2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Canım doya doya 2. Ye kullanmayı nasip etsin Rabbim

benim de testim 6 martt geldi çok şükür her şey yolunda sizinde öyle olmasına çok sevindim. Vallahi bizim cinsiyet de Erkek :) ve ikinci cocuğum ilki de erkek :)
Ya benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyor

6000/1 dedi ense kalınlığı da normal değerde
Canım kan sonucu hiç önemli değil. Önemli olan ultrason orada güzel görmüş %70 dogru sonuç veriyo tek basina ultrason. Ama doktorun bebeğin saglikli olduğunu tescillemek adına fetal dna önermiştir. Çünkü o %99.9 dogru sonuç veriyor. Bu 2 li taramalar miadı dolmuş eski püskü testler. Bence bebeğin sağlıklı, dediğim gibi doktor bunu kesinleştirmek istedi sadece. Keske herkesin imkani olsa da direkt sadece fetal dna yaptirsa

Ya benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyor
Ben de çirkinleştim herkes kız dedi ama erkek normalde hiç sivilcem çıkmazdı suratım tarlaya döndü

Eklentiler

• 20240308_171619.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 106
  • 20240308_171606.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar uzun süreden sonra canım hamburger cektı tavuk burger yedim , fast food yedim ama ağzıma tavuk da olsa et girdi.
2. trim. gercekten rahat sanırım. Halsızlık uyku hali fena ama.

Belirtiler geçincede ınsan birşey mi var diyor

Bence de bir şeyi yok ama bugün sonuçlanır stresten kurtulurum diyodum bi 10 gün daha beklicez şimdi

Bence de bir şeyi yok ama bugün sonuçlanır stresten kurtulurum diyodum bi 10 gün daha beklicez şimdi
Ben de ayni durumdayım ya 2 kere kan verdim ben bi de ilkinde dna yeterli sayida rastlanamadi testj tekrarlayacagiz dediler ben de başka bir yere geven cumartesi verdim. Pazartesiye cikar sonuç. Umarım ikimiz de güzel sonuclar aliriz

Ben de ayni durumdayım ya 2 kere kan verdim ben bi de ilkinde dna yeterli sayida rastlanamadi testj tekrarlayacagiz dediler ben de başka bir yere geven cumartesi verdim. Pazartesiye cikar sonuç. Umarım ikimiz de güzel sonuclar aliriz
strese girmeyelim sonuçlarımız güzel gelecek

lilyrosey canım sen naptın hastaneden çıktın mı nasıl geçti
Canım ben çıktım akşam üstüydü randevu. Şükür bebişko iyi ense kalınlığı ve burun kemiği de iyi geldi maşallah Kanı da verdim, nasipse güzel olacak her şey. Ve doktorum tahminde bulundu %60 oranla kız dedi sen naptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…