• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Çok sevindim gözünüz aydın olsun canım🥰🙏🏻 Darısı başımıza olsun, heyecandan günler geçmiyor sanki🥲Kaç günde geldi sonuçlar ?
Teşekkür ederim canım benim, sen de güzel haberi alacaksın inşallah en kısa zamanda. Genoksla çalıştım ben bugün 7.iş gününde geldi

Senin gene haftan daha ileri öğrenirsin en geç önümüzdeki hafta bence benim daha var 😁 tahmin söyledi ama net değil dedi doktor netleşene kadar beklicem 😍
Valla bana da 12. hafta ikili taramada %60 kız dedi ama %60 düşük bir oran djfskfn zaten %50 idi. Ben de daha 2 hafta sonra muayenemde öğreneceğim diye umuyorum 16. hafta oluyorum nasipse :anneadayı:

Teşekkür ederim canım benim, sen de güzel haberi alacaksın inşallah en kısa zamanda. Genoksla çalıştım ben bugün 7.iş gününde geldi
Çok çabuk gelmiş çok sevindim ☺ inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum ben de güzel haberleri 🙏🏻 tabloya baktım şimdi aynı günmüş bebişlerimiz True_orange True_orange 🥰 6 kişiyiz hatta aynı gün olan :)

Valla bana da 12. hafta ikili taramada %60 kız dedi ama %60 düşük bir oran djfskfn zaten %50 idi. Ben de daha 2 hafta sonra muayenemde öğreneceğim diye umuyorum 16. hafta oluyorum nasipse :anneadayı:
O zaman kesin öğrenirsin gösterirse canım zaten detaylı zamanı geliyor siz baya yaklaştınız o zaman kesin öğrenilir 😍

İntergen’e verdim ben canım. Cumartesi günü. Bakalım kaç güne gelecek sonuç🥹senin İspanya’ya gitmişti değil mi ?
Sanırım fransaydı eurofins. 2 hafta diyorlar ama doktorum 10 güne kadar geliyor genelde dedi. Ama gec olsun güç olmasın iyi haberlerle gelsin hepimizinki

Bebişe 2 tane takım aldım dayanamadım, kendime de şimdiden belki hastanede giyerim diye önü düğmeli pijama takımı aldım, AZCIK erkenci miyim acaba :D

Merhaba arkadaşlar sat göre 12+2 usg göre 13+0
Dr baktı bebiş göstermedi cinsiyeti öğrenemedim. Merak ettim nub dan anlayan var mı
IMG_20240321_171851.webp

Back
X