Canım senin 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntün varmı yüklermiain sana zahmet Bi bakmam lazımstrese girmeyelim sonuçlarımız güzel gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntün varmı yüklermiain sana zahmet Bi bakmam lazımstrese girmeyelim sonuçlarımız güzel gelecek
Oo evet ben de dikkat etmedim hüçç var mı.Benim canım kiraz istiyor çok bir aydır ama eşim ne kadar araştırdıysa bulamadı Mayıs Haziran gibi çıkar sabret diyor
Aynen valla eşime mesaj attım işten cıkınca al diye eve geldim tezgahta duruyor hemen hüplettim bikaç tane çok iyi geldiAllahtan bulunabilen bişey ya başka bişey olsaydı napacaktın bacım
Benimde aynısı çıktı beni yatirmadilar gecen cumartesi bana birsey dokunmus sabahtan aksama kadar istifar ettim ve ishal oldum çok kötüydüBu şekilde ama hiç bi şey yiyip içmedim sabahtan beri çokta istifra ettim
Bu var 7 haftalık başka yok bi benim tahmin tutmadı galibaCanım senin 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntün varmı yüklermiain sana zahmet Bi bakmam lazım
Evet canım tutmadı da burdan da anlaşılmıyor tma ortada bunda.Bu var 7 haftalık başka yok bi benim tahmin tutmadı galiba
Ben de sabahtan girmiştim canım ultrasonda herşey çok güzel dedi doktorum cinsiyet için de erkn faln dediler işte devlet hastanesi söylemek istemedi. 2 hafta sonra sonuçlar çıkacakmış.Canım ben çıktım akşam üstüydü randevu. Şükür bebişko iyi ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi geldi maşallah Kanı da verdim, nasipse güzel olacak her şey. Ve doktorum tahminde bulundu %60 oranla kız dedi sen naptın?
Banada muhtemelen bi şey dokundu ama yatırdılar şimdi nasılsınızBenimde aynısı çıktı beni yatirmadilar gecen cumartesi bana birsey dokunmus sabahtan aksama kadar istifar ettim ve ishal oldum çok kötüydü
O gün zofran diye bir iğne mide bulantısı için ve sıvı takviyesi yaptılar 1.5 litre kadar serumla şuan iyiyim şükür Allah'aBanada muhtemelen bi şey dokundu ama yatırdılar şimdi nasılsınız
Valla arkadaşlarımın önerisiyle ben bundan aldım Kanz modelin ismiKızlarrrrr park yatak önerisi olan var mı
Prego marka aldım benKızlarrrrr park yatak önerisi olan var mı
Bana da sıvı takviyesi yapıyorlar bende şuan iyiyim de çıkış vermediler hafta sonuna denk geldi herhalde ondan kaç aylık gebesinizO gün zofran diye bir iğne mide bulantısı için ve sıvı takviyesi yaptılar 1.5 litre kadar serumla şuan iyiyim şükür Allah'a
Bende hiç bir şey olmadı canımSelam kızlar , bende 10 haftalık oldum , dr 10.hafta iğneyi fitili ve hapı bırak dedi ben bugün bıraktım.sadece folik asit ve çok düşük doz kan sulandırıcı 12.haftaya kadar devam dedi. Sorum şu arınızda daha önce hapları bırakınca kanamadır düşüktür vesaire yaşayanınız oldumu??
13 haftalıkBana da sıvı takviyesi yapıyorlar bende şuan iyiyim de çıkış vermediler hafta sonuna denk geldi herhalde ondan kaç aylık gebesiniz
Yakınmış haftamız bende 1513 haftalık
Ay evet her gün yazardı mutlaka kac gundur ortada yok insallah bir sorun yokturGncgm28 Nerelerdesin kız sesin çıkmıyor?