2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Mama sandalyesi link istiyorum kızlar ben karar veremedim sizler neler kullanıyorsunuz hangileri daha iyi kullanışlı
Ben joie mimzy lx aldım ama benim oğlum aşırı hareketli onun için böyle bir model tercih ettim düşer falan diye korktum bize doktor bile mama sandalyesi çok güvenli olsun bu kendini düşürür dedi

Rica etsem aldığınız oto koltukların linkini yada modelini söyleyebilir misiniz bende araştırıyorum bu ara ve bayramda uzun yolculuk edeceğiz bu ay almam lazım
Canım bizimkini arkadaşlarımız tavsiye etti. Onların çocuğu 2,5 yaşında, 6.aydan beri kullanıyorlar. Çok araştırıp almışlardı. Dönebilen olması ve yere sabitlenmesi önemli demişlerdi, en uygun model buydu. 5 kademesi var ama ben kademelerde çok büyük fark göremedim, en yatar pozisyonu bile baya dik. İçinde yenidoğandan itibaren kullanmak için bi yastık aparatı var. Onu çıkarınca da biraz gömülüyor içe, ama bence büyüyünce daha iyi olacak. Ben o aparatla oturtuyorum. Benim için en önemlisi dönebilen olması cidden, çünkü oturmak bi mücadele. Ben kasımda almıştım, fiyatı şimdi 2 katına çıkmış

Joie Spin 360 Derece Dönebilen Isofixli Oto Koltuğu 0-18 kg
Alıcam kuşum şuan sleepy 5 numaradayız iz yapıyor molfix 6 mı alsam sence
Canım benim bebiş 7 kilo ama üst bacakları tombik. Ben molfix 4+ (4 plus) almıştım o bile sıkıyor. 5 numara 11-18 kg diyor ama bir de onu deneyeceğim, çünkü. 4 de 4+ da çok sıkıyor. Bence sen 6 alıp bi bak.

Baya pahalıymış ya

Kızlar bebeğimin karnı yumuşak ama karnına masaj yapınca biraz guruldama gibi ses geliyor gazı mı var acaba ? Sık uyanmalar gaz mı diş mi bilemedim diş etleri de şişmiş ama uyanıyor kucağıma alıp emzik verince yatışıyor tekrar uyuyor

Aha 2. Patates vakası doktora mı gitseydiniz acaba ya dudaklarda şişme var mı
Yok herhalde dikkat etmedim boğuluyordu sütü çıkarttı 5 dakka sonra tekrar kustu hemen alamadım geri yuttu çocuğum ben çok az bal kabağı vermiştim ilk gün patates bişey yapmadı diye emin olamadım hangisi. Yediğim bişeymi yaptı onuda bilmiyorum ilk kes böyle oldu akşama kadar midesi bulandı tıkandı öğürdü nefessiz kaldı.

Ay çok geçmiş olsun. Dikkatli olmak lazım, bence tek gıdayla devam et canım sonrasında. Üçüncü gün de çıkabiliyormuş çünkü

Çilek 1 yaşına kadar yasak bebeğim aslında vermesen mi
Allah Allah çok şaşırdım ben ya. Bakla, bal, şeker, tuz dışında her şey serbest demişti Osman ginilal
Kabuklu meyveler olucak mandalina portakal çilek vermiyorsun dedi sormadım bende.
Sudid hepsini vermem peki ya ben çok bilinçsiz gittim bu sefer ya da doktor çok pimpirikli gitmiş. Osman gönülalin muridiyim ben ya

Heh evet işte. Bende hep böyle okudum. Dinledim. Ama portakalı ilk verdiğimde karnı ağrıdi bence. Asit meselesi doğru olabilir. Pişik yapıyormuş bazı bebeklerde. Ama ben şu besin emziklerinden almıştım denedim. Yerken sevdi ama sonra karnı ağrıdı. Cilegide eksi buldu pek sevmedi bence. Belki benim aldığım çilekler eksi olduğu içindir. Yani neyse ben en sona saklayayım bu besinleri patlıcani da yaz sonuna doğru veririm 9. Ay falan oluyor gerçi. Cokta elzem değil sonuçta Allah ömür versin veririz bu besinleri de. Şimdilik daha az riskli olanları vereyim. Teşekkür ederim kızlar

benimki de 7 buçuk 8 arası boyu ne kadar senin bebişin? vaktinde doğanları yakaladık mı merak ediyorum da

Kızlar ya ben bugün muz ezip verdim zeytinyağı ile. Sonra hırıltı oldu ve oynarken ağlıyordu. Bir baktım birazını kusmuş ve burnundan falan gelmiş. Ya sabahları ben işte oluyorum. Bir gün önceden akşamüstü verdiğim ürün ertesi güne etki eder mi? Ben yokken kusup boğulur mu ki? Ben yanındayken oldu ve geç fark ettim. S Sunshine1 sen böyle bir vaka yaşayınca ben bayağı korktum. Bakıcı görmezse vs.

Kızım bugün ilk defa döndü yüzüstüne çok duygulandım ve poposunu kaldırıp azcık azcık ilerliyor emeklemek uzak değil gibi
ayy maşallahh ben bile duygulandım senin için. bizimki bacakları devirerek yarım dönmüştü ya sonra unuttu gibi. bir süre hiç yapmadı. bugün yine yapmaya başladı ama yarım dönüyor sadece. ne zaman tam dönecek çok merak ediyorum hem üzülüyorum büyüyor diye hem de bir an önce büyüsün yürüsün konuşsun falan istiyorum. çelişkilerrrr

Delirmeme ramak kaldı. Uykusu geliyor uyuyamıyor bir türlü ve kıyameti koparıyor. Her yolu deniyoruö uyutmak için. Emerek uyumasına bile razıyım ama yok.
bugün 3. günümüz biz de aynı durumdayız. iftar davetlerinden dolayı uyku saatlerimiz gecikti, ona bağlamıştım ama yok artık başka bir şey bu. uykudan ölüyor ama uyumamak için direniyor sanki. tam dalacakken sesli sesli ağlamaya başlıyor falan. 6. ay çok saçma geçti ya. bir hafta düzenliyse 1 hafta perişan olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…