Ben de ilk defa kendimde bu kdr arada kaldm ya. Yuzde 1500 kiz bu bebek erkegi nasi görmüş doktorun ya kordonu falan benzetmjstir ebnceKızz
sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustubenim doktor da cok iyi. Acayip heyecanlanıyorum boyle. Cinsiyet belli olunca gordugum bi ruya vardı bakalım ona uygunmu anlatıcam
Erkek olabilir cnmSen gene de bi bak dervis
Eylul lina güzel tek basina lina ismini cok sevmem ama eylulle guzel olmus canim al benden de o kdr ikizlerim ben deHahahha seç beyen Eylül Lina düşünüyorum ama bakalım son an bile degise bilirim koç burcuyum kararsızlık hepsini taşıyınca kararsız kalmam çok oluyor
Hadi bklm 5 nisanda sylerimErkek olabilir cnm
Karar sizlik çok kötü kız valla ben Nisan 15kızım Mayıs 3 oğlum mayısın 15 en küçük oğlum temmuz 21 eşim agustos 20 buda Eylül olucak nasıl sıralanmışiz istesek yaapamyiz ayarsız olunca düzen güzel oluyorEylul lina güzel tek basina lina ismini cok sevmem ama eylulle guzel olmus canim al benden de o kdr ikizlerim ben de
Ayyy bilmiyoruz ki bizde anlamadık. Ama saglıklıklı olsun daBen de ilk defa kendimde bu kdr arada kaldm ya. Yuzde 1500 kiz bu bebek erkegi nasi görmüş doktorun ya kordonu falan benzetmjstir ebnce
Hadi bana gene az kalmış Nisan nasıl beklenir meraktan patlarim burda şimdi benHadi bklm 5 nisanda sylerim
Karar sizlik çok kötü kız valla ben Nisan 15 kızım Mayıs 3 oğlum Mayıs en küçük oğlum temmuz 21 eşim agustos 20 buda Eylül olucak nasıl sıralanmışiz istesek yaapamyiz ayarsız olunca düzen güzel oluyor
Bu cuma dgl sonraki cuma aynen cok sabırsızımHadi bana gene az kalmış Nisan nasıl beklenir meraktan patlarim burda şimdi ben
Hahahah ne güzel işte sıra sıra hangi doğum gününü yapicazMayis agustos eylul duye gidiyoruz biz de
Kız o değilde benim göğüslerim hiç büyümedi tam aksine aynı kaldı benim en küçüğü 8 aylık daha emmedi hamile kalınca sanki buyuycegi yerde küçülmüş gibi hissediyorum bakalım ne zaman büyümeye gecicekler ama sıkınca ilk süt geliyor
canım sen sakın yanlış anlama .Aileleri cok erkek istiyosa kendilerine dogursunlar çok sinirleniyorum boyle aptal insanlara. Bunlar hicbirsey haketmiyor kiSelam kızlar sizden birşey isteyeceğim
Benim bir arkadaşım var oda Fransa’da yaşıyor 3 tane kızı var eşi ve kendisi evlatlarından gayet memnunlar ama aileleri sürekli laf sokuyorlar bir oğlunuz yok gibicesine .bayagı yıpranmış durumdalar.cinsiyet belirleyip tüp bebek yapmayı planlıyorlar.istanbul ve çevresinde yapan doktor varmı . Bu yaz sadece bunun için İstanbul’a gelip araştırma yapacaklar. Yani sizden istediğim
İstanbulda yaşayan arkadaşlar doktorlarına benim için şu soruyu sorabilirlermi ? Cinsiyet belirleyerek tüp bebek yapan doktor varmı İstanbul da.öğrenebilirseniz sevinirim.
Kız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsunHadi bana gene az kalmış Nisan nasıl beklenir meraktan patlarim burda şimdi ben
Aa olablr ya herkesin buyuyecek dye bsey yoktur bu benim 3.gebelgm ama emzirme fln hic blgm yok ilk bebegim olucak karnimdakiKız o değilde benim göğüslerim hiç büyümedi tam aksine aynı kaldı benim en küçüğü 8 aylık daha emmedi hamile kalınca sanki buyuycegi yerde küçülmüş gibi hissediyorum bakalım ne zaman büyümeye gecicekler ama sıkınca ilk süt geliyor
Allah'ın izniyle bu sefer sağlıklı alıcaksın kucağıma kuzunu üzülme sitresin bebeğe geçerAa olablr ya herkesin buyuyecek dye bsey yoktur bu benim 3.gebelgm ama emzirme fln hic blgm yok ilk bebegim olucak karnimdaki
Amin insallahAllah'ın izniyle bu sefer sağlıklı alıcaksın kucağıma kuzunu üzülme sitresin bebeğe geçer
Ayda bir kere normal cnm ama.sende bir ay yerine üç haftada bir git mesele 17 gün git gör. Esinede doktor bus ekilde gelmemi istiyor desen olur belkiKız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsunfetal DNA 16 Nisan'da çıkacak, eşim de inat etti 17 Nisan'da (18+4) gidelim diye. Neymiş ayda 1 görmek çok normalmiş, sürekli 2 haftada bir gidilmezmiş, sabretmem lazımmış. Ya bi noktada haklı ama nasıl dayanıcam çocuğumu görmeden
Ben iki haftada bir gidiyorum çok özlüyorum napiyimKız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsunfetal DNA 16 Nisan'da çıkacak, eşim de inat etti 17 Nisan'da (18+4) gidelim diye. Neymiş ayda 1 görmek çok normalmiş, sürekli 2 haftada bir gidilmezmiş, sabretmem lazımmış. Ya bi noktada haklı ama nasıl dayanıcam çocuğumu görmeden
canım doktorundan anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz kime gidiyorsun ? Doktorumu değiştirme gibi bi düşüncem var da doktor arayışındayımKızz
sen de dahil herkes kız diyor ama benim doktor erkek gibi dedi baska perinatolaga gitmiştim oda kız gibi dedi. İkiside kesine yakın konustubenim doktor da cok iyi. Acayip heyecanlanıyorum boyle. Cinsiyet belli olunca gordugum bi ruya vardı bakalım ona uygunmu anlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?