• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Valla bana da 12. hafta ikili taramada %60 kız dedi ama %60 düşük bir oran djfskfn zaten %50 idi. Ben de daha 2 hafta sonra muayenemde öğreneceğim diye umuyorum 16. hafta oluyorum nasipse :anneadayı:
İkili taramam da bana kız a benziyor demişti sevinmiştim ama erkekmiş 🫠 bir oğlum daha var bakalım nasıl olcak 😅

Kızlar ultrasonum vardı ṣükür herṣey normal. Sizce cinsiyeti ney. Oturduğum ülkede 20 haftayı beklemem lazım... bekleyemem ben 😂
20240321_105015.webp
20240321_105103.webp

Aminn inşallah canım hiç birimiz yaşamayalım inşallah🤲 Analığı ilk o gün hissettim sanki. Hastaneye giderken elimi yüzüme sürdüm, ter damladı elimden. Çok şükür Rabbim bağışladı bana bebeğimi. Kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, bir daha da yaşatmasın 🙏🏻
Amin canım çok büyük bir imtihan çok şükür iyisiniz

Ay kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş.Bana 12+6 da erkeğe benziyor dedi.Bugün perinatolog kız dedi hatta genital bölgeyi gösterdi ben 2 3 tulum almıştım. bugün de favorim full kız kıyafetleri oldu ama yinede güvrnrmedim 😂😂 değişir mi ki bidaha A adenliya canım senin de sanki böyleydi demi

Son düzenleme:
Ay kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş.Bana 12+6 da erkeğe benziyor dedi.Bugün perinatolog kız dedi hatta genital bölgeyi gösterdi ben 2 3 tulum almıştım. bugün de favorim full kız kıyafetleri oldu ama yinede güvrnrmedim 😂😂 değişir mi ki bidaha A adenliya canım senin de sanki böyleydi demi
Kız aynen benimde bole oldu perinatolog kız dedi bizim doktor hala erkek dio. Perinatologa olan guvenşn sarsılıyor🙈🙈

Genitalde dudakları gosterdi mi gosterdiyse kızdır. Bizde henuz bişey yoktu gittigimde🙈🙈 bide malum durumlar olunca cinsiyete hiç düşemedik

Genitalde dudakları gosterdi mi gosterdiyse kızdır. Bizde henuz bişey yoktu gittigimde🙈🙈 bide malum durumlar olunca cinsiyete hiç düşemedik
Evet canım gösterdi önceki farklı deyince ufak Bi şok yaşadık 😂çin,burdaki tahmin ve rüyalarım hep erkekti ters köşe etti minnoşum 😂😂😂🥹🥹

Back
X