2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bugün 6+0 olduk. Sütlü kahve rengi akıntı var 3 gündür bende. Doktorum kanamaya dönerse gel demisti yani dönmedi ama renginden hoşlanmadım başka bu renk akıntı yasayan var mı normal mi

Merhabalar, ben de eylül annesi olucam Allahın izni ile.. son adetim 1 aralık. Su an 6+2. 2 gün sonra kalp atışlarını dinleğe bileceğim çok mutluyum🥹🥹🥹
Tebrik ederim canım 🙏🏻🩷 Hoşgeldin aramıza 💕 Keseyi gördün mü peki , nasıl geçiyor günlerin belirtiler varmı ? 🤗

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADI 🤰🏻
YAŞ ❔
SAT 🎀
KESE 🐣
KALP ATIŞI 💓
ŞEHİR 🌞
ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET 👶🏻
CİNSİYET 👧🏻👦🏻
İSİM
🧿
@merve06342416.11.2023
@gamisel2520.11.2023
Fatmaben Fatmaben 2922.11.20236+0 💕BURSA 🌞KIZ 🩷
@bluedarkk2126.11.20234+4 💕6+4 💓ADANA 🌞ERKEK 🩵
Linakiz Linakiz 2727.11.20235+3 💕6+3 💓TEKİRDAĞ 🌞KIZ 🩷
@Laleeeem2527.11.20236+1 💕6+1 💓
labaysegul labaysegul 4028.11.2023ADANA 🌞KIZ 🩷
@valeria82828.11.20235+0 💕İSTANBUL 🌞KIZ 🩷
@sencop3029.11.20235+1 💕6+1 💓İSTANBUL 🌞
@elifmel***30.11.20135+4 💕6+2 💓AMASYA 🌞KIZ 🩷
@Dilaryy***30.11.20235+0 💕
@turuncukusunguncesi2930.11.20234+6 💕İSTANBUL 🌞
@elaceyda3201.12.20235+5 💕İZMİR 🌞
E _-ebruli-_ 2801.12.20234+5 💕İSTANBUL 🌞
@NewHopes3802.12.2023KOCAELİ 🌞
@minabsrn***02.12.20234+4 💕
@Aselinannesii***03.12.2023
@evremm22***03.12.2023
B BetulHanim ***04.12.20235+4 💕
@xessica2906.12.20234+5 💕DÜZCE 🌞KIZ 🩷
@elena102709.12.2023İSPANYA 🌞ERKEK 🩵
S Sevimli_35 2511.12.2023İZMİR 🌞
@adenliya15.12.2023
Kayitli93 Kayitli93 3016.12.2023DİYARBAKIR 🌞
@elifadgzl472724.12.2023ADANA 🌞KIZ 🩷
@dearvicky36***4+6 💕
@sutlac4029***KAYSERİ 🌞
Tebrik ederim canım 🙏🏻🩷 Hoşgeldin aramıza 💕 Keseyi gördün mü peki , nasıl geçiyor günlerin belirtiler varmı ? 🤗
Çok teşekkür ederim🥰 henüz ultasonda olmadim. 6+5 verdi doktor randevuyu. Siddetli bulantilarim oluyordu, doktor ilac yazdı. Simdi daha iyiyim şükür.

Kızlar bugün 6+0 olduk. Sütlü kahve rengi akıntı var 3 gündür bende. Doktorum kanamaya dönerse gel demisti yani dönmedi ama renginden hoşlanmadım başka bu renk akıntı yasayan var mı normal mi
Hayırlı olsun 😊 Bende de oldu o akıntı. Doktorum bu akıntı doğal, kese büyüyüp kendine yer açtıkça kahverengimsi akıntı olabilir dedi. Aktif parlak kırmızı kanama olmadığı sürece endişe etmiyor doktorlar. Umarım kontrol zamanınız yakındır, içiniz rahatlar sonrasinda 😊

Resmen duygusal bir bombaya döndüm eşimin hiçbir şakasını kaldıramıyorum her şeye ağlıyorum mahvettim adamı bence 🥲
Normal canım bunlar ya eşinde idare etsin birazcık baba olucak eşlerimizde hormonlarımız tavan yapıyor bu ara 🤣 biraz naz olsun takma kafaya

