2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Bu şekilde ama hiç bi şey yiyip içmedim sabahtan beri çokta istifra ettim
Benimde aynısı çıktı beni yatirmadilar gecen cumartesi bana birsey dokunmus sabahtan aksama kadar istifar ettim ve ishal oldum çok kötüydü

Canım senin 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntün varmı yüklermiain sana zahmet Bi bakmam lazım
Bu var 7 haftalık başka yok bi benim tahmin tutmadı galiba

Eklentiler

• 20240308_211204.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben de sabahtan girmiştim canım ultrasonda herşey çok güzel dedi doktorum cinsiyet için de erkn faln dediler işte devlet hastanesi söylemek istemedi. 2 hafta sonra sonuçlar çıkacakmış.

Benimde aynısı çıktı beni yatirmadilar gecen cumartesi bana birsey dokunmus sabahtan aksama kadar istifar ettim ve ishal oldum çok kötüydü
Banada muhtemelen bi şey dokundu ama yatırdılar şimdi nasılsınız

Kızlarrrrr park yatak önerisi olan var mı
Prego marka aldım ben
Kraft prego ve joie markaları çok iyidir . Benim 3. Çocuk olduğu için pregonun alt modellerinden aldım çok pahali olmayanlarından bebek magazasinda çalıştım ve garantiye bu markalardan joie haric (ebebek markası) hiç geri gelmedi tamire gitmedi o yüzden tercihimi pregodan yana kullandım

O gün zofran diye bir iğne mide bulantısı için ve sıvı takviyesi yaptılar 1.5 litre kadar serumla şuan iyiyim şükür Allah'a
Bana da sıvı takviyesi yapıyorlar bende şuan iyiyim de çıkış vermediler hafta sonuna denk geldi herhalde ondan kaç aylık gebesiniz

Selam kızlar , bende 10 haftalık oldum , dr 10.hafta iğneyi fitili ve hapı bırak dedi ben bugün bıraktım.sadece folik asit ve çok düşük doz kan sulandırıcı 12.haftaya kadar devam dedi. Sorum şu arınızda daha önce hapları bırakınca kanamadır düşüktür vesaire yaşayanınız oldumu??

Linakiz sanırım gözden kaçtık biz

Bende hiç bir şey olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…