimTabi ki öyle benim için de hiç önemli değil yeter ki kızım sağlıkla gelsinsizin kaç haftalık ? Isparta’dan olan var mı acaba
![]()
Hala geç değilYa valla fetal yapmadığıma çok pişman oldumyüzde yüz garanti
Çok sağol canım eksik olma. Allah senin de gönlüne göre sağlıkla versin inşallahHayırlı olsun cnm![]()
Ya böyle benimde aynı bide azcık biYok canım hiç kabızlığım olmadı gaz sancılarım oluyodu ama bu daha farklıBebik büyüyo galiba ya sanki aşırı gergin iç karnımda basınç var gibi boşuna takılıyorum :)
İntergen’e verdimYaa kaçıncı gundu bugun bide hangi firmaydıı![]()