Sadece bir akşam oldu progestan vermediler mi size
Hayır vermedi gittiğim doktor. Yarına randevu aldım. İlk önce bebeği görelim dedi inşallah yarın görülür. Birde ben hamile olmadan bir gün önce kas gevşetici iğne oldum ve hapını içtim acaba sorun olur mu evham yaptım iyice

Kızlar ben 6+0 da doktora gittim doktor kalp atışına bakmadı bile sağlıklı dedi kese boyutu olması gerektiği gibi dedi ama 6+1 de kalp atışını duyan var normal mi bana 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bir sorun yoktur dimi

Selam kızlaar bugün 6+2 ile kalp atışı duyduk. ❤️ Pazartesi daha da güçlü bir kalp atışı için tekrar muayeneye çağırdı doktorumuz . 🥰
Karından ultrasonla geçen hafta keseyi görmüş bu hafta da kalp atışını duymuş olduk henüz vajinal ultrason durumumuz olmadı hep de hazırlıklı gidiyorum daha net görürüm diye ama doktorumuz vajinale bakmak yerine iki gün sonra tekrar gelin dedi daha rahat duyarız dedi bu daha çok hoşuma gitti. 😍🥰
Bu mutluluk isteyen herkese nasip olur umarım. 🙏🏻 Sorunsuz hamilelikler diliyorumm.
Not: biz 2023 eylül ayının sonunda doğum teminatlı sigorta yapmıştık ve bekleme süresi olan 1 ayı beklemiştik. İkinci ay hamile kaldım. Tam denk gelmiş oldu. Belki şu anki hamilelikleriniz için geçtir ama gelecekte yine planlarsanız doğum teminatlı sigortanızı yaptırın derim.
9bin lirayı 12 taksitle ödüyoruz. Doktorumuz da bize yardımcı oluyor hemen hakkımız bitmesin diye 10 gün içerisinde kontrol istiyor. Aklımıza gelmezse diye hatırlatıyor. Çok hoş. ❤️ Paket fiyatları da artmış ama yine de gelecek için aklınızda bulunsun. 🥰❤️🙏🏻
Yaş 27
Kese 5+4
Kalp atışı 6+2 ❤️
Bende iyiki yapmışım canım yoksa özel hastaneler soygun 4 muayene hakkım kaldı martta yemiketecem

Kızlar ben 6+0 da doktora gittim doktor kalp atışına bakmadı bile sağlıklı dedi kese boyutu olması gerektiği gibi dedi ama 6+1 de kalp atışını duyan var normal mi bana 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi bir sorun yoktur dimi
Muayene sırasında sormadın mı canım belki daha kese küçüktür o yüzden duyulmucağını bildiği için bakmamıştır bebek gözükmediyse henüz o yüzden olabilir mi 🙄 Ama bence 2 hafta bekleme bu hafta içi farklı bi yerde muayene olabilirsin en azından için rahatlar 🙏🏻

Vajinal mi baktılar karından mı canım

Hayırlı olsun 😊 Bende de oldu o akıntı. Doktorum bu akıntı doğal, kese büyüyüp kendine yer açtıkça kahverengimsi akıntı olabilir dedi. Aktif parlak kırmızı kanama olmadığı sürece endişe etmiyor doktorlar. Umarım kontrol zamanınız yakındır, içiniz rahatlar sonrasinda 😊
Cok tesekkur ederim, çarşamba günü sabah erkenden randevum var. Umarım kalp atışını görebiliriz 🫠

Muayene sırasında sormadın mı canım belki daha kese küçüktür o yüzden duyulmucağını bildiği için bakmamıştır bebek gözükmediyse henüz o yüzden olabilir mi 🙄 Ama bence 2 hafta bekleme bu hafta içi farklı bi yerde muayene olabilirsin en azından için rahatlar 🙏🏻
Sormadım kuzum kese 10.43mm 2 hafta sonraya randevu bulabildim başka bir doktora ne yapsam bilemedim

X