2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Ayy çok sasirdiimmm sağlıkla gelsin inşallah erkek anneleri arasından elendik demek alışveriş yapmış mıydın bari
Yok hiç bişey almadım bi tane zıbın hariç onu da ilk öğrendiğimde heves edip aldım ama bir sürü hazır etmiştim sipariş vericektim hepsi erkek kıyafetleriydi şimdi sil baştan inşallah değişmez bidaha

Linakiz canım ben uzun süredir buradayım ama ekletmemiştim kendimi benide ekler misin listeye
Yaş 26
Sat 1.12.2023
Kese 6+5
Kalp atışı 8+0
Şehir İstanbul
Annenin hissettiği erkek
Tahmini doğum 4.09.2024

Ya bide benden kan aldılar yine ne testi yapcaktı onu da anlamadım cinsiyet konusunda şaşkınlıktan Ben her hastamda istiyorum 15-20 haftalar aası dedi

Merhabayınlarrrr uzun süre bu siteyi takip edip sonunda anne olabileceğim inşallah Eylül de. Şuan 12+2 yiz 11+2 de doktorumuz folik asitten multivitamine geçirdi ama çok pis kokuyor içince direk istifra ediyorum her gün - ki 11 hafta da toplasan bir hafta kusmadım - haplar çok tetikliyor ama vitamin de önemli doktor ara ver dedi ama bebike zararı olur mu acaba hem ara verip geri başlayacağım geri aynı senaryo .

Kızlar meraba bende 14+2 deyim size sormam gereken bi konu var benim gündüz mide bulantılarım hiç olmaz nadir ama geceleri içim dışıma çıkıyor ve ilaç dahi fayda etmiyor ne zamana kadar sürer bu durum bi fikriniz var mı yada kullandığınız bi yöntem?

Ben 15. Haftamdayımm yine de emin olamıyorum nasıl ikna edicem kendimi
Ultrasonda bacak arasında üç çizgi gördüyseniz net kız oluyor

Pipi için de kan akışına bakması lazım kordonla karışmaması için

Gözünüzle görürseniz inanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…