2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ben de ilk defa kendimde bu kdr arada kaldm ya. Yuzde 1500 kiz bu bebek erkegi nasi görmüş doktorun ya kordonu falan benzetmjstir ebnce

Eklentiler

• Screenshot_20240323_213915_com.instagram.android.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 62
Hahahha seç beyen Eylül Lina düşünüyorum ama bakalım son an bile degise bilirim koç burcuyum kararsızlık hepsini taşıyınca kararsız kalmam çok oluyor
Eylul lina güzel tek basina lina ismini cok sevmem ama eylulle guzel olmus canim al benden de o kdr ikizlerim ben de

Eylul lina güzel tek basina lina ismini cok sevmem ama eylulle guzel olmus canim al benden de o kdr ikizlerim ben de
Karar sizlik çok kötü kız valla ben Nisan 15kızım Mayıs 3 oğlum mayısın 15 en küçük oğlum temmuz 21 eşim agustos 20 buda Eylül olucak nasıl sıralanmışiz istesek yaapamyiz ayarsız olunca düzen güzel oluyor

Mayis agustos eylul duye gidiyoruz biz de

Kız o değilde benim göğüslerim hiç büyümedi tam aksine aynı kaldı benim en küçüğü 8 aylık daha emmedi hamile kalınca sanki buyuycegi yerde küçülmüş gibi hissediyorum bakalım ne zaman büyümeye gecicekler ama sıkınca ilk süt geliyor

canım sen sakın yanlış anlama .Aileleri cok erkek istiyosa kendilerine dogursunlar çok sinirleniyorum boyle aptal insanlara. Bunlar hicbirsey haketmiyor ki

Hadi bana gene az kalmış Nisan nasıl beklenir meraktan patlarim burda şimdi ben
Kız bi de beni düşün. En son 13 Mart'ta (13+4) gittik, bebeğim cinsiyetini göstermedi sağolsun fetal DNA 16 Nisan'da çıkacak, eşim de inat etti 17 Nisan'da (18+4) gidelim diye. Neymiş ayda 1 görmek çok normalmiş, sürekli 2 haftada bir gidilmezmiş, sabretmem lazımmış. Ya bi noktada haklı ama nasıl dayanıcam çocuğumu görmeden

Aa olablr ya herkesin buyuyecek dye bsey yoktur bu benim 3.gebelgm ama emzirme fln hic blgm yok ilk bebegim olucak karnimdaki

Aa olablr ya herkesin buyuyecek dye bsey yoktur bu benim 3.gebelgm ama emzirme fln hic blgm yok ilk bebegim olucak karnimdaki
Allah'ın izniyle bu sefer sağlıklı alıcaksın kucağıma kuzunu üzülme sitresin bebeğe geçer

Ayda bir kere normal cnm ama.sende bir ay yerine üç haftada bir git mesele 17 gün git gör. Esinede doktor bus ekilde gelmemi istiyor desen olur belki

Ben iki haftada bir gidiyorum çok özlüyorum napiyim

canım doktorundan anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz kime gidiyorsun ? Doktorumu değiştirme gibi bi düşüncem var da doktor arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…