- 24 Kasım 2021
- 5.158
- 6.369
- 148
- 31
Canım doya doya 2. Ye kullanmayı nasip etsin RabbimAynını ben yaşadım benimki 36+5 te 52 cm 3,5 dogmustu. Ne 1 numara bezi bitirecek popiş varmıs ne de 50 cm aldıgım yenidogan tulumları gyecek. Nasip olmadı tabi ama aldıklarımın yarısından cogu bosunaymış. Bebeği büyüklüğüne gore degişiyor bi arkadaşta bize premature alın 1 numara buyuk diye tutturmustu onunki kücüktü. Bizimki 1 no paketi bitirmeden 2 ye gecermiş.
Ya benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyorbenim de testim 6 martt geldi çok şükür her şey yolunda sizinde öyle olmasına çok sevindim. Vallahi bizim cinsiyet de Erkek :) ve ikinci cocuğum ilki de erkek :)
Dün benimde canım çekti yedim valla bişey olmaz kız ne olacakValla çilek guzeldi 2 hafta once falan baktım kokusu falan mis gibi. Bu hafta bidaha almayı dusunuyorum. Ben ilk hamileliğimdede yedim hiç bişey olmadı noşsun zaten
Canım kan sonucu hiç önemli değil. Önemli olan ultrason orada güzel görmüş %70 dogru sonuç veriyo tek basina ultrason. Ama doktorun bebeğin saglikli olduğunu tescillemek adına fetal dna önermiştir. Çünkü o %99.9 dogru sonuç veriyor. Bu 2 li taramalar miadı dolmuş eski püskü testler. Bence bebeğin sağlıklı, dediğim gibi doktor bunu kesinleştirmek istedi sadece. Keske herkesin imkani olsa da direkt sadece fetal dna yaptirsa6000/1 dedi ense kalınlığı da normal değerde
Okadar cilek muhabbetine bugun cilek yemem lazımDün benimde canım çekti yedim valla bişey olmaz kız ne olacak
Ben de çirkinleştim herkes kız dedi ama erkekYa benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyor
Benim canım kiraz istiyor çok bir aydır ama eşim ne kadar araştırdıysa bulamadı Mayıs Haziran gibi çıkar sabret diyorOkadar cilek muhabbetine bugun cilek yemem lazım
canınız çekiyorsa alın dilimli bulursanız en azından tatmış olursunuz beğenmezseniz kalanını yemeyin :)Ay kavunu benim de canım istiyor ama tatları yoktur diye almadım
14+4 den bir göbüş fotosu bırakalım buraya varmı kızlar yeni göbüş fotoğrafları
Benimde hem kese hem kendi göbişim ortak kira ödüyolar bana ortaya karışık
Bu da bendenHala bebis mi benim kendi gobis mi emin olmamakla biz de varız14+3
Allahtan bulunabilen bişey ya başka bişey olsaydı napacaktın bacımOkadar cilek muhabbetine bugun cilek yemem lazım
Bu da benden
Hadi ya yok hiçbirşey tutmuyor deseneBen de çirkinleştim herkes kız dedi ama erkeknormalde hiç sivilcem çıkmazdı suratım tarlaya döndü
Kız senin göbek büyümüş ya maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah14+4 den bir göbüş fotosu bırakalım buraya varmı kızlar yeni göbüş fotoğrafları
Bence de bir şeyi yok ama bugün sonuçlanır stresten kurtulurum diyodum bi 10 gün daha beklicez şimdiCanım kan sonucu hiç önemli değil. Önemli olan ultrason orada güzel görmüş %70 dogru sonuç veriyo tek basina ultrason. Ama doktorun bebeğin saglikli olduğunu tescillemek adına fetal dna önermiştir. Çünkü o %99.9 dogru sonuç veriyor. Bu 2 li taramalar miadı dolmuş eski püskü testler. Bence bebeğin sağlıklı, dediğim gibi doktor bunu kesinleştirmek istedi sadece. Keske herkesin imkani olsa da direkt sadece fetal dna yaptirsa
Bütün kız belirtileri de bende mevcut ama erkekmişHadi ya yok hiçbirşey tutmuyor desene
Benim de inanılmaz üzüm çekti yeşil tatlı üzüm asla bulamadıkBenim canım kiraz istiyor çok bir aydır ama eşim ne kadar araştırdıysa bulamadı Mayıs Haziran gibi çıkar sabret diyor
Ben de ayni durumdayım ya 2 kere kan verdim ben bi de ilkinde dna yeterli sayida rastlanamadi testj tekrarlayacagiz dediler ben de başka bir yere geven cumartesi verdim. Pazartesiye cikar sonuç. Umarım ikimiz de güzel sonuclar alirizBence de bir şeyi yok ama bugün sonuçlanır stresten kurtulurum diyodum bi 10 gün daha beklicez şimdi
strese girmeyelim sonuçlarımız güzel gelecekBen de ayni durumdayım ya 2 kere kan verdim ben bi de ilkinde dna yeterli sayida rastlanamadi testj tekrarlayacagiz dediler ben de başka bir yere geven cumartesi verdim. Pazartesiye cikar sonuç. Umarım ikimiz de güzel sonuclar aliriz
Canım ben çıktım akşam üstüydü randevu. Şükür bebişko iyi ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi geldi maşallahlilyrosey canım sen naptın hastaneden çıktın mı nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?