2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar doktorum multivitamin demir ve D vitamini yazdı.Bu multivitamin içinde demir zaten oluyor ikisini bir almak fazla gelmez mi acaba dün sordum ama Bi geçiştirdi sanki tatmin olmadım.Sizler nasıl alıyorsunuz
Ben yarından itibaren elenatal 2 kullanmaya başlıcam canım 25indw randevum var o zaman 16 17 haftalık olmuş olucam demir ilacına başlarız konuşuruz demişti

Canım ben joie illusion modelini aldım çok araştırdım.Park yataklar bana hep kaba gelir ama pratik diye almak istiyordım.Bu içlerinde hem kibar hem çok sağlam
Aslında bende park yatak istemiyordum ama herkes kesin al çok kullanışlı diye diye aklımı karıştırdı

Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum progestanı fitil olarak kullanıyorum ama iyice zorlanmaya başlamıştım dün gece cok zor oldu koymak ileri itemedim şiş rahim içi bu normal mi gebelikte alakası var mı yoksa enfeksiyon veya mantar kist gibi bir şey olabilir mi acile gitmem gerekiyor mu sizce

Adeti düzenli yasamadigim için doğumdan sonra son adet bilinmiyor 11 dedim ama doktor bu persenbe kesinlestir dedi ozmanda cinsiyeti soyliycek şuan 13+2 yım okadar merak ediyorum ki gerçi içimden kız geçiyor
Allah gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucum

Kızlar doktorum multivitamin demir ve D vitamini yazdı.Bu multivitamin içinde demir zaten oluyor ikisini bir almak fazla gelmez mi acaba dün sordum ama Bi geçiştirdi sanki tatmin olmadım.Sizler nasıl alıyorsunuz
regenesis omega 3 yazmıştı doktorum bana içemedim kokusu berbat etti beni bnde doğal yollardan alıyorum vitaminimi kontrolümde konuşacağım bu konuyu tekrardan kimyasal almaktansa çareyi böyle buldum ben kndimce

regenesis omega 3 yazmıştı doktorum bana içemedim kokusu berbat etti beni bnde doğal yollardan alıyorum vitaminimi kontrolümde konuşacağım bu konuyu tekrardan kimyasal almaktansa çareyi böyle buldum ben kndimce
Regenesisin bende multivitamini var hepsi bir arada canım

doğal yollardan yeterli gelmiyor malesef canım gece içip yat yoksa bulantı hissi feci

Kızlar park beşik konuşuluyor diye söylüyorum İstanbul’da oturanlar büyük şehir belediyesi yenidoğan paketi sunuyormuş belli bir haftaya gelince başvuru yapılıyor haberiniz olsun içinde park beşik,reflü yatağı gibi şeyler var ilgilenen varsa araştırmasını tavsiye ederim

doğal yollardan yeterli gelmiyor malesef canım gece içip yat yoksa bulantı hissi feci
Kuzum ben hap kullanamıyorum küçükleri içiyorum ama büyükleri kullanamıyorum yutmaya çalıştım boguluyordum içini çıkarıp içtiğim için sanırım kokusu çok ağır gldi şurup falan herhngi birşey varsa eğer onu kullanacağım

Kapsülün mü içini çıkarıp içiyprsun?

O şekil zararlı diye okumuştum bi yerde canım kapsülün içini çıkarıp içmeyin diyordu

O şekil zararlı diye okumuştum bi yerde canım kapsülün içini çıkarıp içmeyin diyordu
Aynen kapsülün içini çıkarıp içmeye çalışmıştım ama zaten kokudan içemedim yani boşuna almış oldum hapı da. Benim de en büyük sorunum bu işte büyük hapları yutamiyorum

Benim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.

Benim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.
Az önce yanlışlıkla A adenliya yı etiketlemişim
tekrar atayım.

Kızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttu yas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-09-20-51-15-114_com.android.chrome.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…