Yok hiç bişey almadım bi tane zıbın hariç onu da ilk öğrendiğimde heves edip aldım ama bir sürü hazır etmiştim sipariş vericektim hepsi erkek kıyafetleriydiAyy çok sasirdiimmmsağlıkla gelsin inşallah erkek anneleri arasından elendik demek alışveriş yapmış mıydın bari
13. Hafta canım yüzde 100 kız dediKaçıncı haftadasn canımm banada kız dedii
Maaşallah canımm benimKızlar selamlar, ikili testimizin sonucu çıktı. Şükür yavruş düşük riskli çıktı elhamdülillahSizlerle de paylaşmak istedim
Canım ramze tuttu mu sendeKaçıncı haftadasn canımm banada kız dedii
Ay haftası da küçük helal olsun doktora yüzde yüz demiş13. Hafta canım yüzde 100 kız dedi
Hoşgeldin aramıza bebeğimLinakiz canım ben uzun süredir buradayım ama ekletmemiştim kendimi benide ekler misin listeye
Yaş 26
Sat 1.12.2023
Kese 6+5
Kalp atışı 8+0
Şehir İstanbul
Annenin hissettiği erkek
Tahmini doğum 4.09.2024
Ben 15. Haftamdayımm yine de emin olamıyorum nasıl ikna edicem kendimi13. Hafta canım yüzde 100 kız dedi
Kız mı çıktı canım
Amin inşallahAllah razı olsun canım unutmamışsın beni.Çok sevindim temiz çıkmasınaBen de dün verdim inşallah benimki ve bekleyen herkesin ki temiz çıkar
Ultrasonda bacak arasında üç çizgi gördüyseniz net kız oluyorBen 15. Haftamdayımm yine de emin olamıyorum nasıl ikna edicem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?