• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bir önceki kanama bir ay on gün önce olmuştu bana da öyle gibi sanki denk geliyor
Bazen cünkü adet devam edebiliyor. Veya ozamana denk gelen kanamalr. Annem 4 ay gormus mesela anlamamışlar hamile oldugunu. Başka bir sebepten gidince öğrenmişler

Eklentiler

• IMG_6999.webp
    IMG_6999.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Kuzum bir akrabamızda 5. ayda hamile olduğunu anlamış çünkü her ay kanaması olmuş ama normal bir şekilde o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma tabiki korkarsın elinde değil sonuçta bebeğin sağlıklı çok şükür bu tarz durumlarda herkes yat dinlen en önemlisi bu diyor

Nasıl bi kanama sildikçe mi geliyor? Benim de burnum sürekli kuruyor kurudukça temizledikçe beklemiş kanlar çıkıyor afedersiniz kızıma hamileyken de aynılarını yaşamıştım yine okyanus suyu sprey aldım sürekli açıyorum temizliyorum. Ama hamilelikte normal diye endişe etmiyorum tekrar yaşadığım için. sen de tansiyonun normalse endişelenme bence😊
Yok sildikçe değil mesela oturuyorum ya burnum akıyor zannediyorum bileğimi burnuma götürüyorum bi bakıyorum kan akıyo tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor sadece küçük olan biraz düşük çıkıyor onla alakalı değildir heralde

Kızlar doktordan geliyorum sabah kalktım şakır şakır kan boşaldı benden 13 +4 günlük hamileyim. Şu saate kadar 5 ped doldu taştı elim kadar parça düştü kan pıhtısıymış. Doktor kanama alanı ufak ama kanaman çok dedi. Plasenta aşağıdaydı yukarı çıkmış. Doktor da anlam veremedi kanamayı neden olduğunu. Bebeğim yaşıyor ama çok korkuyorum
Canım bu mesajını şimdi okudum, çok geçmiş olsun, bazı gebeliklerde kanama oluyor ciddi bir durum olsa doktor söyler, dinlen ve stres yapma şuan için canım , inşallah hemen geçer de için rahatlar

Hamilelikten dolayı kan hacmi genişlediği için burun kanamalarına da sebebiyey verebiliyormuş canım. Benimde sabahları uyandıgımda burnum acayip tıkalıyı oluyor afedersin peçeteye temizlediğimde kurumuş kan parçaları çıkıyor
Kurumuş değil de direk akıyor benim oturduğum yerde bi anda oluyor peçeteye koşturuyorum kan hacmi yüksek olduğu için şuan bebekten dolayı olurmuş öyle yazıyor senin de dediğin gibi napalım yapacak biriey yok galiba

Endişelenme canım bir çoğumuz hala bu kanamayla uğraşıyor geçecek inşallah korkma

Canım bu mesajını şimdi okudum, çok geçmiş olsun, bazı gebeliklerde kanama oluyor ciddi bir durum olsa doktor söyler, dinlen ve stres yapma şuan için canım , inşallah hemen geçer de için rahatlar
Allah razı olsun canım senden ve yazanlardan. Çok aşırı kanamam oldu çok korktum elim kadar pıhtı düştü 😑resmen travma yaşadım Allah kimseye göstermesin. Üstüm başım kan oldu. Düşünün biir önceki hamileliğimde hiç kanamam olmadı üç hafta önce bebeğin kalbi durmuş. Bunda tam aksine aşırı kanamaya ramen bebeğim iyi çok şükür

Canım sonuçların inşallah çok güzel gelir öncelikle 💖 karın konusunda sakın ama sakın hatır hutur kaşıma. Çatlakları arttırırsın. Hindistan cevizi ve kakao yağı al, kaşındıkça sür göbeğine, hem masaj olur hem kaşıntısını alır hem de nemlendirdiği için çatlak ihtimalini azaltır 🌼
Teşekkür ederim canım 🌸Geçen hamileliğimden bio oil duruyor bitirememiştim ona devam edeceğim sanırım ama işte ben böyle karnıma bişey sürmeyi de sevmiyorum böyle ıslak hissi oluyor ya. Leğen kemikleri olan yerler varya oralar felan çok kaşınıyor gece kaşırken ufak kanatmışım sanırım mecbur süreceğim yoksa kaşıntısı da geçmeyecek

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar <3 ben uykuya doyamıyorum bu ara bir de çalışınca akşamları eve gidince 9-10 gibi uyuyorum hemen sizde durumlar nasıl bu konuda
Bende de aynı sorun vardı özellikle ilk haftalarda..şuan 14 teyim daha dün geç uyuyabilmeye başladım elimizde değil benek aşırı uyku yapıyor ben doktora sormuştum normal demişti ☺️

Allah razı olsun canım senden ve yazanlardan. Çok aşırı kanamam oldu çok korktum elim kadar pıhtı düştü 😑resmen travma yaşadım Allah kimseye göstermesin. Üstüm başım kan oldu. Düşünün biir önceki hamileliğimde hiç kanamam olmadı üç hafta önce bebeğin kalbi durmuş. Bunda tam aksine aşırı kanamaya ramen bebeğim iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun T Tali89 . Pıhtı dahil harfiyen aynısını yaşadım 8 martta.. yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum. 3 ayrı doktora gittim telaştan. Hatta rahim içi kanama yok, plasenta kaynaklı dediler ama kimi hamileliklerde olabileceğini de eklediler hepsi. O günden beri mümkün olduğunca ayaklarımı uzatıp yatıyorum ama sürekli tekrar olacak korkusunu bende atamıyorum üstümden. Sadece şunu biliyorum artık olabiliyor, illa kötü bir şey olacak diye bir şey yokmuş. Sende olabildiğince uzan lütfen, özellikle bu ara.

Canım çok geçmiş olsun 8.haftadan beri kanama kahve leke yaşıyorum 6 haftadır evdeyim kalkmıyorum senin de full istirahat yapman lazım ama kanaman biraz daha fazla iyi olacak inşallah

Kızlar hazır mısınız? Dün akşam bebişkoyu merak ettik iki haftadan fazladır görmüyoruz diye ve şehir hastanesi aciline gittik. Biliyorsunuz benim kendi doktorum 12+4'te %60 kız diye tahminde bulunmuştu. Doktor ultrasonu kapatırken baktı ve dedi ki aaa gördüm erkek bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sfflskf ve galiba ben de pipi gördüm :KK48: 6 Nisanda kendi doktorumuzda kontrolümüz var. Hayırlısı bakalım :dondurma:

canım çok geçmiş olsun rabbim yardım etsin, bebiş iyiymiş çok şükür, sakin ol bol bol dinlenmeye çalış

Bende de aynı sorun vardı özellikle ilk haftalarda..şuan 14 teyim daha dün geç uyuyabilmeye başladım elimizde değil benek aşırı uyku yapıyor ben doktora sormuştum normal demişti ☺️

bir bölüm dizi bile izleyemez oldum valla ama bebişe feda olsun canım, aman onla ilgili bi sorun olmasın da :)

Back
X