Ahaha annem gibiii dur sana bda bakim net mi konusmustumİki oğlum bir kızım var kızım olsun iki kız iki erkek tam olsun ama dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha annem gibiii dur sana bda bakim net mi konusmustumİki oğlum bir kızım var kızım olsun iki kız iki erkek tam olsun ama dimi![]()
Ay eşimde kesin şüttün dio. Hava burada sıcak yazlık kıvamda ama eşim buz gibi içtiğim sodalara baglıyorÜsütmussun dur belki cnm ondanda olabilir
Bak bakalımAhaha annem gibiii dur sana bda bakim net mi konusmustum
Terleme olayın oluyorsa doğrudur cnm dikkat et kendine karnın fazla agrirsa uyuman zorlaşırAy eşimde kesin şüttün dio. Hava burada sıcak yazlık kıvamda ama eşim buz gibi içtiğim sodalara baglıyorılık soda da kusturur beni soguk soguk bulantıya iyi geliyor
Yok yok emin olarak bdaha diyorjm bu bebek kjzBak bakalımdoktor pipi göremiyorum demişti belki sonradan oluşur dedi başkada demedi
Erkek derse de cok buyuk patlarım ay herkese net bse diyorum kendime diyemiyorum yaBak bakalımdoktor pipi göremiyorum demişti belki sonradan oluşur dedi başkada demedi
Ay inşallah yaYok yok emin olarak bdaha diyorjm bu bebek kjz
Bombayı ilk sana haber vericem kesin cuma yi. BEkliyorum muayene için 10 da randevum varErkek derse de cok buyuk patlarım ay herkese net bse diyorum kendime diyemiyorum ya![]()
Yok yok emin olarak bdaha diyorjm bu bebek kjz
Aaa neeeAy inşallah yaismi bile hazır
Bu bebek annemmmm ben kizim diyor direkt nubundan anlaşılıyor
Sen de bana yorum yap kizzz 5 nisanda belli olxak benim deeeBombayı ilk sana haber vericem kesin cuma yi. BEkliyorum muayene için 10 da randevum var
Canım suyunu da kaynatıp içebilirsin daha etkili.hazır meyvesularından kat kat sağlıklıAy kuzu ben anlamadım ne oldugumu sabah kabızdım akşam ishal sancısı çektim. Kayısı da cozmedi beni. Kayısı yedigim zamanlar hiç etki etmedi. Ne yaptım da ishale dondum omuda anlamadım. Bişey mi dokundu![]()
Hahahha seç beyen Eylül Lina düşünüyorum ama bakalım son an bile degise bilirim koç burcuyum kararsızlık hepsini taşıyınca kararsız kalmam çok oluyorAaa neee
Ben anlasam derviş olurdum kesinSen de bana yorum yap kizzz 5 nisanda belli olxak benim deee
Oysss pirenses geliyor hoş geliyor
sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustuBu bebek annemmmm ben kizim diyor direkt nubundan anlaşılıyor
Sen gene de bi bak dervisBen anlasam derviş olurdum kesin![]()
Ay zaten hazır meyvesıyu sevmem pek. Gerçi ben cok tatlı sevmıyorum zaten. Kayısıyı kefire koyup bıztlatıyordum hüç işe yaramadı. Hatta içine az zeytinyagı az keten tohumu falanda atıyodum. Gecen hafta da bi tarif ogrendim ısınmış süte kayosoları atıp kayısı uyutması yapıyosum sadece 2 malzeme. Katılaşıyor az tatlı gibi. Oda cozmediCanım suyunu da kaynatıp içebilirsin daha etkili.hazır meyvesularından kat kat sağlıklı