Ben eurofinsde yaptırdım, fransaya gönderiyorlar. 370 euroydu sanırım fiyatı da.Arkadaşlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ben de ancak güvenilir olması çok önemli. Doktorum Genox firmasını önerdi ama çok fazla şikayet okudum hakkında. Geç gelmesi, yanlış sonuçlar, saygısız tavırlar vs. gibi. Ben de bu sabah bilgi almak için aradım açmadılar, yazdım cevap vermediler. Saatler sonra geri döndüler ve bölge sorumlusunun tavrı çok da hoşuma gitmedi. Kafam korkunç karıştı açıkçası. İntergeni de çok duydum ya da başka da tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurumEn iyisi diyebileceğimiz, güvenilir hangi firmalar var? Öyle bir süreç ki çok doğru adım atmak istiyoruz hepimiz haliyle
Siz verdiniz mi beni çok düşündürüyor kararsızımEvet ikili tarama kontrolü ekstra olarak bide kan veriyorsun
Siz yaptırdınız mı ben kararsız kaldımUltrasonda burun kemiği ve ense kalınlığına bakıldıktan sonra aynı gün kan da vereceksiniz.
Aaa ne değişik ilk defa görüyorummmm
Doktor tahmin etti sadece erkek diye şuan tutuyor çin takvimiyle netleşirse bakcaz durumaSelam kızlar uzun zamandır ilk defa ancak bakabiliyorum sayfaya cinsiyetimiz perşembe belli olacak inşallah Çin takvimine bakıp doğru çıkan oldu mu acaba aranızda merak iştehayırlı ramazanlar dilerim ayrıca
Yani uslu diyemiyorum yaramaz da diyemiyorumilki uslu mu bari benimki çok bireysel bir çocuk beni zorlamıyor diye rahatım da doğunca işler değişmese bari
Ayyy çok güzel haber maşallah of bu 2 li test işine hiç girmesek mi yaKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkekzaten erkek hissediyordum
Benim de kontrol perşembe ya 2 li için usg m var ve hala acaba vazmıgeçsem diyorumBenimde perşembe günü gerçekten geçmek bilmiyor
Kız sen ne goruyosun acabaAaa ne değişik ilk defa görüyorummmm
Evet yaptırdım. Neden kararsız kaldınız ki?Siz yaptırdınız mı ben kararsız kaldım
Ayy sizlerin iyice az kalmış benim daha 15 gün varBenimde perşembe günü gerçekten geçmek bilmiyor
Evet canım 1 tüpte senden kan alacaklarKızlar bende 11+2 oldum. 25 Marta tekrar randevu aldım ense kalınlığına ve burnuna bakıcam dedi o zaman da 13+1 oluyoruz. İkili tarama dedikleri bunlar mı internetten baktım ama çokta bişi anlamadım.
Çok teşekkürlerBen eurofinsde yaptırdım, fransaya gönderiyorlar. 370 euroydu sanırım fiyatı da.
Premed Prenatal Tanı diye de geçiyor ismi
Canım ben 3 doktordan da genoksla ilgili iyi seyler duymadım. Ad genetikte yaptır gem uygun .ben ankarada yasiyorum ankarada yapılıyor belki senin bulundugun sehirde de vardirArkadaşlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ben de ancak güvenilir olması çok önemli. Doktorum Genox firmasını önerdi ama çok fazla şikayet okudum hakkında. Geç gelmesi, yanlış sonuçlar, saygısız tavırlar vs. gibi. Ben de bu sabah bilgi almak için aradım açmadılar, yazdım cevap vermediler. Saatler sonra geri döndüler ve bölge sorumlusunun tavrı çok da hoşuma gitmedi. Kafam korkunç karıştı açıkçası. İntergeni de çok duydum ya da başka da tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurumEn iyisi diyebileceğimiz, güvenilir hangi firmalar var? Öyle bir süreç ki çok doğru adım atmak istiyoruz hepimiz haliyle
Evet canım verdimSiz verdiniz mi beni çok düşündürüyor kararsızım
Hahahas şükür şimdi görüyorumHamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
Linakiz bu işe el at canım ilk sayfaya eklemek istersen
Çok teşekkürlerCanım ben 3 doktordan da genoksla ilgili iyi seyler duymadım. Ad genetikte yaptır gem uygun .ben ankarada yasiyorum ankarada yapılıyor belki senin bulundugun sehirde de vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?