2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar patates alerji yaptı sabahrsn beri kusuyor kızım öksürük hırıltı gözlerde sulanma var
grupta henüz inek sütü alerjisi olan çıkmadı di mi? çıktıysa da ben kaçırdım ama 2 tane patates alerjisi durumu oldu. çok garip ya, hiç tahmin etmezdim. patateslerde bi sıkıntı mı var acaba komplo teorisi üreticem az kaldı

Çok geçmiş olsun şimdiye kadar hiç yemediğin bir şey yemediysen senden kaynaklanmıyodur ya 3 gün kuralıyla yapıyosun dimi

Dayanamadım acile götürdüm kanında enfeksiyon çıktı yüksek dedi doktor yatıralım dedi ama ben yatırmadım özel hastaneye o kadar durumum yok sigortamızda daha başlamadı çok üzgünüm ya crp 33 çıktı ilaç verdi 2 gün düşmezse getir dedi doktor ne oldu böyle birdenbire anlamadım ya

ÇOk geçmiş olsun ya nasıl hasta oldu ki öyle misafir falan gelmiş miydi son günlerde

idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? o da crp den mi anlaşılıyor acaba? çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir çabucak

Yok canım persentilde bizim boy hep önden gidiyor zaten 66 ortalamada güzel yani boyu
evet evet bizim ebe de baktı ilk kez bu aşı gününde. persentil olarak çok iyi dedi ama oranları söylemedi ben de merak ettim. çünkü ben kendim internetten bakınca çok iyi çıkmıyordu.

Ben kaç gün oldu sayamadım artık hala aynı. Bugün biraz düzelir gibi olmuştu en azından gündüz o kadar ağlamamıştı ama akşam üzeri yeniden başladı. Günde 3 kez uyutuyorum ben ilk 2 uyku nispeten daha kolay oldu ama 3. Ye bir türlü dalamadı en son uyutmadım. İftardan sonra da akşam uykusuna yatmak istemedi dışarı çıkardım arabada uyudu

idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? o da crp den mi anlaşılıyor acaba? çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir çabucak
Eğer idrar yolu enfeksiyonu mesanede değil de böbreklerdeyse crp yükseliyor kanda ama bunun ateş de yapması lazım. Nefroloji uzmanı öyle anlatmıştı bize.

Çok geçmiş olsun devlet hastahanesine götür istersen

Tamam canım çok sağol o şekilde yapayım ben

Ateşine bakın ben farketmemişim ateşten kusma hırıltı başlamış üst solunum yolu enfeksiyonu yapmış. Alerjide genelde sıkıntılı durum boğazda şimdi ve nefes alamama görürürz bu ciddidir kızarıklık durumu beni korkutmaz dedi. Bakıcınızı uyarın benim gözümün önündeydi ağız dolusu süt geldi boğuluyordu neye uğradığını şaşırdı kızım korktu. Daha kusmaz sandım koydum yine kustu onu çıkaramadı geri yuttu

Çok geçmiş olsun. Belki devlet Hastanesi'nde normal poliklinikten fikir alırsınız tedavi için.

Patates değilmiş enfeksiyon kapmış kızım gece acile gittik
Çok geçmiş olsun kızlar ne oldu ya acaba birdenbire? Üşütme ya da hastalığı olan biriyle bir arada olma durumunuz oldu mu? Birinden mi kaptılar ki Allah acil şifalar versin bebişlere

bizim sorun galiba şu oldu, ben gündüz uykularını ayarlayamadım. ramazandan dolayı evin programı değişti, yatış kalkış vakitleri erkene geldi. sabah 8de uyanıp 10 gibi tekrar uyumak istiyor. 10da uyuyup 12de zor kaldırıyorum sanki gece uykusunun devamı gibi çok garip. sonraki bütün uykular da nanay oluyor. gündüz uykularını daha kısa tutucam. gündüz uykuları nasıl sizin? ne kadar süresi toplam? bizim de aynı sabah ve öğlen uykusuna iyi dalıyor, iyi uyuyor. ama üçüncü uyku zamanı hem ağlıyor hem de uyumaya direniyor. gece de aynı şekil :/

Eğer idrar yolu enfeksiyonu mesanede değil de böbreklerdeyse crp yükseliyor kanda ama bunun ateş de yapması lazım. Nefroloji uzmanı öyle anlatmıştı bize.
ateşi vardı bu bebişin de. öyle hastaneye gittiler. ama doktor anlardı herhalde öyle bişey olsa. özellikle kız bebeklerde idrar yolu enf. çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…