• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kontrolden çıktım her şey gayet iyimiş çok şükür ama cinsiyet yüzde yüz olmamakla beraber tahminim yüzde 70 erkek dedi doktor 😅🥰 bakalım sağlıklı olması ikili testi beğenmesi çok mutlu etti. Bir ay sonra da inşallah netleşir cinsiyet sonra ona göre hareket ederiz 💃🏼😄 Papatya0593 Papatya0593
Ya maşallah hadi gözün aydın☺️bence erkektir değişmez artık ama beklemekte fayda var😅

Kuşuuumm çok sağol canım benim 🥰🥰 amiiinnn hepimiz sapa salim kavuşalım inşallah senin ikizler kesinleşti dimi ben baya yoktum buralarda telim tamirdeydi kaçırdım hep noldu ikizcanlar 🥰

Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🤲🥰
Erkek annesi olmakta çok güzel bi duygu inanılmaz bi özgüven ve güç veriyor insana oğluma her baktığımda delikanlı hallerini görüyorum sanki böyle boyum kısacık kalmış o sırık gibi uzamış elini omuzuma atmış beni gezmeye götürüyor 🥲 hep bunu hayal ediyorum nedense 🤲
Tabi insanın kızkardeşi varsa inanılmaz bi duygu az önce kızkardeşimle konuştuk ağlaştık 🥲 Rabbim onada hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah 🥰
Ay bugün çok mutluyum hep dua edesim var valla 🥰
Kuzum benim düşünmen yeter ♥️ Kaybolan ikiz sendromu yaşıyoruz. Benim bebişko Allah'ıma çok şükür ki büyüyor, sağlıklı. Boş kese de küçülüyor, daha doğrusu bebişko o boş keseyi eziyor dersem hiç de abartmış olmam 😁 boş keseden dolayı ikili tarama testi yapmadı doktorum bana. Sonucu bozarmış çünkü. Ama yine de ense kalınlığına baktı, normal ölçülerdeymiş. Biz de fetal DNA testi yaptırdık, sonucu bekliyoruz 3-4 haftada çıkar dediler. En geç nisanın 16 sında sonuçları alacağız inşallah 🙏🏻 Geçen hafta kontrole gittik cinsiyeti görme ümidiyle ancak bizim minik utangaç ve uykucu çıktı. Çocuğu uyandırıp da bi döndürüp bakamadık 😂 önümüzdeki aydan ümitliyim 😂

Cinsiyeti kız çıkan annişler Size de ultrasonda dudakları gösterdi mi ya kıyafet almak istiyorum ama ya yine değişirse diyekorkuyorum çünkü ilk tahmini erkekti 😕

Cinsiyeti kız çıkan annişler Size de ultrasonda dudakları gösterdi mi ya kıyafet almak istiyorum ama ya yine değişirse diyekorkuyorum çünkü ilk tahmini erkekti 😕
Bence kız çıkan anneler ulturoson resmi atsın bizde bakalım resme bizim kide aynımı die meraktan catliycam artık bugün doktorla konuştum kız olabilir diyip durdu beklemek varya çok zor 29 bekle diyor hala

Kızlar çok mutluyum hastaneden geldim ikili taramalarımız temiz çıkmış bebişimde haftasından ilerde gelişimi çok güzel dedi Allahım şükürler olsun 🤲🤲
Veee gelelim sürprize 🐣🐣🐣
Kızım oluyo Allah'ın izniyle 👧 2. Kızım oluyo şükürler olsun bir tanede oğluşum var zaten 🥰
En başından beri kız hissediyodum hislerim doğru çıktı 🥰
Şimdi akşam için hazırlık yapıcam kızım okuldan eşim işten gelince güzel haberi onlarada vericem inşallah 🥰
Ama herkesten önce sevincimi sizlerle paylaştım iyiki varsınız kızlar 🥰🥰Eki Görüntüle 3404938
Ay bende kız hissediyorum belki içimize doguyordur bak içine doğmuş kız demişsin kız olmuş bende oğlumda oğlan diyordum oğlan çıkmıştı bundada kız diyorum bakalım 😍😍

16. Haftadan Barlas prenstem selamlar teyzelerii🥰 Haftayı göbiş güncellemesiyle kapatalım istiyorum☺️🧿

Eklentiler

• IMG_7676.webp
    IMG_7676.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 128
Ay kızlar bana da bir iştah açılması geldi inanamazsınız. O kadar çok yiyorum ki 😳 2 haftada 3 kilo aldım. 4 ayda 1 kilo aldım diye sevinirken yine totalim ayda 1 kiloya denk geliyor. Ama sıkıntı benim bacaklarım inanılmaz şiş ya sizde de oluyor mu? Tüm gün bacaklarımı sallandırıyorum ondan mıdır bilemedim de. Bu hızla sumo güreşcisi gibi olacağım doğurana kadar 🫣

Ay kızlar bana da bir iştah açılması geldi inanamazsınız. O kadar çok yiyorum ki 😳 2 haftada 3 kilo aldım. 4 ayda 1 kilo aldım diye sevinirken yine totalim ayda 1 kiloya denk geliyor. Ama sıkıntı benim bacaklarım inanılmaz şiş ya sizde de oluyor mu? Tüm gün bacaklarımı sallandırıyorum ondan mıdır bilemedim de. Bu hızla sumo güreşcisi gibi olacağım doğurana kadar 🫣
Ayakları dik tutarak uzan ya da sandalyeye koy öyle otur bi süre belki ödem oluyodur canısı

Bence kız çıkan anneler ulturoson resmi atsın bizde bakalım resme bizim kide aynımı die meraktan catliycam artık bugün doktorla konuştum kız olabilir diyip durdu beklemek varya çok zor 29 bekle diyor hala
Bana vermedi canım perinatologa gittim kanama için detaylı iç organ baktı falan bide cinsiyeti tahmin

Sana genital gösterdi mi canım yoksa tahmin mi sadece

Kizlar ben de gobegim indi bebegim nerede diye 3 gun once zırıldaniyordum bu sabahtan şok etkisi yaratan bir göbekle uyandım gaz falan yok yani aksam oldu hala duruyor. 3 gün onceki ve bu aksamki gobegimi atacagim siz de şok olun😃

Kizlar ben de gobegim indi bebegim nerede diye 3 gun once zırıldaniyordum bu sabahtan şok etkisi yaratan bir göbekle uyandım gaz falan yok yani aksam oldu hala duruyor. 3 gün onceki ve bu aksamki gobegimi atacagim siz de şok olun😃

Eklentiler

• 1000045906.webp
    1000045906.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 106
  • 1000045536.webp
    1000045536.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 102
Bu nedir ne oldu bana boyle bir açıklayın 😃 bu arada baktim foto tarihine yanlis soylemisim minik göbek pazartesi sabahina ait. Koca gobek şimdi

BAcak arasını gösterdi şuan pipi yok dedi belki küçüktür bekleyelim dedi yoksa kız dedi ama bekleme taraftarına geçti 29 zunda belli olur dedi şuan sana ne kız diye bilirim net nede erkek dedi gördüğün gibi pipi yok dedi TM dedim
Sana genital gösterdi mi canım yoksa tahmin mi sadece

Back
X